Nagyon szepen megkernek mindenkit, aki jon Punta Cana-ra, legyen szives keressenek meg elotte, kerjenek tajekoztatot magyar nyelven es lehetoseg szerint foglaljak le elore!!!! Nem kell elore fizetni, nincs semmi fele kotelezettseg, de most az utolso 1 napon tobb mint 116 utas jelentkezett be, elore szeretnem jelezni hogy ez nem a hotelekbol 200 fovel indulo ipari kirandulasokat szervezo vallalkozas, hanem kiscsoportos, egyenre szabott VIP kirandulasok!!! Csucsszezon van, mint sokszor, most is leirnam hogy lenyegeben az utasaink nagyresze egyeb mas orszagokbol erkezik akik szinten honapokkal elotte foglaltak es fizettek ezert kenytelen vagyok ezt a sorrendet betartani.
Vannak olyanok is akir arra spekulalnak hogy a hotelbol esetleg olcsobb lesz azok kedveert mindjart be fogok scennelni egy ket arajanlatot aztan el lehet donteni erdemes-e varakozni!
Lehetoseg szerint kerje mindenki a magyarnyelvu programfuzetet es foglaljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEGERTESET ELORE IS KOSZONOM MINDEN KEDVES UTASNAK!!!!!!!!!!!!!!!
A fakultativ programokrol kepes, magyarnyelvu tajekoztato igenyelheto, ahol maximalis reszletesseggel megtalalhato minden szukseges informacio a kirandulasokrol.
Hosszú idö útán végre sikerült odáig eljutni hogy aki egyénileg szeretne a dominikai köztársaságba utazni, akkor nálunk keresztül ezt megoldhatja, és nem is akármilyen árakon. Hosszú hosszú gondolkodás után az AMSHA MARINA GRAND PARADISE ALL INCLUSIVE Resortok mellett tettem le a voksomat, igazából vannak drágább és jobb hotelek is, ez az egyik hotel amely a jó árai mellett, jó szolgáltatást is nyújtanak.
A második fö szempont az volt, hogy Punta Cana mellett, Samana-n és Puerto Platan is vannak G. Paradise hotelek.
Személyes véleményem szerint, Samana egy kicsit még érdekesebb mint Punta Cana, de sajnos ez a mai napig nehézkes volt az infrastuktura miatt, de ma már ez nem problema, megindultak az elsö járatok Samana El Catey repülöterére és végéhez érkeznek az utépítések is. Ha valaki esetleg visszaolvassa a fórumot fog olyan utassal találkozni aki kipróbálta a Meliat Punta Canan és a Gran Paradiset Samanan, és egyértelmüen Samana volt a befutó.
Az árak 45 USD- tól indulnak személy / éjszaka, teljes ellátással, attól függüen hogy melyik hotel, melyik idöszak...
Németország és Franciaország kivételével, kizárolagos értékesítesi jogunk van egész europa területén, ezért az árak is kb 50%-al olcsóbbak.
Az új honlap elkészüléséig emailben lehet érdeklöni és foglalni.
Transzfer!!!!
24 órás transzfer szolgálattal állunk az utasok rendelkezésére a punta cana-i repülötérröl a Bavaro-Punta Cana hotelsorra, és a sziget különbözö pontjaira, kisbusszal és kisrepülögéppel!!!
A reptéri transzfer, családonként 1-6 föig, 1 útra 30 USD!!!!!
Szabadidös programok!!!!
1, Saona sziget, karib tengeri hajóút, a legszebb tengerpartokkal, kihagyhatatlan. 70-80USD
2, Kisrepülös Samana-i félsziget. Bacardi sziget, limon vizesés, dzsungeltúra. 199-250USD
Sziasztok! Itt vagyunk Saona szigeten Gustavoval! Isteni a rum tobbfele kiszerelesben, fantasztikus az egesz!!!Csabi eppen maszik a feher homokba, ja rumos poharral a kezeben!
Ennek a csatlakozáskésének utánajártam tavaly! Csak akkor kell félned, ha külön foglaltál egy Bécs-Párizst és egy Párizs-Punta Cana-t. De ha bécsi indulással foglaltad le a jegyet egészen Punta Canaig, akkor a légitársaság ilyen esetben köteles továbbvinni a legközelebbi lehetőséggel (kérdés mikor van helye!?), mert az csak egy átszállás és nem számít két jegynek. Addig fedezniük kell a szállásod is és valamennyi étkezést is.
Sovány vigasz ha ott rostokolsz Párizsban ahelyett hogy süttetnéd a hasad – tudom, de még mindig jobb mintha elveszítenéd az egészet.
Azt még viszont hozzátenném, hogy ha külön foglaltad be a jegyeket, egy újabb veszélyforrás, hogy Párizsban terminált is kell váltani, ami rohanva is jó 20 perc, aztán újra átvizsgálnak...
De még egyszer leírom, hogy nem rosszindulatból írtam az időjárásos problémát! Sajnos ezzel is számolni kell.......Csak szerettem volna felhívni a Fórumosok figyelmét, hogy azért vannak hátulütői is a londoni foglalásnak. Úgyis mindenki SAJÁT belátása szerint dönt...
Kellemes és problémamentes nyaralást kívánok mindenkinek! :)
Ez egy elég rosszindulatú megjegyzés volt, nem gondolod !? Ha a te stílusodat követem akkor visszakérdezhetek, neked mi érdeked fűződik a londoni induláshoz ? Nem érdekem a bécsi indulás, sajnos még nem az enyém a bécsi reptér és utazási irodám sincs, de volt már ismerősöm aki lekéste így a gépét és elég szar lehet amikor ott állsz egy reptéren és semerre sincs jegyed. Nemhogy nyaralni nem mész, de még egy jegyet is vehetsz vagy a következőre, vagy hogy haza tudj jönni. És addig mit csinálsz mondjuk Londonban két gyerekkel ? Bécsben kinn vagyok még hóesésben is pár óra alatt, na de Londonba hogy jutok ki ha törlik a járatot ? Az meg tiszta, hogy oda általában télen utaznak az emberek amikor előfordulhat hóvihar. Pusztán jóindulatúan írtam. Mindenki maga tudja mennyit ér neki.
Különben most el lehet menni bécsből is 700 -800 eurért, nézz utána ha érdekel. Ahogy látom az árak alakulását érdemes lehet várni és last minuteban foglalni ha nem ragaszkodsz egy adott szállodához és itthon befoglalhatod.
Mindenki más, nekem kell a személyes kontaktus, kell hogy legyen valaki akit felhívhatok ha kérdésem van, ezért nem foglalok be külföldi irodánál a neten egy ilyen utazást. Óvatos vagyok, ennyi. Ha lekésed a járatot szerintem nem fizet a sztornóbiztosítás. Úgy tudom csak betegség miatti lemondáskor fizet. De olvasd el bármelyik utazási iroda vagy biztosító honlapján a feltételeket. És ha fizet is, attól még ugrott a nyaralás...
Furcsa lesz amit irok,de.De megigertem az asszonynak,hogy addig nem megyek,nem utazok sehova,amig utban nem lesz a gyerkoc.Tehat dolgozok rajta ezerrel,tojas meg minden..:)))
Viccet felre teve.Most mar tenyleg ideje lenne,hogy visszamenjek.
Minden nőnek megvan a maga varázsa:-) A vaklány, legalább nem látja, milyen vagyok :-)
Már csak két hónap. Jövö héten tudod esetleg küldeni? Várnám.
Itt mindenki a kolerával van elfoglalva. Üzenem a fórumozoknak a kolere gyógyítható. Megelőzéshez keressétek a háziorvost.
Kolera elleni védőoltás
Mikor javasolt?
súlyos járványveszély esetén
különleges helyzetekben (Indiába zarándoklóknak, tengeri hajón dolgozó személyzetnek, nomád szafarizóknak, stb.)
ha a fogadó ország egészségügyi hatóságai azt előírják
Milyen készítmények adhatók?
Újabban az elölt kolera baktériumot és annak mesterséges úton előállított toxinját tartalmazó, megiható oltóanyagot alkalmazzák. 1 hetes időközzel, két alkalommal kell meginni.
Megfigyelések szerint, ez nem csak a kolerafertőzést, hanem, az utazók hasmenését leggyakrabban okozó Coli baktériumok ellen is védőhatást fejt ki.
Mennyi időre ad védettséget?
Coli baktériumok ellen 3 hónapos időtartamra, 60-70 %-os védelem, kolerával szemben 2 évre 85-90%-os védettség érhető el.
Országos Epidemiológiai Központ
H-1097 Budapest, IX. ker. Gyáli út 2-6. Központi szám: (+36-1) 476-11-00
Ja, csak nem arról a 60 éves bálnáról beszélsz, akinek akkora bajsza volt mint egy fókának???? Azért attól jobbat szerzek neked....bár ha ezek a paraméterek jók, végül is ezt is megszerezük csak sötétebb kiadásban....
Dom Gust szeretném megkérdezni,hogy a programjaidról hol tudnék bővebben olvasni, mi 12-én utazunk punta canára és ott leszünk hóvégéig.szívesen részt vennénk egy privát programon.