Keresés

Részletes keresés

vadcicfbi Creative Commons License 2002.06.20 0 0 513
Ez igazságtalanság velünk "pestiekkel"!
A Nagymező elköltözik Budára nekünk meg marad a folyton felfordult,feleannyi választékú,morgós személyzetű Üllői.Hol itt az igazság?
Abban az üzletben ami az Üllőin van szerintem egyre gyatrább a kínálat.
Valamelyik nap voltam bent,de mintha kirabolták volna a boltot.Nem beszélve arról,hogy a Nagymezőben sokkal több barkácsolási fajta is képviseli magát ami a másikban nincs.
És én még mindig lázadok az undok,buta személyzettől,mert nekünk "művészlelkeknek" igeneis érzékeny a kis lelkünk és minden rossz beszólás duplán fáj.Pláne nekem.
Jó lenne ha az üzlet üzemben tartói vagy mi a fene ,kicsit összekapnák magukat ilyen téren.
Olyan szétszórt az egész.
Pedig olyan jó lenne egy klassz kis boltban,szerintem dupla annyit hagynánk ott.Na de ez nem a mi érdekünk.
Németbe olyan szépen vannak megcsinálva ezek a kis barkácsboltok,hogy órákat elgyönyörködsz bennük.
Nem lenne nagy dolog szerintem.
Csak mint egy lakásban rendet tartani.
Lányok ez olyan nehéz?

Bocsi,hogy hosszú voltam,de érdekel a téma.

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 512
Tapetaragasztot is hasznalhatok vagy inkabb vegyek direkt ragacsot neki?
csúfondáros Creative Commons License 2002.06.19 0 0 511
Nagyon köszönöm, holnap betankolok :)
Előzmény: aquila (510)
aquila Creative Commons License 2002.06.19 0 0 510
Menj bátran, csak aug. végén, szeptember elején költöznek. Üvegfestő topicban írtam, hogy ott van LB kontúr is.
Előzmény: csúfondáros (509)
csúfondáros Creative Commons License 2002.06.19 0 0 509
Sziasztok!

Most olvastam itt, hogy a Nagymező utca átköltözik Budára. Ez azt jelenti, hogy már be is zártak? Szeretnék holnap reggel nyitásra odamenni.
Érdemes?

köszi:
csúfondáros

4Hópihe Creative Commons License 2002.06.19 0 0 508
csatlakozom.
én is látnám azt a lemázolt cipösdobozt)))
Előzmény: Törölt nick (505)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 507
Meg csak lemazoltam, most szarad. Holnap ranyalom a szalvetat es aztan persze...eddig tetszik! =O)
Fatyolfelhos nyari egre festettem, minta utan....
Előzmény: Törölt nick (505)
cecameca Creative Commons License 2002.06.19 0 0 506

Csak nbem megjött a kedved?:)
Gratulálok a bátorsághoz!:)
Figyeld csak meg, le sem tudod majd magad állítani...

khmm...a cipősdobozos ajánlatomat nemrég még nem találtad megfelelőnek;) Azóta átértékelted a dolgokat..:)

Lássuk!:)

Előzmény: Törölt nick (502)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 505
észre bizony! :)))

Sigue!
És netalántán láthatnánk is? :)))

Előzmény: sakkmatt (501)
cecameca Creative Commons License 2002.06.19 0 0 504
Cicvarek, konyhába dekupáltam Plextollal:)
Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 503
hihihi, már amikor leírtam a kész dolog vásárlásának a tényét, magam is "elszörnyülködtem", de olyan tetű lassú ma az index, hogy hirtelen kijavítani sem tudtam fatális tévedésem! :))))))
Az a bajom nekem ezzel a "jó lesz minden félkészen, majd én a magam szája íze szerint fogom alakítani", hogy a közvetlen környezetemben én vagyok csak ilyen különc, aztán már soxor nem is merem mondani...:))))
Előzmény: sakkmatt (499)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 502

kmmm...lemazoltam eletem elso ciposdobozat...vagyis nem a doboz volt az elso, hanem ,hogy lemazoltam...
sakkmatt Creative Commons License 2002.06.19 0 0 501
némáááá, hogy elvitte a kerexámot :)
öcccááá volt, észrevetted ?
Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 500
A csempére mivel dekupáltál? Plextollal, vagy dekupácsragaccsal? És hol van a csempe? A fürdőben, vagy a konyhában?
Előzmény: cecameca (498)
sakkmatt Creative Commons License 2002.06.19 0 0 499
Csajok, dehogy akarok bordűrt venni, amikor sokkal szebbet tudok SK :-))) meg egyébként is, már lassan ciki lesz vmi-t a boltban készen megvennem :-)

Igazatok van, minek is lakkozni ?
Kössz az elvi síkon történő támogatást. Ki fogom próbálni a mócccert. Már csak bibi van, el kell adnom az ötletet a lakás tulajnak, ajajjj :-)))

cecameca Creative Commons License 2002.06.19 0 0 498
Próbáltam már dekupálni falra, szerintem jól sikerült.
Lehet kapni matt lakkot festék, háztartási boltokban jó áron.
Csempére dekupáltam, és a mintát kivágtam egy kemény papírból is. Ezt a negatívot helyeztem a lakkozandó felületre. A papír szélesen takarta a nem lakkozandó felületet, így csak ott lett lakkozva, ahol kell:)
Előzmény: sakkmatt (494)
Gabus Creative Commons License 2002.06.19 0 0 497
Szerintem lehetséges - hát ha jól meggondolod, végül is a tapéta is a falra ragasztott papír.
Lakkozni meg nem feltétlenül szükséges -extra fényesség nem kell - a ragasztó is már fényesít, továbbá általában a lakk a vízállóságot (is) biztosítja, ez itt nem feltétel.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 496
Megmaradva az elmélkedés szintjén...
A bordűrtapéta mér' nem jó Neked? :)) Ha meg szalvétánál maradunk - miért kellene lakkozni ha a falon van? Gondolom nem szándékozol vízzel spriccelni a faladat...
De majd valaki, aki sokkal szebb és okosabb nálam, majd megmondja a frankót ez ügyben (is). :))))
4Hópihe Creative Commons License 2002.06.19 0 0 495
ha maradsz a csomagolopapirnál ,akkor azt beáztatás és felitatás után lehet lemázolni a ragasztoval és a felszinére egy rétegben ha muszáj viszed fel a fényezöt eléggé oldott álapotbanmés akkor nem lesz annyira feltünö.érdekes tapintása lesz majd.)))
sakkmatt Creative Commons License 2002.06.19 0 0 494
Sziasztok !
Mi a véleményetek arról, hogy a falra dékupázsoljunk ? Lehetséges ? Előtte a falat le kellene kezelni valamivel ? Megmondom hogy pattant ki ez a szikra a fejemből. Bordűrt akarok festeni a falra, aztán eszembe jutott, hogy akár szalvétát, vagy atlán inkább csomagolópapírt simán fel lehetne rakni rá, nem ? Kérdés, hogy utána mivel kéne lakkozni ? Nem lesz-e fura, hogy a falon egy csík fényes lesz ?
Mi a véleményetek ???

Még egy kérdés. Vasalós módszerrel rögzítettem (rétegelt falemezre) szalvétát. A melegítés után tök szép felületet kaptam. Ám amikor rá akartam kenni plextol-t további fixálás gyanánt, akkkor nagyon csúnyán összegyűrödött a nyamvad szalvétám. Mit rontottam el ? Sok plextolt kentem ? Hmm ???
Kedves szakértők, lássatok el jótanácsokkal !

barkorka Creative Commons License 2002.06.19 0 0 493
A Nagymező elköltözik???????? nanemá'.... :((( viszont az új Praktikában olvastam, hogy nyílik egy új Hobbyművész bolt Pesten, na persze a címet így most nem tudom hirtelen, újság meg otthon...
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 492
nekem is említette a hölgy, hogy költöznek, csak én nem nagyon figyeltem, hogy hova...
Előzmény: Gabus (490)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 491
:)))
Előzmény: aquila (489)
Gabus Creative Commons License 2002.06.19 0 0 490
És azt hallottátok, hogy a Nagymező utcai bolt költözik valahozá Budára? Ez számomra elég rossz hír, a munkahelyem itt van ugyanis egy háztömbben vele. Na mindegy, másnak meg lehet, hogy kedvezőbb.

Köszöntök mindenkit abból az alkalomból, hogy bár költözés és lakásfelújítás ürügyén eltűntem egy időre, most előbújtam. Kaptam otthon két polcot a kézműves szakkörömnek - alkotás beindult.
Tegnap lealapoztam egy kis szív alakú papírdobozt ékszeresdoboznak. Gyöngyházas csillogású festékkel - ezt egy alkalommal véletlenül fedeztem fel a Nagymezőben - ismeri még valaki? Csak 1félét vettem, tojáshéj alapszínen kékes csillogású. Sajnos viszonylag lassan száradt, úgyhogy a gondosan kivágott és méretre szabott tulipánok csak ma este fognak ráragadni.

Üdv: G.

aquila Creative Commons License 2002.06.19 0 0 489
na jó, most az 1x....-)))
Előzmény: Törölt nick (487)
aquila Creative Commons License 2002.06.19 0 0 488
Nekem hónapok óta otthon figyel a massza, ai a térbeli kopácsoláshoz kell, de még nem szította fel eléggé az érdeklődésemet:)
Előzmény: 4Hópihe (485)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 487
Bocs, de csak átutazóban, viszonylag rövid ideig és ami a lényeg, bazinehéz pakkal voltam...
Előzmény: aquila (486)
aquila Creative Commons License 2002.06.19 0 0 486
PESTEN JÁRTÁL, ÉS NEM SZÓLTÁL???????
Előzmény: Törölt nick (484)
4Hópihe Creative Commons License 2002.06.19 0 0 485
mi most a négyszögletel és ovális fagyis dobozokban utazunk. a négyszögletes azért jobb,mert annak az alja nincs összemintázva afagyi márkájával...és tegnap kaptam egy csomo szalvétát is a legkisebb is beszállt az alapozásba..az eredmények hamarosan felkerülnek a galériába még nem végleges a forma...

térbeli decoupálással foglalkozott valaki??,
az oviban kitaláltak egy egyszerü mödszert de nem találom elég dekorativnak...
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 484
Hétfőn sort kerítettem régi vágyamra és ellátogattam a Nagymező ulicába. Igen csak türtőztetnem kellett magam, hogy azért nem kellene otthagynom fél havi fizumat.
De a lényeg, hogy vettem Plextol ragacsot, úgyhogy már csak idő kellene, hogy használhassam! :)))
Ja, meg mire hazaértem, várt egy nagy kerek dobozos bonbon, úgyhogy azon "sajnos" ki kell próbálnom! :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!