Csak azért, mert gyújtogatnak azok maguktól is! :-)) Mondjuk én is csináltam egy kisebb tüzet 5 éves koromban, de szerencsére nem lett belőle nagyobb baj. Azóta csak a cigik végét gyújtogatom, de sajnos elég gyakran..
Na, csak viccötem. Az egyik haverom valamit szeretne alkotni,( közelfényképezés céljából ) oszt mivel már repedt volt a műhanyag, igy odaadom neki.( Me van még egy, az még jó. )
Nem tudom, csak fel tűnt a két pont a neve körül. Mikor engem nyírtak ki, én is csináltam ilyet, csak a tök fejemmel az indafos alá, így automatikusan ugrottak azok is. Na mind1 most már maradok falang:-)
Ja, nem is tudom mi lesz velem ha hétfőn el utazom két hétre. Lehet, hogy inkább itthon maradok fórumot olvasgatni:-))) A szlejernek is ugrott a nickje, most .szlejer. van Neki:-)
A gépet újan vettük, a kislányom RG-zik (ritmikus gimnasztika) és rengeteg fotó készül róla, és a csapattársairól. A hétvégén volt egy vereseny Kozármislenyben ott kb. 3000 felvételt készítettünk. (Az összes résztevevőt lefotóztuk, ez a kép is ott készült)
Jah és én is friss hús vagyok és persze ki vagyok éhezve az öreg tapasztalt megérett húsokra ;)
nah jó csak a tudásukra és tapasztalatukra ;)
de szívesen beszélgetek mindenkivel mindenről főleg, hogy tükrös gépet szeretnék azokról az objektívekről, mert azokból még szerény a tudásom, főleg sok jelöléssel vagyok gonban :D