Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.08 0 0 453
agicza epp az iment emlegette antikolas neven a lakberendezos topicban. =O)
Előzmény: 4Hópihe (452)
4Hópihe Creative Commons License 2002.06.08 0 0 452
az én olvasatomban ezt az eljárást hivják márványozásnak.
kiváncsian várom az eredményt...
a doboz tetejét azota berepesztöztem az üvegrepesztövel egyre klasszabb.teljesen beleszerettem.))
Előzmény: cecameca (451)
cecameca Creative Commons License 2002.06.08 0 0 451
Találtam a garázsban két kerek fadobozt, amikben eredetileg csokoládé volt. Szépen lealapoztam, az egyikre egy kerekes kút került, tele virággal, a másikra egy régi bicikli, ami az előző kép párja, tele virágos kosarakkal. Nagyon kedves minták:) Úgy vágtam ki a szalvétából egy kőrt, hogy kisebb legyen a doboz méreténél, hogy a körülötte lévő területet szinesre festhessem. Szép zölddel bemaszatoltam. Nekem nagyon tetszik, mikor szivaccsal tocsogok a festékkel végig…biztosan van valami neve is ennek az eljárásnak:)
aquila Creative Commons License 2002.06.08 0 0 450
Ne habozz - rohamozz!:)))
Előzmény: Törölt nick (448)
aquila Creative Commons License 2002.06.08 0 0 449
Pihe, ez nagyon klassz:-)
Előzmény: 4Hópihe (447)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.08 0 0 448
Vettem olyan szalvetat amin az a szep vitorlas hajo van. Hatha lesz belole valami...=O)
4Hópihe Creative Commons License 2002.06.08 0 0 447
cecameca Creative Commons License 2002.06.06 0 0 446
Én meg észre sem vettem, hogy hol vagyok, vagy hogy máshol vagyok...

Sigue, jó az ötlet, rajta...!:)

Előzmény: Törölt nick (445)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.06 0 0 445
Hmm...valahogy mind a ket topicban ugyna azok fordulnak meg...az ember nem is tudja itt van e vagy ott! =O)

Nem kene egy sajat forum, mondjuk " Kreativ sarok" cimmel ,ahova ki lehetne gyujteni az ilyen jofele topicokat?

Előzmény: aquila (444)
aquila Creative Commons License 2002.06.06 0 0 444
Apropó! A képről miért is ebben a topicban beszélgetünk?:DDDDD
Előzmény: aquila (443)
aquila Creative Commons License 2002.06.06 0 0 443
Nem is lehet vele kapkodni, nagyon sok szín van, mindet külön keverem-kavarom, és már a saját káromon megtanultam, hogy ha sietek, összefolynak a színek. De szerintem vasárnapra kész leszek, és akkor elkattan a digitgép, és elétek tárom a Művet!:DDDD Ez a legnehezebb, amit eddig csináltam.
Előzmény: Törölt nick (442)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.06 0 0 442
Nekunk, drukkereknek, semmi ketsegunk se volt ,hogy szep lesz. Nem kell kapkodni - mondom en aki mindig kapakod! - csak szep kenyelmesen, mi kivarjuk amig elkeszulsz... =O)
Előzmény: aquila (441)
aquila Creative Commons License 2002.06.06 0 0 441
Sigue:))))) Minden szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy már félig készen is nagyon büszke vagyok rá. Alig várom, hogy elkészüljön, és feltehessem. Bár a neheze még hátra van a jobboldali narancs beütésű házakkal....
Előzmény: Törölt nick (440)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.06 0 0 440
Olyan szep lesz, hogy mar nyavogni fog...=OD
Előzmény: aquila (438)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.06 0 0 439
Koszonom kedves Pihe az erdeklodest, de meg semmi. Ha lenne, mar reg itt lobogtatnam nektek. =O)
Előzmény: 4Hópihe (434)
aquila Creative Commons License 2002.06.06 0 0 438
dalia kedves, az oldalamon fent lévő Velencés kép az eredeti, erről készül az enyém. Ha kész lesz, megmutatom. Gyönyörű, ez tény, de az enyém se lesz kutya!:)))
Előzmény: dalia (437)
dalia Creative Commons License 2002.06.06 0 0 437
aquila,

gyönyörű a velencés képed, pont ilyeneket festek mostanában, elkérhetem a sablonját?
a fenti mailcímre, előre is köszi,

d.

Előzmény: aquila (405)
moes Creative Commons License 2002.06.06 0 0 436
képzeljétek, úgy néz ki a jövő héten kölcsönkapok egy digikamerát a munkahelyemről, és akkor le tudom fényképezni kevés számú alkotásomat. azért büszke vagyok ám rájuk!
és ha minden jól megy, hétvégén alkothatok is kicsit. már fakopálnék örömest.
Lvica Creative Commons License 2002.06.06 0 0 435
Pihe, jövő hétre saccolom.:)
Előzmény: 4Hópihe (434)
4Hópihe Creative Commons License 2002.06.06 0 0 434
mikor láthatjuk???

Sigue vannak sikerélmények??
Előzmény: Lvica (432)
cecameca Creative Commons License 2002.06.05 0 0 433
Pihe, ha a mágnes ráragad, akkor valószínűleg fémből van, hacsak nem bűvölted meg más módon...:)
Lehet, hogy az új hűttöszekrények már műanyag bevonatosak? Nem tudom...az enyém inkább olyan, mintha zománcfesték lenne rajta.
Kb. egy percig vasalgattam.
Előzmény: 4Hópihe (428)
Lvica Creative Commons License 2002.06.05 0 0 432
*feledékeny*
...és csináltam egy mappát is, amibe az újságokból kivágott recepteket gyűjtöm: vmi céges, fehér, vastag, kapcsos mappa volt. Lefestettem az eleje közepén egy négyszögletű részt olyan tojáshéj/vanília/bézs színűre, hogy eltakarja a csúf piros feliratot (cégnevet). Az oldalán is volt ilyen, úgyhogy azt is lefestettem egy sávban. Kerestem egy olajbogyós-olajágas szalvétát, aminek a közepén egy mediterrán táj van, és ráragasztottam a mappa elejére. Az oldalára pedig egy csík olajbogyó került. Ráírtam, hogy recepteskönyv, és nagyon elégedett vagyok vele.:)

Vica

Lvica Creative Commons License 2002.06.05 0 0 431
Sziasztok.:) De rég voltam erre...jó sok új hozzászólás.:) Ugye, egy topicgazdanak többet kellene törődnie a "gyerekkel"...? *szégyelli magát*:)

Viszont jövő héten bepótolom: egy csomó mindent csináltam, le is fotóztam,a papírképek készen is vannak, szkennert is szereztem, de még nincs otthon net. Szóval azért lassan összejönnek a dolgok.:)

Singue, szerintem a jó taktika valóban az, hogy vegyél meg mindent, ami a keretbe belefér. Legalábbis nálam ez működik, s amikor alkotni akarok vmit, előszedem a tömérdek szalvétát (komolyan, egy fél szekrény tele van vele:)), meg a dekorálandó dolgokat, és jó erősen elgondolkodom, hogy mit is csináljak.:) Néha ez a bőség zavara esetbe torkollik, de azért boldogulok.:)

Szóval az új alkotások: egy napraforgós sorozat: agyag cserépalátétből kenyértartó, hozzá való két nagy, keskeny cserép, egyikbe a szalvéta, másikba az evőeszköz a grillezéshez, meg egy kép. Ez utóbbi csak azért, mert nem tudtam megállni.:)

Majd még írok, és a taliban nagyon benne lennék: akár nálunk is lehet, ha ki tudtok evickélni Veresegyházra.:)

Vica

moes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 430
én szeretnék berélni. (cserélni :-)
Előzmény: vadcicfbi (429)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 429
Sziasztok!

Mi újság a csere-bere akcióval?
Van tipp hol és mikor?
Én várom.
Bár egyenlőre nincs mire dolgozni és hova de a szalvéták jöhetnek.
Nos?

4Hópihe Creative Commons License 2002.06.04 0 0 428
cecameca az én hütöm is fémbol van??fehér bevonattal???ja persze a mágnes rajta marad.)))
de a müanyag bevonat miatt aggodom...mennyi ideig vasaltad???
Előzmény: cecameca (414)
cecameca Creative Commons License 2002.06.04 0 0 427
Sigue, a bagoly reggelre fog ideérni, mert itthon elég bizonytalan a kapcsolatom (fránya telefonvonal) és majd a munkahelyemen töltöm csak le a leveleimet…
Előre is löszönöm a csomagot, de igazán nincs miért.
Asszem’ az a”baj:)” veled, hogy „abszolút maximalista” vagy, nehéz mindig a tökéletesre rátalálni, de megéri várni is rá…

Előzmény: Törölt nick (423)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.04 0 0 426
Tok jo! =O)
Előzmény: moes (425)
moes Creative Commons License 2002.06.04 0 0 425
:-)))

most látom, alant olvasható szózatomban túltengenek a "tök" jelzők :-)

Előzmény: moes (424)
moes Creative Commons License 2002.06.04 0 0 424
ugyan már, ugyan már! szedtevetteteremtette!

ha tényleg csak ki akarod prószálni a technikát, hát fogd a cipősdobozt, az otthoni egyszínű szalvétát (esetleg valamilyen maradék csomagolópapírt), a tapétaragasztót meg az ecsetet, és ess neki. ha tökre bizonytalan vagy, télleg nem érdemes méregdrága cuccba beruházni. de a cipősdoboz nem ázik, tehát tök jó rá a tapétaragasztó. nosza, próbálkozz. ha jó lesz, akkor lehet a többin gondolkodni.

Sigue kedves, remélem nem haragszol meg a fenti kirohanásomért, csak rá akartalak venni, hogy inkább próbálkozz, minthogy előre félj az eredménytől... én is tökbéna vagyok minden kézügyességet igénylő "sportban", de a dekupálás speciel megy, sőt, szerintem, egész jól.

harcra fel!
moes

Előzmény: Törölt nick (421)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!