Olvastam a minapi hozzászólásokban írt panaszáradatot. Én a Budapesti Nap nevű újságnál írok, a feladatom beszámolni a XIII. és a IV. kerületben történt eseményekről és a két kerületben felmerülő problémákról. Ha valaki tud ileyesmiket, amiken akár segíteni lehetne egy újságban való megjalantetéssel, az hívjon fel vagy küldjön emailt. Megadom mindkét elérhetőségemet:
tel: 06/30-552-62-27
Email:esaliga@bnap.hu
Nagyon sajnálom, hogy így néz ki a sziget.
A Nagynéném a hajóslaktanya gondnoka volt, nagyon sokszor nyaraltam /meg teleltem/ nála gyerekkoromban. De rég és de jó volt.
Huu hát ez nem semmi! Én is tegnap voltam épp a szigeten sétálni, de egy nagy szeméthalom lett a sziget :-(. És kivágták a fákat amik között lehetett szalonnátsütni !!!!!!!! Tök csupasz lett az egész. Pedig valamit tehetnének. Ha már így letarolták akkor legalább lehetne olyasmire megcsinálni mint a római partot. Szerintem nagy lenne rá a kereslet.Egy pár éve már olvastam egy olyan ujságcikket,írták hogy a mozdonyvezető mielőtt átmegy a hídon mond egy miatyánkot!Nem véletlenül van lezárva sajna a híd egyik oldala.
Valamiért semmit, de semmit nem találtam a képtáradban ! Nézz utána !
A Szúnyog-szigeten én is jártam a tavalyi árvízkor, meg pár héttel utána is, tényleg lehangoló volt. A homokzsákokat nem vitték el (tán még fertőtlenítés sem volt ?), orrfacsaró bűz kisért végig. Többet nem érzékeltem, mert kátrányfekete éjszaka volt. :)
A híd állapotán gyorsan kellene javítani, mert sok gyerkőc meg felnőtt is sétálgat meg bicajozik arra.
Mesélj légyszi, milyen jövőt szántak anno a szigetnek ?
(A lap.hu-t próbáld még egyszer, én is csak minden 10. transra kapok választ.)
Koratavaszi setam soran csinaltam par kepet ifjukorom Szunyogszigeten, (ma Palotai sziget)felajanlottam a kepeket az ujpest.lap.hu szerkesztojenek, azzal a keressel, hogy tegye be a "Termeszet es kornyezetvedelem" rovatba, de valaszt sem kaptam!
Velemenyem szerint ma ugy nez ki, mintha a sziget nem is a mi Ujpestunkhoz tartozna. Olvashatunk, hallhatunk ugyan idonkent nagy szavakat a sziget jovojerol, de a valosag lehangolo.
A lehangolo elmeny mar ott kezdodik, amikor a nezelodo rateszi a labat a vasuti hidra, mert a hid allapota mar nehany helyen az eletveszely hataran van.
A sziget nagydunai oldala, ugyan arterulet, azonban ez nem zarna ki, hogy evente 2-3 alkalommal megtortenjen a szemet elszallitasa.
Ha valaki mar jart ott, biztosan nagy oromet jelentett neki a homokos part, az evszazados arteri fak latvanya. Csak javasolni tudom, erdemes atsetalni(csak ovatosan!)a hidon, kicsit korulnezni, azert a szemeten kivul boven van mas latnivalo is!
Aha ! Én is úgy veszem észre, hogy egyre több a szemét. Újpest némely részeibe nemigen tenném a lábam, de még a tragacsomat is féltem az áthaladáskor. (Hozzá kell tennem, hogy a közelmúltban sokat kellett vidéken járnom, és ott sem jobb a helyzet)
Bár elég régen volt hozzászólás, azért próbálkozok...
Én a Nyár u.-ban lakom.
Mit szóltok ehhez a rakás szeméthez mindenhol? Gondolom nem csak nekem szúrja ki a szemem!
http://www.mesternivo.hu/
(Ezt nem ajánlom, mert annak ellenére, hogy igényesnek tűnik a munkájuk, sok gondunk van vele, mert mi is ilyen lakásban lakunk.)
Sziasztok! Újpesti ingatlanosokat hol találok? Vagy olyan oldalt, ahol kimondottan újpesti ingatlanokat hirdetnek. Ingatlan irodák címeinek is örülnék! Segítséget előre is köszi!
Talán még a vízműnél is próbálkozhatnál!? Én is utánajárok, feltéve, ha beveszel a buliba és bemehetek veled :))
Néha csak azért kerülök a Xv. kerületi önk. felé egy nagyot, hogy a feluljárón Újpest felé megcsodálhassam!