Azért nyitottam meg ezt a topic-ot, mert nem látom jónak ha pl.: készítünk egy olyan képet amin egyszerre több jármű is rajta van és 50 topic-ot teleteszünk azzal, hogy bocs az OFF-ért és ugyan az a kép.
Tehát ez a topic legyen az a topic ahova az ilyen együttállásokat, sőt psz.-ilag a testvérképeket be lehet tenni.
Üdv. Szili_V43 330
Szerintem nyugodtan megcsinálhattad volna, hogy a nagyobb topicokba beteszel egy-egy hsz-t, hogy akinek van ilyen együttállásos képe, tegye be pl. a Képek a vasútról topicba, mivel nem akarsz csinálni még egy topicot. (Ad absurdum az amúgy sem használt topic nevét esetleg át is neveztethetted volna az operátorral) Szerintem biztos, hogy pozitívan fogadták volna ezen kezdeményezésedet. :) Mindezt építő jelleggel mondtam.
Szerintem nagyon jó ötlet volt az az új topik, mert a másik 2 fotósba mindenféle fotók mentek, ide meg cska kifejezetten közös fotók fognak jöni. Versenyt is lehetne rendezni. Szerintem jó ötlet volt.
Mert: 1, vagy nem rakták be a képet 2, annyi kép van a forumon, hogy nehéz megjegyezni, hogy az ember mit látott vagy mit nem 3, régen rakták fel 4, új kép, most készült 5, folytassam?