Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
De egyébként a GDPR-be ütköző listagyártásra írtam, amit a cikkben említettek. Ott vagyunk mind névvel-emaillel, ráadásul nem is a címzettek közé rejtve, hanem listaszerűen elküldve mindenkinek... 🤣
Szerintem nem. Az EP-re is, és az önk választásokra is. Brusztolnak minden oldalról keményen, és erre ráesett az MP jelenség is. ha a Karmelita sem tudja, mi a helyzet, akkor én hadd ne tudjam.:)
Hát az eddigi terveiket kukázhatták a kegyelmi ügy miatt, Magyar Péter meg a háttérbe szorította Deutsch Tamást vagy Győzikét. Én már nem tudom követni se, kit akarnak indítani. ;P
Bocs, ha megbántottalak, benne van sajnos a véremben a dúvad.
Egyébként nem gondolom, szerintem az önk. választásokra is ki fog hatni, Bp-et már elengedte a Ner, de több megyeszékhelyen, fontos vidéki városokban igazi iszapbirkózás zajlik.
Nem akartalak megbántani, csak megint elsült a kezem.
A Fidesz is szervezkedik. Valamelyik volt osztálytársam beadta a Századvégre az emailem, felírtak egy új lev.listára is. :D Alumni találkozó, hát persze. Aki elmegy, a helyszínen feliratkozhat önkéntes dezinformációterjesztésre, gondolom.
Bár, ha a szokásost kihagyod, akkor könnyebb a párbeszéd.
Még akkor is, ha ez vélemény, vagy esetleg tény, de mindenképpen elegánsabb, nem rögtön lehülyézni a másikat, bár ebbe a hibába én is gyakran beleesem. :D
Szóval tekintsük pár pillanatra el attól, hogy esetleg nyomokban hülyeséget is tartalmazott a szösszenetem (mondjuk, ha jól emlékszem, Pipő írt valami olyat, hogy majd ott dől el, ha vidékre kell mennie, amit ugye beígért..)
Szóval, annak ellenére, hogy alapvető tényeket szerinted nem értek, nem gondolod, hogy ez az egész most csak az EP választásokra fut ki? Nem gondolod, hogy kevesebb a plakát az utcán, pedig ilyenkor már nyomni szokta rogán ezerrel.
Ez azért megint egy szokásos, nem átgondolt poszt tőled. Az önk. választásokra NEM LEHET két hónap alatt felkészülni, ez egy politikai-realitásbeli tény, míg az EP választásokra igen. Én ilyenkor azt nem értem, hogy miért nem értesz alapvető politikai tényeket sem, és miért rohansz ezzel kapcsolatos leleplezéseket közölni, amelyek a fentiek tényében marhaságok, már elnézést.
„A pályázat keretében öt-öt olyan hölgyet és urat szeretnénk kiválasztani, nyílt és átlátható módon, akik végzettségük és tapasztalatuk alapján alkalmasak és képesnek is érzik magukat arra, hogy közéleti pályára lépjenek, és Magyarországot és a honfitársaikat európai parlamenti képviselőként képviseljék” – írták a pályázat honlapján.
Na, akkor megtudtuk, hogy mire megy ki a játék. Az önkori választás nem érdekli, mert arra már vidékre kéne mennie, melós, ámde az EP roppant fontos. Miért is? Jó, tudjuk, sokat fizet az állás, de még miért is fontos, a tegnap elhangzott nyugat-, amerika-, ukrajnaellenes mondatainak "fényében"? Lehet majd a fidesz mellett szavazni Ukrajna ellen.
Tűl sok mindent gondolok róla, ilyet is, olyat is, nem igazán kristályosodott ki továbbra sem teljesen, de én mondjuk kevésbé fix baloldali alapról szemlélem, mint te, tehát abból a szempontból kevesebb a bajom is vele.
Igazából nekem ehhez még idő kell, ahogy Zárug mondta róla, hogy rendkívül hiperaktív, így még mindig nincs fix véleményem róla politikailag.