Különben lehet, hogy az iskolai osztályban még a fiúk sivalkodtak többet oltáskor, de azóta, (mint azt a Mester is írja), mi a katonaságnál megedződtünk
Na jóóó ! De hát azért van egy kis különbség mások skalpolásának megtekintése és egy belém szúrt injekciós tű látványa közt. Ezt beláthatja a kedves Gt. is.
Az meg mi az az aranakrofóbia?? Attól való rettegés hogy az ara egyszer csak azt mondja "na" ?? Utána kell néznem ennek a Tarantulla személynek, fogalmatlan vagyok róla.
"A férfi idegrendszer azért sokkal frappánsabban bírja az ilyen látványszituációkat". Nagyszerencse. Bár emlékezésem szempontjából, akik sivalkodtak az osztályban, mikor oltás volt, többségük fiúból volt. Persze ez ukcve lehet véletlen szituáció is.
Lendületes szófordulatok kápráztatták el a szemet! - Van, aki úgy cifrázza, hogy szemforgással alig lehet győzni. A skalpolásos jelenetek pedig a filmszinészek kézügyességét dicséri. - Hiába, a matyóminták hímzőasszonyai kismiksák a filmszínészek skalpolási szituációinak előállításához képest.
Meglehetősen fáradt vagyok, merthogy tegnap este elkisértem Klaudiát és Csillukát moziba. Én voltam a bagigárd azaz testőr. A filmet Kventin Tarantulla készítette Csilluka kedvenc fimlrendezője. Csilluka az összes filmét megnézte és kiselőadást tartott nekem. A mozifilm a Besctelen Brigant című volt. A történelemben játszódik. Lendületes szófordulatok kápráztatták el a szemet. a skalpolásos jelenetek pedig a filmszinészek kézügyességét dicséri. Bár a hölgyek azt a látvány nem kultiválták, ami érthető, hiszen a férfi idegrendszer azért sokkal frappánsabban bírja az ilyen látványszituációkat. Mert a katonaságnál megedződtünk. A film végén Hitler elhalálozik, ami a valóságban nem így történt meg, én legalábbis azt tanultam. Jó hosszú volt, úgyhogy ezért is vagyok fáradt. 10.15-kor majd kollektiv élménybeszámolót tartunk a többieknek, mert eddig csak mi 3-mann láttuk a filmet, és különösen Nándi kiváncsi a tapasztalatainkra.
Reméllem, szerdán a magyar sport személyek ismét sokat fognak c szaladgálni elszánt arckifejezéssel. Kivető tévé előtt kezdeményezzünk hangos szurkolást! Koppanjanak a porugál sport szeméyek, mer szelavi.
Hangos szurkolást kezdeményezve indítványoztam magam a hajnali kelési szituációra. Most pedig fennáll a veszélye annak, hogy esetleg nem lesz már kánikullai éghajlat.
Ebből szállóige lesz. Soha többet nem fogom azt mondani, csak úgy póriasan, hogy nem fog esni az eső, hanem csak úgy, hogy : meg van a veszélye, hogy esetleg nem eshet. Csúcs ez a mondata a Mesternek megint ! Heisenberg féle határozatlansági reláció az lófütty ehhez képest. Bezzeg a pontos idő az hajszál pontos idő a javából.
"Frici pedig utánna meg sem szóllalt csak bánatosan nézett maga elé." Frici vajon felfogta egyáltalán, hogy mi történik körülötte, vagy már csak nézett bambán maga elé?? Esztike, a foci szakértő, meg magyarázta Bélának, hogy ha nem kapunk ki az a jó a jövő szempontjából. Nagy meglátás ! Nem is gondoltam volna. Tényleg az a jó ha nem kapunk ki?? Na de most már mindegy is. Egyszer hopp egyszer lent.
Frappáns alkotás. De ezt már megszokhattuk aas gömbtárstól. Én is az izgulás tetőfokára hágtam, és nagyon haragudtam a Svéd személyre, aki bepaszirozta a focit a hálóba. Mondtam egy kivetős-hangulatos ennyje-bennyét