Keresés

Részletes keresés

vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.04 0 0 273
Szió!

Köszi a dicséretet.
Lefelé azért nem mentem,mert oda már faburkolat lesz.Oldalra meg azért mert ilyen cakkosra szerettte volna a barátnőm.
a mintát ő kereste,vagyis együtt.
De ami a többi munkámon van azon vannak saját kúfőből is.

cicó Creative Commons License 2002.05.03 0 0 272
Vadcic nagyon ügyes vagy :-) Most meg tudtam nézni mindent...a falfestésnél a mintát te szülted? Miért nem csináltátok faltól falig, vagy legalább le a padlóig?
Cicvarek, így látatlanban nehéz ügy...inkább mondd el mi az ötlet aztán továbbfejlesztjük...:-)
Előzmény: vadcicfbi (271)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.03 0 0 271
Sziasztok!

Nagyon örültem a dicsérő szavaknak.
Hát megpróbálom elmondani én hogyan csinálom,de nem vettem észre még magamon különös műveleteket.
Ha pl műanyagdobozra dolgozom,mint a szívek(Ferrero Roche!:OD előbb megeszem,aztán felhasználom-ki is van bukva a párom,mert minden "szart" összegyüjtök,nem dobok ki)-na szóval ezt lealapozom selyempapírral és akkor már nem kell aláfesteni.
Utána kis darabonként(mondjuk 5x5cm)bekenem a ragasztóval ráfektetem a szalvétát és-aháááá! talán itt jön a titok nyitja-nem olvastam senkinél(bocs ha mégis)de én dekupázs ecsettel kisimítom,amit folyton bemártom a ragasztóba.
A dekupázsecset egy szivacslap pálcikával a végén(mintha pálcikás fagyi lenne:OD)és ezzel nagyon jól lehet simogatni.
Hát talán ennyi a titok!
A legvégén pedig lefúzom lakkal,mert a kenős lakk megsértheti.

Remélem segítettem!

aquila Creative Commons License 2002.05.03 0 0 270
Szvsz alapozd le, de mindenképpen világossal, nehogy eltűnjenek a kávészemek a nagy sötétségben:)
Előzmény: Elan (269)
Elan Creative Commons License 2002.05.03 0 0 269
Sziókák :) Üvegdekopáccsal kapcs. lenne kérdésem. Adott egy nescafés üveg, meg sötétbarna kávészemmintás szalvéta. Mi a véleményetek, alapozzam le az üveget valamilyen üvegfestékkel, mielőtt rányomom a szalvétát, vagy csak simán kenjem le ragasztóval?
mzsperx Creative Commons License 2002.05.03 0 0 268
Muszáj a hétvégét erőltetni? Itt a tavasz, a nyár, majdnem mindig megyünk valahová…
És jobb lenne, ha egyszerre tudnánk sokan ott lenni, mert akkor nagyobb lenne a cserebere lehetősége!

Amúgy igyekszem én is majd valamikor beszkennelni a „fölös” szalvétáimat.

Mzs

cicó Creative Commons License 2002.05.03 0 0 267
Mit bénázok itt... az utolsó két mondat fordítva van...:-))
Előzmény: cicó (266)
cicó Creative Commons License 2002.05.03 0 0 266
Nekem lenne a talival kapcsolatban egy áthidaló javaslatom. Én általában minden második szombaton adok a kultúrának:-)ami azt jelenti, hogy megyek a Fővárosi Sz.E. könyvtárba.Ez a Kálvin térnél van.Aki ismeri annak nem kell mondanom milyen tuti hely...aki nem ismeri, annak most mondom milyen tuti hely...:-) Nem beszélve a jó kis büféjéről ahol remek sütikéket lehet kapni :-)olyan mint egy kávézó.Szóval a következő könyvtárazós szombatom pont a jövő hétre esne, arra gondoltam találkozhatnánk ott...aki ráér jön, aki nem az majd két hét múlva...négy hét múlva stb...nem kell tagnak lenni bárki besétálhat.Szombaton négyig van nyitva.
Mivel itt a jó idő olyan úgysem lesz, hogy egyszerre mindig mindenki ráérjen.
Mit szóltok?
Én úgy gondoltam, hogy nem darab-darabozok a szalvétákkal, összeállítok egy-egy készletet azoknak akik benne vannak egy ilyen randiban.

Vadcic, nagyon jók a cserepek.A falfestést még nem tudtam megnézni.
Szerénytelenség nélkül állíthatom, érdemes eljönni érte..:-)))

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.03 0 0 265
Igaz, hogy ez kissé off, de hát ötletekben itt is gazdag mindenki! Már egy másik topikba is beírtam, de még semmi reakció nem volt rá...

Mivel évek óta varrogatok, elég sok szabásmintám is összegyűlt. Eddig egy fonott papírkosárban tartottam őket feltekerve mint a térképeket, de szeretném a kosarat eredeti funkciójában használni, így a minták elhelyezése lesz gond. Ötlet van ugyan, de várok másoktól is, hátha valaki olyasvalamire is gondolt, amire én nem. :)))

Gabus Creative Commons License 2002.05.03 0 0 264
Ez döbbenet! Teljesen határozottan és pontosan emlékszem, hogy én igenis véleményeztem, de nincs itt ez a hozzászólásom! Nahát-nahát!

Sajnos nem tudom szórol-szóra ismételni, de elragadtatásomat fejeztem ki a falfestésre vonatkozóan. Nagyon jó, hogy lépésről-lépésre meg van örökítve a folyamat!

Előzmény: vadcicfbi (259)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.03 0 0 263
Hááát, kedves vadcic, szóhoz sem jutok - én is a gyűrődésmentességre figyeltem fel legjobban (az esztétikai élményen kívül persze!) és hálám örökké üldözne, ha szépen, lépésről-lépésre leírnád, hogy hogyan is alkotsz; mennyit vársz egy-egy új munkaszakasz között stb. :)))))))
Csak így tovább!!!!! :D:D:D
Előzmény: vadcicfbi (260)
LadyTigi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 262
Szia:)
Hát én megnéztem mindenedet és hát mit is mondjak, dőlt belőlem a sárga irígység:)))
Mond csak jól látom hogy a dekupázsaid mind gyűrődésmentesek? Van ennek valami trükkje? Mert én ezzel szenvedek a leginkább:)
Az a fal tök jó lett, nagyon ügyes vagy!:)

Úgy tudod beírni a címeket,hogy: bemész a képkezelőbe,és ha egy mappán belül minden képhez akarsz írni valamit, akkor felül a mappanév mellett bepipálod a kis kockát, ezután végig beirogatod amit akarsz és végül rákattintasz a felső modosít gombra.
Ha csak pár képhez akarsz írni, akkor a "kép címe" melletti kis kockákat pipálod be és végül a módosít gombra klikk.
Remélem érthető voltam,mert én már belezavarodtam:)

Előzmény: vadcicfbi (259)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 261
Na ez jól becsúszott kétszer!:OD
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 260
Senki nem véleményezte a "műveimet"?:o(
Hogy kell beírni a címeket a képek alá?
És hogy lehet ide linkelni?

Köszi a segítséget!

vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 259
Senki nem véleményezte a "műveimet"?
Hogy kell beírni a címeket?
Gabus Creative Commons License 2002.05.02 0 0 258
Talira nagyon szívesen mennék! (Pláne, ha tisztázódik az időpont :-)))

Szombat du (11.) nekem éppen nem jó, de minden más igen!

Előzmény: Beebite (252)
barkorka Creative Commons License 2002.05.02 0 0 257
Nekem sajna nem jó az a hétvégé, országos ballagási hétvége lesz, én is utazom.....
cicó Creative Commons License 2002.05.02 0 0 256
Beebite,Most akkor 12-e vagy szombat? :-))
Előzmény: Beebite (252)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.01 0 0 255
Ja:igaz nem dekupázs,de nézzétek meg a falfestményes részt is.
Hogy tetszik?
Egy barátnőm kért fel hogy fessem be a kopasz falát.
Két napi meló volt.
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.01 0 0 254
Sziasztok!

Skikerült pár "alkotmányt" is feltenni már a tárra,de még a képek címét mindig nem tudom ,hogyan kell beírni,hogy ott is maradjon.

aquila Creative Commons License 2002.05.01 0 0 253
speciel Szentendrén vettem egy képkeretező műhelyben 270 forintért, de amint alant olvashatod, van a Nagymező u. 45. szám alatti hobbiboltban is:-)
Előzmény: Beebite (247)
Beebite Creative Commons License 2002.05.01 0 0 252
Úgyláccik olyan kagylós midnenkinek van:)))

nos akkor legyen a tali.... mit szóltok egy szombat délutánhoz?
Május 12 szombat 15 óra?

Tőlem lehet hétköznap is, de csak 5-fél6 után..:)

Jelentkezők:
Mzsperx
Vadcic
Cicó
Beebite

cicó Creative Commons License 2002.04.30 0 0 251
Vadcic, kagylósom van, a többiből kérekszépen majd...
Akkor valahogy lássunk neki a szervezésnek...csak hétvége jöhet szóba vagy hétköznap is?
Előzmény: vadcicfbi (249)
cicó Creative Commons License 2002.04.30 0 0 250
Ja, csak attól, hogy marha büdös...:-) De lehet, hogy csak nekem :-) Nagymező utcában vettem.Most lesz a próbája, hogy a gipszképet hogyan ragasztja...tali részemről is oké...sok szalvétával jelentkezem...:-))
Előzmény: aquila (246)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.04.30 0 0 249
Sziasztok!

Heuréka!
Sikerült felnyomnom pár szalvétát amit cserélnék én is!
Kinek tetszik?

http://kep.tar.hu/vadcic/index.phtml?aid=27521333

mzsperx Creative Commons License 2002.04.30 0 0 248
én is megyek, ha sikerül összehozni ezt végre
Előzmény: Beebite (245)
Beebite Creative Commons License 2002.04.30 0 0 247
hol vetted?
Előzmény: aquila (246)
aquila Creative Commons License 2002.04.30 0 0 246
mitől undorító? Most vettem egy üveggel:((
Előzmény: cicó (244)
Beebite Creative Commons License 2002.04.30 0 0 245
Mikor csinálunk découpage találkozót?:) Ujabb hatalams kupac szalvétát kaptam..:)
cicó Creative Commons License 2002.04.29 0 0 244
Lányok, ez a Plextol valami iszonyúan de penetráns valami...:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!