Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Black11 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4330
Hali !

Én mondtam az ablaktörlőlapát méretet a múltkor.
Azóta már én is vettem.
A Soroksári úton van egy Renault bontó ott volt gyári Valeo 2650 Ft-ért.
Nekem eddig is ez volt gyárilag rajta és nem volt vele gondom, igaz ritkán mentem 130-140 et, pláne esőben. :-))))))))
Az érdekes az, hogy gyárilag 510/460 mm-es van rajta ( lemértem ) a gyári típuslistás dobozon és benne is 530 / 450 mm hosszú lakik.
Felpróbáltam és jó ez is.
Ezek után lehet válogatni. :-)
Más...
Úgy látszik nagyon ki kell fogni a gépet, hogy milyet kapsz, mert eddig ( kopp-kopp ) nekem nem nagyon volt vele bajom ( 2002.06. 30e km ) szerencsére.
Gari lejárat elött elvittem a servicébe mert nekem is volt egy kis lerakódás a vízpumpa alatt, szó nélkül ki is cserélték, azóta nem jelentkezett.
A csomagtartózár meg kapott kívülről zárolajozót, belülrűl meg szilikont így hidegben sem szorul a műanyag alkatrész.
Különösebben nem is zörög sehol.
Lehet, hogy szerencsésnek érezhetem magam? :-)
Meghibásodási rémtörténeteket minden típusról lehet mesélni, a nem mindegy az előfordulás gyakorisága és anyagi vonzata. :-(
De minden részvétem a rosszul járt tulajoké, engem is megütne a guta, ha egy új autóra ki kellene fizetnem tíz vagy száz ezreket.
Kiváncsi lennék a hét mely napján gyártották ezeket az autókat...

Blacky

Előzmény: wiccy (4316)
kukucs33 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4329
OFF
Az ISO minősítés nem azt jelenti, hogy amit csinálnak az jó, hanem azt, hogy mindig egyformán csinálják és minden folyamat jól le van adminisztrálva (legalábbis elméletben). Ha meg valamit elrontanak akkor arról meg plusz papírokat kell kitölteni (ami kb annyi időt vesz igénybe, hogy az alatt a hibát is nyugodtan ki lehetne javítani). Szóval ilyen szempontból az egész egy nagy átverés. Thalicskától és törököktől függetlenül.
ON
Előzmény: ESF (4327)
boszi70 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4328
Gondolom a helyi viszonyokhoz képest jók. Egyébként feltünt, hogy Olaszországban nincsenek Thaliak. Ott nem forgalmazzák?
ESF Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4327
Vannak problémák más autómárkákkal is ez igaz, voltam Mercedes szervizben is, hát tudnék mesélni "megbízhatóságról"...

Csak azt nem értem, hogy a Thalia kiadásakor, a törökországi gyár megkapta a legjobb
ISO-minösítést! Akkor mire fel?

Előzmény: BlackBird (4326)
BlackBird Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4326
Nos, a megibásodásokra reagálva: amit oly sokan szoktak emlegetni, az a német ADAC felmérés, ahol a hibalistákat (sajnos) majd minden kategóriában a Renault vezeti. Ebben azonban a Thalia nincs benne, csak a clio. Azt is tudni kell erről a "felmérésről", hogy azt mutatja, hogy hányszor hívtak segélyautót az adott típushoz - ergo a hibák nagy része (ez is benne volt a jelentésben) jelentéktelen, pillanatok alatt orvosolható hiba volt.

Más: hibák természetesen előfordulnak, nekem is van gondom a géppel. Újabban zörög a tetőkárpit, meg valami a bal szellőzőrostélynál. Ennyi. Egyébként a motor jobb erőben van, mint valaha, a futómű szuper, a fékek kiválóak, és 1000%-ig biztos vagyok abban, hogy eljutok oda, ahová szeretnék.

(ja, most voltam 15000-es szervízen, minden a legnagyobb rendben volt, a futóművön állítottak egy cseppet, de ez valószínűleg a pesti utak + vezetési stílus számlájára írandó.)

Történetet én is tudok: ismerős Volvója (!) szarakodik az átvétel óta, még sohasem volt 100%-os...ilyen is van.

boszi70 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4325
Ui.: az előzőhőz, hogy természetesen ezzel nem azt feltételeztem, hogy bárki igénytelenebb lenne aki Thaliat választott, hiszen én is azt választottam, bízva a márkában, hisz 3 évig Scenicet hajtottam, és ha lehetőségem lesz valószínűleg néhány év múlva is Renault márkára lesz a csere. Csak egy kicsit csalódtam, hogy ez van! Mert a Scenic-kel 200.000 km-ig alig volt baj.
boszi70 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4324
Szóval akkor Nektek is előfordulnak problémák? Egyébként egy ismerősőm azt mondta, hogy olvasott egy statisztikát, hogy a Thalia a meghibásodások terén vezeti a listát (1000/37?).
ESF Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4323
A véleményem az autóhoz való hozzáállás, illetve az autó megbízhatóságával kapcsolatban, hogy ezért a pénzért egy átlagos magyar család jobb autót nem igazán kap!
Komprommisszum persze van benne, de ezzel együtt kell élni!
Alizé Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4322
A hozzászólásod azt sugallja, hogy az elégedett Thaliások talán igénytelenebbek az autóval szemben, mint Te. Szerintem ez nem így van, csak Te fogtál ki egy rosszabb kocsit. Nekem 1.5 dCi-m van, 14 hónapos, 26.000 km-rel. A 14 hónap alatt két apró problémával kellett csak szervízbe mennem, de egyik sem befolyásolta a kocsi üzembiztonságát. Az ESF által emlegetett "típushibák" közül nekem egy sem jött elő. Gondolom a töbség hasonlóan problémák nélkül használja a Thalicskát. Természetesen előfordulnak problémásabb egyedek, de ez így van az egekig magasztalt német márkáknál is.
Előzmény: boszi70 (4319)
Laja73 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4321
ó, index...jól "kitörölte" a hozzászólásom

annyit írtam kb, hogy sajnos a szervízbejárás általános jelenség az új autóknál is, és nem márkafüggő. még csak nem is árfüggő, ugyanez megvan a felsőbb kategóriákban, szinte minden márkáról/típusról vannak ilyen sztorik

de pld. ismerős kifogott egy 6 éves mazdát, amit a szokásos olajcseréket stb leszámítva 2 év alatt egyszer sem kellett szervizbe vinnie

Előzmény: boszi70 (4319)
iMre Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4320
Szelvedomoso tartalyrol jut eszembe ...
Mindenki figyelmebe: terjetek at teli szelvedomoso folyadekra mert itt vannak a reggeli fagyok.
Előzmény: ESF (4317)
boszi70 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4319
Sziasztok! Mostanság csak olvasom a hozzászólásotokat, és döbbenve olvastam Fatfighter hozzászólását aki nem éppen az elégedett, boldog Thaliasok táborát növeli, mert egyébként annyi jót mondtok az autóról, hogy már nem is merek panaszkodni, mert azt hittem, hogy csak én fogtam ki egy "problémás" kocsit, de nem. Azért vannak mások is. Vagy nekünk magasabb elvárásaink lennének az autóval. A férjem már mondta, hogy a kocsit hajtani kell, ha zörög, csattog akkor hangosítsam fel a zenét, és nyomjam neki, ez nem egy 20 miliós autó. Egyébként a férjemnek egy 1 éves Fordja van, tehát némiképp tudom, hogy milyen egy új autó. Elégedett Thaliasok! Ti tényleg elégedettek vagytok a kocsival? Nekem hihetetlen, hogy az 1 éves 15.000 km szervízig nem kell vinni a szervízbe, mert tökéletesen működik? Én a 8 hónap alatt kb. már 10x vittem. És még most is vannak vele problémák. Főleg motorikusan, és a hétem a váltó is problémázik. Szerintem ebbe az árkategoriában is elvárható lenne, hogy ezek a hibák ne legyenek.
Előzmény: ESF (4317)
kukucs33 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4318
Hali,
Én most mondtam fel a Casco-t a 2001 októberi Thalicskámra, az most októertől ca 40-41 ezer lett volna negyedévenként, Budapesten, a Providenciánál. Anno ők voltak a legolcsóbbak, most nem hasonlítottam máshoz.

Az ablaktörlők 510 és 460 mm-esek, ha jól emlékszem, de kb egy - másfél hónapja én is megkérdeztem, akkor valaki beírta, ha visszakeresel ott tutira meglesz.

Előzmény: wiccy (4316)
ESF Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4317
Szia Fatfighter!
Renault szervizben voltam szervizvezetö-helyettes, így bátran állíthatom, hogy neked sikerült minden egyes Thalia-s problémát "megkapnod".
Ami hiányzik a felsorolásból a magától elrepedt szélvédömosó tartály, index-relé, stb.
A váltóproblémáról annyit, hogy minden harmadiknál elöfordult és hiába központoztuk egyszerüen újra elállítódott, így egy érdekes megoldást találtunk: CO-val lehegesztettük - soha többet nem fordult elö vele probléma, igaz elég drasztikus megoldás, de a célnak megfelel!
A zárak? Hát igen ezek a müanyag mozgó- és csúszóelemekkel megcsinált zárak elöbb-utóbb így járnak, de miért mindegyiknél a csomagatartó, hmmm?
Előzmény: fatfighter (4312)
wiccy Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4316
S O S!

Meg tudná mondani nekem valaki, hogy
mekkora az ablaktörlő lapátok mérete?

Azt hiszem, hogy légterelős BOSCH-t fogok venni, mert asszem Vaneo van rajta, de az egy kalap...
Nyáron vettem, de nem töröl rendesen!
130-140 körül egy foltot hagy a szélvédő közepén, meg ugrál törlés közben stb.
Meghagyom majd tartaléknak, de semmi másra nem jó! :(
A BOSCH már bevált Fater Feliciáján is! Évekig használta, nagyon frankó volt! Eladta a kocsival együtt! :)

Másik kérdés:

Szerintetek mennyi lehet egy 2001-es Th. CASCOja havonta? most leszek nov. 3-án 24! :)

S O S!

wiccy Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4315
Hali Alex!

1.9 dCi!!! 300Nm az 300 Nm! :)
Nekem elég lenne a "sima" Scenic II!

Tényleg, mikortól árulják majd a Grand Scenic II-t?

Szevasztok!

Lesz vmikor Thalálka? :)

W.

Előzmény: Alexfux (4311)
norbos Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4314
Szia JÉÉÉÉ!
Sikerült JÓVAL kisebb gumit vasárolnod mint ami az autóra való.A két legjobban közelítő méret ami a 175/65*14-et helyettesítheti az a 165/70*14 iletve a 185/60*14,ezek közül az elöbbi a megfelelőbb télre de ugyanúgy jó a gyári méret is. Szóval a 165/65*14 azért nem a legjobb mert nem csak keskenyebb hanem alacsonyabb is, mivel ezt úgy kell számolni, hogy pl.a 175/65*14 méretben a 175 a gumi teljes szélessége mm-ben,a 65 az oldalfal magassága a szélesség százalékában megadva a 14 pedig a keréktárcsa átmérője coll-ban. És nem mindegy milyen méret van az autón, csak a többieknek mondom jótanácsként.A szaki akitöl vetted a gumit igazán tudhatta volna milyen méretet kell adnia ha már ezzel foglalkozik.Bocsi nem téged akarlak bántani csak utálom amikor félre tájékoztatják az ügyfelet vagy abszolút nem is mondják el mi a helyzet.
Előzmény: JÉÉÉÉ (4313)
JÉÉÉÉ Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4313
Szia zsuga666!
Dayton DW500 Winter
165/65/R14-es méretben vettem mert azt tanácsolta a szaki, hogy egy mérettel keskenyebbet vegyek.
A vétel helye Biatorbágy ha szükséged van rá utánna nézek a dolognak. Írj pontos méretet.
Addig is jó Thalicskázást mindenkinek.
Előzmény: zsuga666 (4302)
fatfighter Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4312
Hú de beindult a téma!
Örülök,hogy senkit nem bántottam meg,végülis csak a tényeket írtam le...
A fabiáról még annyit,hogy a beépített "gyári" skoda feliratú cd-s rádió egy trágya!A thalia magnója sem volt egy nagy durranás viszont a kormányról vezérelhetősége állati jó volt!A skoda 80 körül adja az amúgy grundig cd-s rádiót(ha tudtam volna,hogy grundig:(((( ).Ez a szerkezet egyszerűen állandóan akadozik...Az összehasonlítási alapom egy 36ezres sony cd-s cucc amit a fapados fabia eco-ba vettem és kifogástalanul műxik!
Úgy látom a hozzászólásokból,hogy a thalia kiheverte a kezdeti gondokat legalábbis a nagyját,különösen a facelift után lett jobb és azt néztem is,hogy a belseje is szebb mint volt az első szériának.
A diesel motor csábítóan hangzik de ha összevetjük egy 1.2-es 55lovas alap fabia/polo 3 hengeressel akkor azt kell mondanom,hogy nem éri meg a befektetést...Jó,hogy az én egyik fabiam eco vagyis teljesen fapados viszont autópáján megfutja a 165km/h-t és az átlag fogyasztása 5.5liter de elmentem már vele 4.5 liter körül is.
Más kérdés a kombiban lévő 1.2 12V 64 lovas cucc:ez a motor éppen,hogy csak annyival erősebb,hogy elvigye a karosszéria súlytöbbletét meg a klímát.Így ugyancsak 165 a vége de a fogyasztása viszont már 7 liter átlagban de városban klímázva benyeli a 9 litert is:(((
Nehéz ügy ez.Azt tudom mondani ismerve mindkét típust,hogy akinek egy elnyűhetelen városi/országúti,kisfogyasztású és olcsó autó kell és fontos,hogy sohase hagyja cserben valamint hajlandó lemondani a kényelmesebb rugózásról és az extrákról az vegyen fabia eco-t vagy egy kicsivel felszereltebb fabia-t.
Aki kényelmesen akar utazni és nem akar sokat költeni extrákra(de igényli azokat) meg igényeli a nagyobb csomagteret az válassza a thaliat.A fabia kombi annak jó választás aki gyakran cuccol sokat mert literek ide vagy oda a kombi fabia jobban pakolható/kihasználható csomagteret ad.
Hozzá tartozik még,hogy a valóban keményebb rugózás engem nem zavart soha városban sem.A billegős thalia rugózás viszont nagy sebességnél félelmetes egy kissé.
Az ECO felszereltségű fabiaról annyit még,hogy nincsen benne semmi.Egy légzsák és pont!A szervó igazi 1200-es ladákat idéző kenyérszervó és ha hátul is használjuk akkor a központizár hiánya is zavaró.Nagy sebességnél stabilabb ugyan a kormányzás de parkoláskor ennek fizethetjük az árát.Ami egy disznóság szerintem,hogy nincsen benne zárható tanksapka sem!Azért az a 2millába belefért volna...
Na további jó thaliázást/fabiázást mindenkinek!
Hello
Alexfux Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4311
Én egy Fabia-t cseréltem le kényszerből a Thalia-ra. A csere volt a kényszer. Én a nagy benga testemmel sokkal kényelmesebben elfértem a Fabia-ban, mint a Thalia-ban. Kombi létére a Fabiam-nak kisebb volt a csomagtartója (430 ? liter), mint a Thalia-nak, de klasszisokkal jobban lehetett pakolni. A Fabia céges volt, nem kellett az árral törődni, de Elegance felszereltséggel (közel full extra) 3,6 millió volt az autó. A 68 LE-s motor nem ment rosszul, de a fogyasztása főleg városban sok volt. A belsejét én inkább komolynak, mint komornak mondanám, a Thalia-jéhoz képest mindenképp. A Thalicska műszerfala kicsit olyan nőies, játékos. Egyiké sem csúnya szerintem, csak más stílusú. Amivel nálam a Thalia nagyon veri a Fabia-t, az a motor és a rádió kormányvezérlése. A motor dinamikában ott van, mint a Fabia 1.4-es MPI motorja, fogysztásban viszont sokkal jobb. Kiváncsi lennék a Skoda új 1.4-es PD TDi motorjára. A Skodriban pedig nem volt a rádióhoz távírányító, de ha lett volna is, akkor sem lehetett volna jobb a Renault által kitalált eszköznél. Sok kormánytvirányítót használtam, de szerintem a Renault-é a legjobban átgondolt!

Mindent összevetve és egy Renault Grand Scenic II-t akarok 1.5 dCI 100 LE-s motorral!! :-)

wiccy Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4310
Halihó MIndenkinek!

Csak annyit a Fabia vs. Thalia kérdéshez:

Faternek van egy 1.2 Fabiája.
Amikor beültem kipróbálni az első, ami megütötte a fülemet a "traktorhang" volt. Aztán jött a tolatás ényhe emelkedőn...
No comment!
Nem szoktam, de a Skodát majdnem lefojtottam!
Nagyon kell pörgetni ehhez az atrakcióhoz!

A belseje kritikán aluli!
A Felicia sokkal szebb volt!
Persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy sz*r az autó!

A Tháliának baja nincs kopp kopp kopp (kivéve a szokványos vízpumpa melletti vízkő)
Nem nagy baj, csak nem esztétikus!
Majd megcsináltatom!

A szokásos kérdésemre: Hogyan megy ki az érdi emelkedőn Fater azt válaszolta, hogy 120.
140-es nekifutással! 2 személy csomagok nélkül!

A Thaliánál első esetben én is azt hittem, hogy ugyanez a helyzet!
163-mal mentem neki az emelkedőnek. A végén 155 lett! Nem rossz! :)))
2 személy+csomagok!

Ennyi!
Mind a két autó szép, és remélem tartósak lesznek!

Sok gumifát és kevés kamiont!

Sajnos Faterom nem hallgatott rám! Azt akartam, hogy Renaultot vegyen! :(

Wiccy

Előzmény: fatfighter (4300)
wartburger Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4309
Hello!

Én abban a helyzetben vagyok, hogy van egy saját egy éves Thalia dCi-m és van egy fél éves céges Fábia 1.4mpi járgányom és így össze tudom hasonlítani őket. A Thaliával eddig 11 ezret mentem ill. a Fábiával 24ezret. Hát valahogy össze lehet hasonlítani a két autót, de úgy tudnám jellemezni, hogy a kettő megtestesíti az adott kategórián belül a két végletet.

Műszaki jellemzők:
Thália: 65LE végseb: 160km fogy(vegyes): 4,6-5l gázolaj.
Skoda: 68LE végseb 170km fogy: 7,5l 95-ös.
Annak ellenére, hogy a Thalia diesel a motor sokkal nyomatékosabbnak tűnik, a Skoda használható fordszám tartománya nagyobb. A Thalia motorja zajosabb, gondolom a benzinesek halkabbak.
Csomagtér: Mivel a skoda nem szedán v. kombi. a sokkal kisebb, a Thalia-jé király!
Kényelem:
A Skodában üvegkemény futómű van, a pesti utakon katasztrófa menni vele, autópályán és országúton szuper, ülései jók de szintén üvegkemények. Thalia szuper rugózás, kicsit túl puha ülések, de a pesti utakon sokkal jobb vele közlekedni.
Mindkettőben van kormányszervó, a Skodáé érzésre jobb, precízebb. A vezetési pozíciót a Thalában egyszerűen nem lehet beállítani, mert a kormányállítás csak magasságban állítható.
Fék: egyértelműen jobb Thalia-jé, a Fábiában túl erősen kellnyomni, és hajlamos a blokkolásra.
Pedálrend: Thalia sajnos a clio pedáljait örökölte amit viszont kifejezetten nőknek terveztek!
Design:
Külső: Thalia, ezt mindenki döntse el maga, de a Thalia csomagtartója megéri a "pupot". Skoda, szerintem elég pofás.
Belső: Thalia, sokkal vidámabb belső, nekem tetszik. Skoda, amikor először láttam a műszerfalát megdöbbentem, hogy lehet ilyen fantáziátlan, szürke, nyomorék műszerfalat tervezni. De hát a németek nem a designról híresek. Viszont van benne kardánbox pohártartóval és rekeszekkel, amit a Thaliból nagyon hiányolok.
Minőség:
Thalit már kellett szervízbe vinni mert, melegen nem volt hajlandó beindulni. Zörög az ablak, levált a szélvédő szélén a gumicsík. Olyan franciásan van összerakva. A Skoda összeszereltsége sokkal precízebb, a kasztni brutálisan erős felépítést sejtet. A váltó rövid úton jár, az autó nagyon egyben van.
Ár:
Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amiért legtöbben a Thaliát veszik.
Én a Thalia dCi, Alizé modellt, full felszereléssel 2.675.000Ft-ért vettem a listaára 2.825.000Ft volt.
Renault Thalia 1,4 Prestige klíma: 2.655.000Ft - Skoda Fábia Sedan Comfort 1,4MPI: 3.068.400Ft
Renault Thalia 1,4 16V Prestige klíma: 2.790.000Ft - Skoda Fábia Sedan Comfort 1,4 16V 100LE: 3.486.000Ft
Renault Thalia 1,5dCi Prestige klíma: 2.915.000Ft - Skoda Fábia Sedan Comfort 1,9SDI klíma: 4.167.600Ft!!!!

Úgyhogy a Thalia nagyon jó vétel minden verzióban! Egyébként az a véleményem, hogy más árkategóriás autókat nem érdemes összehasonlítani. Az alacsony ár sok mindent kompenzál, amennyiért én klímás, common rail dízel motoros autót vettem, annyiért más típusból kis túlzással benzines full fapad autókat kínáltak.

üdv
WB

Alizé Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4308
A kazetta lejátszás hangereje erősen függ attól, hogy milyen kivezérlési szinttel van készítve a felvétel. A kazettás részt nem használom, mivel van CD táram, de előző kocsijaimnál is tapasztaltam, hogy a kazetta lejátszás hangereje kisebb, mint a rádióé.
Előzmény: fatfighter (4305)
KorI Creative Commons License 2003.10.20 0 0 4307
Szia pferco,

nálam ugyanolyyan erős a kazetta és a rádió hangereje.

használt a járgány, vagy új? esetleg garanciában kijavíthatnák! vagy megvan az eredeti rádióleírásod? abban is vannak un. beállítások!

énis gondolkodtam mp3-lejátszón: mennyibe kerül egy ilyen móka?

kösz:
kori

Előzmény: pferco (4306)
pferco Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4306
sziasztok!
még mindig a kazetta adapteres lejátszással van gondom, mivel rema említette, hogy neki jól működik így az mp3, most kipróbáltam egy normális kazettával is. hát nekem itt is nagy a hangerő különbség, mintha alapból halkabb lenne a magnó mint a rádió. pl 12-esre vettem a hangerőt, a magnó így már élvezhető hangerőn nyomta a műsort, de hangosnak még nem neveztem volna, viszont amikor így direktbe visszakapcsoltam a rádióra, az már nagyon hangos volt.
kb 2-szeres volt a hangerő érzet különbség.

természetes ez? kipróbálná valaki , hogy nála milyen ez?

köszi

ferco

fatfighter Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4305
Köszi Gyapi!Viszont kívánom!
Előzmény: Gyap (4304)
Gyap Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4304
Fatfighter!!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív élmények értek a mi kedvenc Thalicskánkról! Szerencsére gondolom mint olvasva a fórumot Te is láttad, hogy fejlődtek és a hibálk egyre kevesebbszer fordulnak elő! Mondhatom mind a benzines mind, dízel változatra vonatkozóan, mert ügye én használtam mind a kettőt!Viszont intő jelként megfontolandó írásod, mind a szervízek hozzáállásában, mind a kocsi hibalehetőségeit figyelembe véve!
És egy kicsit a Skoda Fabiaval kapcsolatba.. Remélem sok örömöd telik használatában, és még sok kilóméter hibák és problémák nélkül tellik vele! Mivel a második kocsi választásánál gondolkodtunk a Fábián, és az egyik kollégám is ujjonan azt vett,míg másik ismerősöm használtan 20000 km-el.... CSak két dolog volt ami miatt mégis maradtunk a Thalicskánál: a belső öszkép / műszerfal, kárpit stb../ és a rettenetesen keményre hangolt kocsi a Fábiánál a lágy puha Thaliával szemben! De ezt a két tényezőt leszámítva tényleg jó autót választotál!!
További balesetmentes közlekedést!

Üdv: Gyapi

pferco Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4303
hát az asszisztance valóban a sárga angyalokat jelenti, de a rönyó fizeti őket. NEM kellett volna fizetned egy fillért sem, szvsz jól leszedett, vagy később a számla alapján (adott?) a rönyótól beszedhetted volna a lét.

ferco

zsuga666 Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4302
Szia JÉÉÉÉ !

Na hol is vetted és a márkán belül mi az Ő jelzése neki?!

Előzmény: JÉÉÉÉ (4299)
fatfighter Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4301
Szia JÉÉÉ!
Nekem is olyan gumik voltak rajta és remekül ment vele a hóban!Elég magas építésű ahhoz,hogy téli gumikkal nagy hóban is lehessen rendesen autózni vele.
Hello
Előzmény: JÉÉÉÉ (4299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!