Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2008.01.23 0 0 779
Szerintem ő egy külön állatfaj! Csak tudnám mi a sz*rért futtatják ezt a monkye-t mindenhol, ja tudom mert a hülyeség az jó, kell az embereknek, így lesz mindenki egyre hülyébb, ami a végső cél! Agyhalott reklámzabáló emberifaj kitenyésztése, szerintem! :O
Előzmény: minco (776)
drz05 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 778
Na csumika!Én is vadászgattam má de csak fácánra,nyúlra .Sztem hüjeség ez az egész vadászat mert elvileg azért alakult régen a vadászat hogy a vadak nehogy nagyon elszaporodjanak,ezért manapság tenyésztik pl: madarak nyulak hogy aztán betelepítsék a vadőrök aztán lelőljék őket(ez inkább élvezetből elkövetett álllatkínzás)sztem.PL.:egy őzt amiből sztem nem olyan sok van manapság a vadászoknak köszönhetően,inkább lelövik tehát inkább az endurosok jól is teszik h "elüldözik"a vadakat a sörét és golyók elől hosszabb életet adni is ezzel nekik.!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Iceapo (775)
zsolo88 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 777
Mi is próbáljuk megfogadni a tanácsot hogy ésszel!
sajnálom h igy felborzoltam a hangulatot,csak nem szeretük volna gergő barátomal hogy valaki ott meg és megsérül! amugy a drót feltekert maradványai megtekinthetők a hídon!:S:D
jah és mostanság nemcsak a hiányzó láncszemet fedezték fel!

a macskacápaaa
minco Creative Commons License 2008.01.22 0 0 776
Szasztok Fejek!

Állítólag megtalálták azt a bizonyos hiányzó láncszemet a törzsfejlődés folyamatából. Bár ha ez az, akkor nekem legfeljebb annyira hiányzik, mint Trójának a faló vagy békára a toll!
Páko maki
Iceapo Creative Commons License 2008.01.22 0 0 775
>Többször volt már róla szó,(nem a fórumon) a városban és környékén,illetve más lakott területen minimális sebességgel,mutatványok mellőzésével közlekedjünk!!!!

Hát vazze én erről nem is tudtam, mondjuk nem is olyan régóta van újra "játszós" motorom, de mostantól majd odafigyelek én is erre! ;)
/Szóval akkor az egykerekezés kilőve a városban! :(/
Ja, igen ami eszembe jutott, az aszfaltutak melletti útpadkákat, árok széleket is ha lehet ne b*sszuk már szét, mert ezzel is csak magunknak ártunk hosszútávon!
Én sem, de gondolom egyikünk sem szeretné, ha kertes házban lakva, arra menne ki hogy valami állat enduros szétb*szta az út szélét!
Előzmény: TRobee (765)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.22 0 0 774
Azok a normálisan meglehet beszélni idők lassan elmúlnak, vagy már el is múltak, sajnos az emberek nem csak miattunk hanem az egész ország miatt is egyre ingerültebbek és sokkal hamarabb elszakad a cérnájuk, amit persze hát kin is, rajtunk is szépen levezetik, gondolok itt földműves emberekre, bár ők a legkevésbé agresszívak, itt inkább a túlfűtött, hatalomvágyból természetvédőkkel meg majd a vadászokkal lesznek nagyobb gondjaink, sajnos, és hozzáteszem hogy szerintem!
Előzmény: rasta87 (768)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.22 0 0 773
Hát igen, ez triál!
Ja igen, volt olyan is, amerikából hazaszakadt emberfia úgy gondoltam hogy a nyomaték kedvért megmutogatja pisztolyát is, aztán hogy igazi volt e vagy hamiska a rák tudja, nagyon nem szartam be, szegény faszi olyan ideges volt hogy azt hittem agyvérzést kap menten, elmondta a baját, hogy ez az ő telke meg minden, meg hogy ne menjünk arra legközelebb mert nem csak mutogatni fog hanem használni is, gondoltam jól van hát használd, legalább jó kalandos lesz az aznapi endurozás! ;)
Jeep Cherokee-je volt, úgy nyomta neki a gázt mint aki a Dakaron versenyzik, bevolt indulva rendesen! :)
Egyébként ez már nagyon régen volt, szerintem van vagy 5 éve is, akkor még RMX-em volt, asszem, vagy a Biggel voltam és akkor tényleg 2 éve lehetett?! :O Na mindegy, már szinte el is felejtettem, bár nem mondom az övből előkandikáló stukker bennem maradt!;)
Előzmény: KUPIC (767)
drz05 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 772
Na csá ! Figyu má raszta küld má eeee email be azt amit megbeszéltünk kösz!
Előzmény: rasta87 (771)
rasta87 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 771
Természetesen ha valaki kihúzza elém azt a drótot akkor én sem maradok ennyire épelméjű és nyugodt. De ha valaki normálisan viselkedik velem azt tudom tolerálni és olyankor sokkal kompromisszumképesebb vagyok!
Előzmény: KUPIC (769)
rasta87 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 770
THX! :)
Előzmény: KUPIC (769)
KUPIC Creative Commons License 2008.01.22 0 0 769
Ez igen, egy ember aki nem erővel akar mindent megoldani. Tetszik ez a hozzáállás,csak így tovább.
Előzmény: rasta87 (768)
rasta87 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 768
Értem.
(Egyébként én is így vagyok vele, hogy nem nagyon tetszik ha kilövik őket!)

Ezt a drótkifeszítést, meg fenyegetőzést meg abszolút nem tudom megérteni! Mert szerintem ha valaki épeszű ember, akkor normális emberi hangon mindent meg lehet beszélni és szerintem sokkal többre vezet ez mint fenyegetni a másikat meg szándékosan életveszélyes helyzetbe hozni (gondolok itt erre a drótkihúzgálásra).
Előzmény: Iceapo (760)
KUPIC Creative Commons License 2008.01.22 0 0 767
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/cross/?vi=27777&t=cross Találtam egy jó kis videót. Sztem érdekes. Vadászok,drót,fángli ez gyerekjáték. Két éve Icenak pisztolyt mutogattak Szank környékén. Igaz Ice?
Előzmény: TRobee (765)
drz05 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 766
Na császtok!Nem tom mit pattognak a városon kívüli psztok hát nem a följdjükön a káposztát szántjuk feee akkor nem tom mire a nagy mellény. Szerencsére még velem nemtörtént ilyen h ugattak volna meg drót kifesz (kop kop kop)de ha mégis rajtakapom a kistáskákat akkor csúnya verekedés rendeznék az hót ziher. Ahogy te mondtad ICE biztos nem volt gyerekkoruk ezeknek a tudathasadású embereknek!!!! Na mindenkinek OCCSÓ BENZINben gazdag boldog új szezont kívánok!!
TRobee Creative Commons License 2008.01.22 0 0 765
Többször volt már róla szó,(nem a fórumon) a városban és környékén,illetve más lakott területen minimális sebességgel,mutatványok mellőzésével közlekedjünk!!!!Sokan vannak a mi körünkön kívül fiatalok,akiket sajnos nekünk kell helyre tenni.Tehát,ha alkalom adódik tegyétek,amit a józan ész diktál.Elég sokan vagyunk,egyre könnyebben találunk magunknak ellenséget.
Előzmény: Iceapo (764)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.22 0 0 764
Valóban, ez is benne van a pakliban.
Előzmény: KUPIC (763)
KUPIC Creative Commons License 2008.01.22 0 0 763
Én símán el tudom képzelni h, vmi hülyegyerekek húzták ki mert marha jó poénnak gondolták. A hely is erre utal sztem.
Előzmény: Iceapo (762)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.22 0 0 762
Na vazze, faja, már erre is kezdik a parasztok, ráadásul ki a qrva *nyját idegesítünk mi mondjuk egy híd közepén, ha baja van a tetűnek velünk akkor álljon ki amikor jövünk és majd szépen megbeszéljük!
Na akkor én is elmondom a storymat, ami tegnap esett meg velem, szépen bent a városban a gyepmesteri telep mellett haladtam el /mert ugye Herka rendszámát próbáltam megtalálni/ tök normális tempóban, főleg mert Andris meg Misi mesélte hogy valami tag pont errefelé nagyon mutogatott nekik valami fánglival nem is olyan rég, na és hát ez a tag /szerintem tuti az volt, mert más nem lakik erre :)/ most annyira erősnek hitte magát hogy kiállt elém, nem akartam elütni ezért megálltam, elkezdte magyarázni hogy ez magánút, meg így meg úgy, na én meg mondtam neki hogy álljon nagyon gyorsan félre az utamból mert hogy ez nem magánút, hanem közút, köpni nyelni nem tudott a faszi, meg még egy kicsit bíztatnom kellett hogy álljon már félre ember, de belátta és szépen félreállt meg még ordította hogy feljelent mindenkit, én meg jót mosolyogtam, hogy szegény ember milyen írigy, biztos kimaradt a gyerekkorából az endurozás, sajnálni tudom csak!
Előzmény: zsolo88 (761)
zsolo88 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 761
Sziasztok!
Mostmár sajna nem csak a vadászokal van gond!!! a várostol nemmesze az autópálya felüljáronál ami a vereb kocsmához visz, ott mentünk ma ki a macskásba motorozni! odafele semmi probléma nem volt! viszafele még jó hogy megélltunk a híd tetején pihenni, mert 1 fajin kis drót volt kihúzva a híd közepénél! megálltunk, leszakítotuk és jöttünk tovább! Lehet hogy ez csak 1 kivételes eset volt de azért mostanság azon a környéken mindenki figyeljen!
Iceapo Creative Commons License 2008.01.22 0 0 760
Nem, 2 hétig még vadásznak, meg valami német embör sokat fizetett és gáz hogy szarvas meg nincs, mivel mi el riasszuk őket! Az más kérdés hogy nekem meg az gáz hogy ők meg lelövik őket! :O
Előzmény: rasta87 (759)
rasta87 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 759
A molúton a motorosok ellen volt kifogásuk vagy valami dolguk akadt ott a gázcsövekkel? Vagy egyszerűen csak félnek hogy "kiássuk" a csöveket?
Előzmény: Iceapo (757)
FACTORY RACING Creative Commons License 2008.01.22 0 0 758
A mezgéboltban láttam hozzá javítókészlet.Nem is volt drága.Egy kb 80cm-es db 200ft.
Előzmény: Jana:) (742)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.21 0 0 757
Szóval elvtársak, közérdekű információ:
A GÁZÚT 2hétig most gázos, szerintem tartsuk ezt tiszteletben, hogy ne legyen ellenségeskedés és egyébként is szerintem mi húznánk a rövidebbet, ez a világ nem a motorosokról szól hanem arról hogy kinek van nagyobb pofája meg kinek vannak jobb kapcsolatai, hát nekem speciel pofám még csak csak lenne, de kapcsolataim "sajnos" nincsenek!
Iceapo Creative Commons License 2008.01.21 0 0 756
Semmi különös, csak odajött egy tag és annyira ideges volt hogy jobbnak láttuk ha inkább lelépünk mielőtt gutaütést kap! :) A lényeg hogy 2 hét fegyverszünetet kért, utána megint kapartathatunk ész nélkül!
Nem sokat motoroztunk, itt legalábbis, a többiek átmentek a macskásba én meg a hobbira kutyázni! Herka rendszámát is próbáltam,-tuk keresgélni, de nem találtuk, tegnap valahol leesett a motorjáról.
Előzmény: TRobee (755)
TRobee Creative Commons License 2008.01.21 0 0 755
Ice!A délután "Vadászbál"-ról esetleg valamit ha lehetne!
TRobee Creative Commons License 2008.01.21 0 0 754
Csá! Jó pár helyen!Tisztázni kellene először is: testsúly,hol akarod használni,stb.Az alap beállításokban tudok segíteni,de komolyabb szakértelmet ne várj tőlem.Ha versenyezni akarsz (drz-kupa),akkor inkább STIFFT testvérünk segítségét kérjük.Másik megoldás Kujundzic Béla mühelyében születhet még,bár valamivel magasabb árfekvésben.Az előző profi versenyző,utóbbi profi futómű szerelő. Ui.:Ismerlek?
Előzmény: attika.. (753)
attika.. Creative Commons License 2008.01.21 0 0 753
Csá TRobee: Hol lehetne a DRZ-nek a futóművén állítatni.
Iceapo Creative Commons License 2008.01.21 0 0 752
Most beszéltem Herkával, ő mondta hogy reggel Ti beszéltetek, de azért leírom hátha mást is érdekel, du.fél2 felé kint leszünk a gázúton!
Előzmény: radi.misi (751)
radi.misi Creative Commons License 2008.01.20 0 0 751
Hello Ice, holnap mikor mész motorozni? Lehet hogy ráérek én is.
Jana:) Creative Commons License 2008.01.20 0 0 750
ja én is gondoltam rá,felül fogja a tépözár!  Na jó én huztam tettélni,császtok 
Előzmény: TRobee (747)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!