Keresés

Részletes keresés

moes Creative Commons License 2002.05.29 0 0 359
én már fakopácsoltam üvegre és műanyagra is tapétaragasztóval. ment, simán ragasztotta. sőt, azt hiszem, fémre is.
Előzmény: Elan (356)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.29 0 0 358
Jelentem vadcic belépett a "linkek" táborába.
Tök jóóóóóóóóóóó!
Eért itt van egy újabb szalvéta.
Tessék,tessék!
Ki mit ajánl érte?
Ehun e!
vadcicfbi Creative Commons License 2002.05.29 0 0 357
Sziasztok!
Az ubokaszezont felfrissítve hoztam nektek pár képet.
Dekupázs könyv
Remélem sikerült linkelnem.(Prrrremierrr!)
Mit szóltok a kis könyvhöz?
Én mostanában nem alkotok,mert kórós helyhiányban szenvedek,most is halomban állnak a művek.

Mi újság a cserés talival?
Mit szólnátok péntek du-hoz valahol,ahol nem néznek hülyének pár nőszemélyt miközben szalvétákat csereberél.
Szerintem szervezni kellene egyet és aki jön ,jön aki nem,nem,mert így sosem lesz talink.
Aki lemarad az kimarad!De vicc félretéve,szervezzük meg gyorsan.
Akkor a szülinapomat új szalvétákkal ünnepelhetem!:oD

Elan Creative Commons License 2002.05.28 0 0 356
Érdekes kisérletet folytatok. Egy műanyag leojégkrémes dobozt kopácsolok de, viszont menetközben kifogyott a dekupázsragasztóm, igy bekentem a hiányzó részeket Kreativ Hobby ragasztóval :) Kiváncsi vagyok, van-e olyan jó, mint az a Plex-troll, vagy mi, amiről írtok :) Próbáld valaki közületek üvegre kopácsolni tapétaragasztóval? Kiváncsi lennék a tapasztalataitokra. Lehet, hogy csak papirra lehet vele?
Előzmény: Törölt nick (355)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.28 0 0 355
Üdv Mindenkinek!

Sajnos a gályahelyi hálózatunkba belecsapott a ménkű, így egy könyvtári szörnyületen próbálok most netezni, vajmi kevés sikerrel...:-o

A hobbis akrilfestékek valóban nagyon jól fednek, én egy sötétkék Niveás fém kézkrémes doboz tetejét pingáltam be valamelyik nap halvány olívazöldre, hogy látszódjon rajta a minta és szerintem nagyon aranyos lett, alkalomadtán felpakolom a többi cucc közé.

aquila Creative Commons License 2002.05.28 0 0 354
a hobbyművész akrilfestékek mind nagyon jól fednek.
Előzmény: cecameca (353)
cecameca Creative Commons License 2002.05.28 0 0 353
Nahát, mi ez a csend itt kéremszépen...Mindenki a hasát sütteti?;)

Tegnap este találtam helyet a cicás szalvétámnak egy fatálcán. Nagyon aranyos lett.
Kitaláltam, hogy a konyhai lámpát, ami króm színű és közelebbről megnézve már egy kicsit kopottas, be fogom szalvétázni.

Tud nekem valaki ajánlani valami igazán jól fedő festéket?

aquila Creative Commons License 2002.05.23 0 0 352
Én meg kinyomtattam egy színes fotót a lányom kedvenc lováról, Cirátról, és befedtem vele egy kerek fadoboz tetejét. Azt az örömet, ha láttátok volna!:))) Csak a macskáról jutott eszembe... Majd ha lefotózom, megmutatom.
Előzmény: cecameca (350)
aquila Creative Commons License 2002.05.23 0 0 351
szia itt is:-) Nagyon klasszak lettek, látom, a konzervdoboz másnál is "működik", én is csináltam ananászosdobozból, csak nem tudom belinkelni, de ott vannak az oldalamon:)
Előzmény: Törölt nick (349)
cecameca Creative Commons License 2002.05.23 0 0 350
Huh, ezek igazi borostyánok!:)
Szépek lettek:)

Tegnap vettem cicás szalvétát, de még fogalmam sincs mit fedek be vele:)

Előzmény: Törölt nick (349)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.23 0 0 349
ITT látható a borostyánleveles fadoboz és az árvácskamintás kukoricakonzerv-doboz.
cecameca Creative Commons License 2002.05.21 0 0 348
Művészellátóban lehet beszerezni. AZt hiszem ez is Hobbyművész termék.
Az előbb rosszul írtam az árát, nálunk 390 forint egy kisebb üveggel.
Most dekupáltam először, ezért nincsen összehasonlítási alapom, de nekem működött rendesen csempére, fára, cserépre, műanyagra.

Cicvarek, az előbb én is vettem Akrilant:)

Előzmény: 4Hópihe (347)
4Hópihe Creative Commons License 2002.05.21 0 0 347
beszerzése hol lehetséges??és a vizálloságot is biztositja?ugyanugy müködik,mint a dekopáloragszto lakk?
Előzmény: cecameca (346)
cecameca Creative Commons License 2002.05.21 0 0 346
A plerxtol olyan ragasztó, amit nem nagyon reklámoznak, hogy alkalmas decoupálásra, mert sokkal olcsóbb. Olyan üvegben van, mint a művészterpentin.

Cicvarek, úgy emléxem, olyan 270 forint körül volt. Ma megnézem, ha tévedtem, megírom az jó árat.
Azért csak legyél büszke a foltvarrásra. Én már elő sem szedem a varrógépet...

Előzmény: 4Hópihe (344)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.21 0 0 345
Egy ragasztó, amivel állítólag nagyon jól lehet kopácsolni (csempére is!!) és messze nem kerül annyiba, mint a kopácsragasztó.
Előzmény: 4Hópihe (344)
4Hópihe Creative Commons License 2002.05.21 0 0 344
mi az a plextol??
várok itt türelmesen hátha nyilvánvalová válik bennem,de nem.muszáj volt megkérdeznem.
Előzmény: Törölt nick (343)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.21 0 0 343
Húú, ez aztán termés!

cecameca, nem semmi vagy! :))) Azért nagyon kíváncsivá tettél ám, ugye tudod?!?! Plextolt mennyiért vettél?

A 7végén ruháztam be Akrilan fújós lakkba, 425 pénzért vettem, közönséges vegyiáru boltban.

Közben szórom a hamuta fejemre, mert most sem dekupáltam, csak foltvarrtam...:)

4Hópihe Creative Commons License 2002.05.20 0 0 342
belsö dekopálás nem jo a levesnek.
kviülröl sütö állo elég sokáig.
a ráncokhoz nagyon finom kisujjmozgásra van szükség nehogy elszakadjon és középröl kifelé...helyenkélnt szükség lehet bemetszésekre is..
Előzmény: LadyTigi (341)
LadyTigi Creative Commons License 2002.05.20 0 0 341
Sziasztok:)

Hogyan kell úgy kopácsolni,hogy a lehető legkevesebb ránc legyen benne?
Merthogy ezzel van a legtöbb bajom.

Másik kérdés próbált már valaki tányért belűl dekupálni? Ha igen,hogy bírja a gyűrődést pl.: forró leves,mosogatás? :))

4Hópihe Creative Commons License 2002.05.19 0 0 340
azur boltban a legolcsobb az akryl lakk spray
Előzmény: Elan (339)
Elan Creative Commons License 2002.05.19 0 0 339
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy fújós akrillakkot hol a csudában lehet kapni? Nem és nem találok sehol :(( Még valami: a csónaklakk is szép áttetszővé válik a száradás során?
cala Creative Commons License 2002.05.19 0 0 338
hali, csináltam egy nagyszerű dobozt, ezzel a technikával. egy meglévő kemény kartondobozt bekentem tapétaragasztóval, és cukorspárgából mindenféle spirális alakzatokat tekertem a dobozra. erre megint egy kis ragacs és rá újságpapírt tettem /ez persze helyettesíthető akár a szalvétával is/. mikor megszáradt, lekentem temperával, lefújtam akrilsprayvel, ettől szép fényes lett, bár kicsit átlátszanak a betűk..lényeg hogy a spárga mentén ugye mélyedések vannak, amiben nagyon szépen megáll a festék. ki lehet próbálni, nagy sikert aratott.
4Hópihe Creative Commons License 2002.05.19 0 0 337
elég jol birja bár kérdés milyen sürün és mekkora mennyiségü vizet adsz hozzá
egy idö mulva elkezd halványodni,és lassan eltünik,nekem mostanában tünt felhogy a kék még láthato,de a narancssárgának már csak a helyét látom,hogy valamikor lehetett ott valami.de a cserepet legalább hároméve készitettem ha nem több -igy az én tapasztalataimbol van böven idöd.))
Előzmény: moes (336)
moes Creative Commons License 2002.05.19 0 0 336
bejelentkezem én is.

alkottam/tunk már pár dolgot fakopáccsal. mint mzs említette, fa képkereteket, cserepeket (én ebből már jó sokat :-).

épp most ültettem át délelőtt 3 virágot, ebből kettőt dekupázsolt cserépbe, hát, kíváncsian várom, hogy viselik. az utóbbi kettőt egyébként kicsit elszúrtam, mert türelmetlen voltam, és nem vártam meg, hogy megszáradjon a hobbifesték, ráfakopácsoltam. pedig nagyon szépek lehettek volna, az egyik cserép téglavörös lett és gyümölcsöket raggantottam rá, a másik fűzöld, a karimája téglavörös, azon meg mindenféle sárga virágok vannak. mondjuk nekem így is tetszik :-)

a tapétaragasztó nekem bevált. persze, ha vizezem majd a dolgot, amire ragasztok, hát nem jó akkor.

most elsőre ennyi. szerintetek hogy viselkedik a hobbifesték, ha vízben ázik?

egyébként a konyhaasztalon áll kikészítve egy zöld üveg és néhány másik, üvegfestésre várnak, csak még lustizok.

szijasztok,
moes

cecameca Creative Commons License 2002.05.18 0 0 335
Sajnos nem tudom betenni a szkennerbe. Majd megpróbálok valakitől kölcsönkérni egy fényképezőt. A miénk elromlott. Szivesen mutatnám őket:)

Előzmény: 4Hópihe (333)
cecameca Creative Commons License 2002.05.18 0 0 334
Mzsprex, eddig csak vágyakoztam, most meg nem győztem betelni az élménnyel:)

Előzmény: mzsperx (332)
4Hópihe Creative Commons License 2002.05.18 0 0 333
ha fennt van a neten hozd a cimet megnézném.
kiváncsi vagyok nagyon.....
Előzmény: cecameca (331)
mzsperx Creative Commons License 2002.05.18 0 0 332
cecameca nem semmi vagy!

jó olvasni titeket! kár hogy mostanság nekem semmi energiám ilyeneket csinálni... irigykedek :-)

Előzmény: cecameca (331)
cecameca Creative Commons License 2002.05.18 0 0 331
Na, dekupáltam:) Csak semmi takarítás… Hazajöttem és nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam. Először egy edényalátétnek használt csempe lapot, aztán egy másikat. Aztán nekiestem egy cserép vázának. Azután sok lett a dolgom, de mikor elcsendesedett a ház, akkor a konyhai fehér csempére citromokat raktam. Jól néz ki, mert a konyhám sárga, zöld szekrénnyel. A citrom is sárga:), zöld levelekkel. Tetszik:) Beléptem a spájzba és már fenn is volt egy liba a falon:) Aztán a doboz, amibe elkezdtem összepekolgatni a festő kellékeimet …muszály volt befedni…:) Ránéztem az órára, elmúlt éjfél..és az óra…üres, fehér IKEA-s falióra. Muszály azt is…:) De már késő van….Így csak gyorsan lekentem a dobozt repesztővel. Ezt nem lehet abbahagyni. Nagyon jó volt, de most már elfáradtam:)
cecameca Creative Commons License 2002.05.17 0 0 330
Hol voltam én ezen a héten, hogy csak most olvasom a hozzászólásaitokat?:)
Nagyon szépek az új alkotások. Gratulálok mindenkinek.

Beruháztam Plextolra, vettem ecsetet, pasztell színű akrilfestéket, szalvétáim már vannak bőven.
A férjem napokra elutazott. Mire hazajön orvul kidekupálom a konyhát:) Drukkoljatok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!