Na, dekupáltam:) Csak semmi takarítás Hazajöttem és nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam. Először egy edényalátétnek használt csempe lapot, aztán egy másikat. Aztán nekiestem egy cserép vázának. Azután sok lett a dolgom, de mikor elcsendesedett a ház, akkor a konyhai fehér csempére citromokat raktam. Jól néz ki, mert a konyhám sárga, zöld szekrénnyel. A citrom is sárga:), zöld levelekkel. Tetszik:) Beléptem a spájzba és már fenn is volt egy liba a falon:) Aztán a doboz, amibe elkezdtem összepekolgatni a festő kellékeimet muszály volt befedni :) Ránéztem az órára, elmúlt éjfél..és az óra üres, fehér IKEA-s falióra. Muszály azt is :) De már késő van .Így csak gyorsan lekentem a dobozt repesztővel. Ezt nem lehet abbahagyni. Nagyon jó volt, de most már elfáradtam:)
Hol voltam én ezen a héten, hogy csak most olvasom a hozzászólásaitokat?:)
Nagyon szépek az új alkotások. Gratulálok mindenkinek.
Beruháztam Plextolra, vettem ecsetet, pasztell színű akrilfestéket, szalvétáim már vannak bőven.
A férjem napokra elutazott. Mire hazajön orvul kidekupálom a konyhát:) Drukkoljatok.
Kimértem, hogy kb. mekkora a szalvéta és azt a területet lefestettem fehérrel a maradékot meg azzal a kékkel. Annak a nevét nem tudom, mert nincs a tetjén, de a Nagymezőben vettem, akrill festék (a legfelső polcon volt a Hobbyművészes festékeknél). Az átmenet meg nem elmosódott, hanem itt ott a kék festék a szalvéta alatt, meg a függőleges csíkok a szalvéta gyűrése a minta miatt. Ja, és a szalvéta kék szegélyét levágtam! :)))
(Ez volt az első olyan mű az összesből!, amire a Kedvesem rá nem jellemző módon azzonal rávágra, hogy tetszik neki. Igaz Neki készült :)))
Barkorka, én a vitorlás üvegről érdeklődnék, lealapoztad, vagy csak úgy rányomtad a szalvétát? És azt hogy csináltad, hogy ilyen szép, elmosódott az átmenet az üveg nyakán lévő festett rész, és a szalvéta között? Én is akarok ilyet csinálni!!! :) (Nekem is van ilyen szalvétám ;)
Azok a dobozok nekem is nagyon tetszenek, de egyszerűen annyira kicsi az a garzon ahol lakom, hogy végképp nincs hely nekik, így inkább nem is veszek....Már üveget is csak úgy festek, hogy konkrétan tudom, hogy hova fognak kerülni...
Ja, ismerem azt a dobozt, a kézművesboltunkba az eladó Hölgy pont most hozott, meg nagyon szép kis fadobozai vannak, teljesen el vagyok alélve tőlük!! Azt hiszem a zsebpénzem erősen meg fog csappanni...:-o
Ha a Párodnak nem tetszik, hát ne nézegesse! :))
Irul pirul... :))))) Kemény papír, olyan setét barna, mint ahol látszik a doboz belseje, a Nagymezőben vettem őket. Ha a háttérben levő csepp kaktusz cserepéhez nézed, látszik, hogy nem éppen nagyok....
Na igen, így a rózsás doboz alja úgy néz ki, mintha valahonnan a századelőről származna...(igaz a páromnak egyáltalán nem tetszik, viszont a kagylós meg a vitorlás-üveg nagyon :)))
Mit szépítsük a dolgot? Egyszerűen gyönyörűek!!! :))) Azt elárulná nekem naccsád, hogy ezek milyen dobozok? :))) Fa, avagy kemény karton?
Különben meg elmondanám, hogy szvsz direkt jó így, hogy a rózsás doboz alja más árnyalatú!! :))
(A kockás üvegedet majd a másik topikban dícsérem meg!) :))
Mit szépítsük a dolgot? Egyszerűen gyönyörűek!!! :))) Azt elárulná nekem naccsád, hogy ezek milyen dobozok? :))) Fa, avagy kemény karton?
Különben meg elmondanám, hogy szvsz direkt jó így, hogy a rózsás doboz alja más árnyalatú!! :))
Húúú, fogós kérdés...:)))) Elsősorban azért, mert igen csak szerteágazó - articsókatechnika, papírravarrás, applikálás, darabokból való összeállítás (kunyhó, bírósági lépcső, nagymama virágoskertje stb.), mindenféle kis "kütyü" készítése (varrósdoboz, tűpárna, kenyereskosár, állatkák stb.) stb., stb., stb. :))
Inkább konkrétumot kérdezz ha gondolod és közben viszontkérdezem én is. De, hogy ne offoljuk szét a topikot, gyere át ide. :)
Pont ezt akartam kérdezni, de aztán letettem róla, mondván úgy sem alkottam most semmi újat, mert lelkesen foltvarrtam mint az őrült, úgyhogy inkább hallgatásba burkolóztam. :)))
amelyiket nem csak dekorácionak csináltuk azt tegnap este még lefujtam akrylan lakkal is,remélem tuléli majd...de ahová elajándékozzuk valoszinüleg ott is csak dekorácio lesz belöle.
A borostyán, az szalvéta, úgyhogy majdnem megőszültem - még jobban:)) -, mire azt a sokat kivágtam:D De nem baj, az eredmény megérte.
Attól félek, hogy a ragasztó a hő hatására meg fog olvadni az alátéteden...:(
Nem semmi amit itt összehoztatok ez a pár nap alatt! :))
Gyönyörűek az új alkotások. Na, pont ilyen borostyánlevéllel van díszítve az az ominózus fadoboz is, amit említettem! :)
Szépjóreggelt mindenkinek! :)
Igazán irigyellek benneteket, hogy ilyen tevékenyek voltatok. Konferencián való döglés helyett én is szívesebben csináltam volna bármi mást....
aquila
emilben kaphatok képeket? mert nem tudom megnézni azt az oldalt sem... :(