Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Izé....vennék színes kijelzős Podot. Ha Camera Connectorral együtt eladó, az külön bonus. Zene + fotó háttértárnak használnám, ezért muszáj a színes, mert a Connector csak ahhoz jó... Mailem publikus. Kösz!
elvben az új firmware 1.1.1 frissítésnél már nincs gond. én mondjuk most már nem kockáztattam, februárban nem volt egyszerű a korábbiról downgradelni, maradt az eredeti.
Xilisoft nekem elég lassú és a minőség se egy álom... Feltettem az összes jóbarátok dvd-t és mindegyik megáll 35mp-nél, aztán belekell tekernem és utána megy, de mindig megáll iyen meghatározott pontoknál... :S
még korántsem tökéletes...
az itunes meg a legjobb program a világon, áttekinthető, gyorsan lehet benne zenét keresni, logikus meg jól szervezhető :D
És azt le tudom valahol tölteni? Vagy mi az? Egy külön program? És hogyan működik? Na jó, arra csak rá jövök valahogy, de hogyan tudom azt megszerezni?
Az iTunes kicsit sem logikus, de ez van. En is probaltam vele videot konvertalni, es nem lett hangja. Ellenben van a Videora iPod Converter, ami tokeletesen mukodik.
Lenne egy -számomra- nagyon fontos kérdésem. Szóval tegnap előtt jött meg végre az ipodom. Töltöttem rá egy videoklippet, tök jól átkonvertálta az itunes, és gyönyörű lett a készüléken is a kép, csak az a probléma, hogy hang az nincs.. :( Még nem próbáltam másikat rá tenni, csak ezt frissítettem tegnap, de változatlan a helyzet... Mit, és hogyan kell állítani, hogy jó legyen? (Az sem lehet, hogy a klipp a hibás, mert annak nincs baja...)
Szóval nem sikerült rájönnöm, hogy mi a probléma oka. Sőt, az itunes sem tűnik első ránézésre áttekinthetőnek... ( Vagy az amerikai, vagy az én női gondolkodásommal van a gond, de nem találom logikusnak az itunes működését.. :) )
Szerintem próbálkozz előbb telefonon. Egy fülhallgatót nem fognak szervizelni, vagy csere, vagy marad a nyakadon, de ez nem olyan tétel, amit ne cserélhetnének, legalábbis nálam cserélték) PÉnteken bevittem, hétfőn már meg volt az új, más kérdés, hogy nekem kelett érte telefonálnom, mert sajnálatos módon nem értek el.(a jó öreg kifogás)
a honalp alapján nem tudtam megállapítani, hogy ez milyen anyagból van. te ilyet használsz? esetleg pár képet nem tudnál beszúrni róla? érdekelne engem is, de látatlanban nem kockáztatnék.
Mielőtt döntesz, ezt az oldalt mindenképpen nézd meg, iPod tulajdonosoknak egy kincsesbánya. Ha pedig nem ragaszkodsz a magyarországi forráshoz, az Apple európai online boltjábol is rendelhetsz pl. klassz Incase, Iskin, vagy Agent 18 tokokat Nanohoz.
nincs. nemetorszagban is 1 db dealer forgalmazza, az Arktis. atlag 2-3 hetet kell varni ra, amerikabol hozzak. viszont a letezo legvekonyabb es legkiralyabb tok.
Khm, köszönöm. Igazából kevésbé rózsaszínre, világoskékre meg hasonlókra gondoltam... Akkor úgy kérdezném, hogy ezeknél heteroszexuálisabb hangulatú:-) kiegészítőket tudsz esetleg ajánlani? Valami olyasmi tetszene leginkább, mint a Brando alu tok, csak minőségi verzióban.
Sziasztok! (Egyszer ugyan már érdeklődtem, de mivel azóta sem találtam megoldást, ezért újból megkérdezem, hátha:-) )
Nano-hoz keresek jó minőségű tokot, ami szabadon hagyja a clickwheelt és lehetőleg műanyag ablakon keresztül látni engedi a kijelzőt, vagyis valami olyasmit, amiből használathoz nem kell kivenni az eszközt. Tudtok ilyet ajánlani?