Keresés

Részletes keresés

Hz-i Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4801

Na ez kábé olyan válasz , amilyet Oa - tól várnék , ha szóba állna velem ...

Amúgy kösssszzzzz !

Gondoltam értelmesebb lenne ezt megvitatni , mint a jövő szezonbeli igazolásokat .

Egyrészt a rájátszás közelebb van és egyenlőre izgalmasabbnak tűnik , másrészt

arról , hogy ki maradjon , ki menjen , már egyszer mindenki elmondta a saját

elképzelését.

Nekem úgy tűnik , hogy sokan úgy vannak vele , hogy le van sz..va a rájátszás ,

a Paks ellen úgyis sima liba , inkább jöjjön a következő szerzon

De akkor miért izgultak és szurkoltak annyira , hogy résztvevői legyünk a P.O. -

nak ??!! :((((

Én személy szerint azt várom , hogy működjön a védekezésünk és pl. Grizzlit úgy ki

tudjuk venni a játékból , mint legutóbb itthon . Ha mennek a triplák is , akkor van

esélyünk . Szvsz Pakson max. egyszer tudnánk nyerni , ezért az 1. vagy a 3.

meccset kellene hozni . És persze a 2 itthonit . És még egy kérdőjel a bíráskodás ...

HAJRÁ Olaj !!

Előzmény: Xaby (4800)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4800

Taktika: úgy érzem, mindkét csapat tovább akar jutni.

Előny, hátrány: igen lesz példa mindkettőre. Lesz majd amikor mi vezetünk, és lesz olyan is, amikor a Paks.

Várható eredmény. De leghamarabb a 40. perc végén. 

:)))

Ennél értelmesebb most nem sikerül. Majd meglátjuk.

Előzmény: Hz-i (4797)
morrone Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4799
Hát ugye továbbjutunk.

3:0-lal nem, mert azé' szerények vagyunk.
3:2-vel nem, mert az kizárt, hogy az 5. meccset gyerhessük Pakson

Kizárásos alapon 3:1 ide, tökmindegy hogyan :)
Előzmény: Hz-i (4797)
Oil Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4798
ASE-OLAJ 64-69
OLAJ-ASE 78-71
ASE-OLAJ 94-78
OLAJ-ASE 82-77

:)))))))))))
Hz-i Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4797

Sziasztok Olajfanok !

Kérdésem , hogy volna-e kedvetek a Paks elleni meccsekre tippelni :

mi várható az 1. 2. ....5.(?) meccsen  játék szempontjából ? Taktika , előnyök -

hátrányok , esetleg várható eredmény !?

Én , mint laikus , egyenlőre nem mondanék véleményt ... :))

Előre is köszi : HZ

Oil Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4796
Üdv. mindenkibe!

Jegyekről az első meccsre lehet már valamit tudni?
morrone Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4795
Szerintem éppen azt fájt, hogy csak csaptak.
Előzmény: OazIs (13) (4793)
morrone Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4794
Nem haragszom, csak áldurci volt. Mint mindig. :)

Újabb magas labda, lehet osztani kéremszépem. Ez egy ilyen jutalomnap, csak nektek. :)
Előzmény: Xaby (4792)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4793

Övön alul Bécziglair állítólag elég vicces, az egyik szemezgetőpartnered mondta Paksról, úgyhogy nem ajánlom. Na de egy kemény kommandós, fajin gumibottal, hm? Olyat horzsol a gumibot, hogy nyomait hetekig viseled, hidd el, igaz nekem nem tolták, hanem csapták :).

Na csak viccelek, fúj, persze, lehet szemezgetni itt mindenkivel, de akkor már inkább egy Bowman féle kéne. Vagy ilyesmi. Panta maradjon fát vágni Pakson.

Előzmény: morrone (4791)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4792

Ne haraguggyá mán, na! Nem akartalak megbántani!

Csakhát a magas labda az magas labda... :)

Előzmény: morrone (4791)
morrone Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4791
Ez övön aluli volt.

A viccnek is van határa, bár az önérzetemnek is :))
Előzmény: Xaby (4788)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4790
Táncojj... Geri! :)))
Előzmény: OazIs (13) (4784)
morrone Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4789
Éreztem én, hogy magas labda... B. Cziglair nem jöhet szóba? Tudod, hogy imádom, na, lécci :)
Előzmény: OazIs (13) (4787)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4788

Te Paksról kivel nem szemezgetsz? :)

Előzmény: morrone (4786)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4787

Te csak ne nagyon szemezgessél senkivel, édesem. Vagy ha már nagyon szemezgetni szeretnél, ott van Kurashov vagy Trepák, azokra nem vagyok féltékeny :)

Előzmény: morrone (4786)
morrone Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4786
Én itt neki akartam esni Oa torkának, de olyan jól megfogalmaztad a lényeget, hogy inkább hagyom a francba. :) Amúgy az ilyen Drahos, Szaszás dolgokat én csipázom, sőt szemezgetek Pantával is.
Előzmény: Xaby (4781)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4785

Mé? Me nem szopkodom Alekszics bránerét hozzátok hasonlóan, amiért adni akartunk neki egy ezredalbacompköltségvetésnyi pénzt, és azt mondta, hogy fákjúbazmeg?

Előzmény: olajbogyó (4783)
OazIs (13) Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4784

De szókincsben nem sok újat tudtál felmutatni a korábbi hozzászóláshoz képest, csak egy szórendcserére futotta :)).

Előzmény: Xaby (4782)
olajbogyó Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4783
Hálátlan kurva vagy...
Előzmény: OazIs (13) (4778)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4782

Bui index! Buzi index! Először eltűnteti az irományt, aztán mire újat írok előadja.

Előzmény: Xaby (4781)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4781

Azt nem tartanám igazán reálisnak, ha Davis sokkal többet kérne. Sérülés után jött, játszott 9 és fél fordulót, aztán újra megsérült. Meglepődnék, ha ezek után nagyon felmenne az ára.

Jurkunas és Kelley esetében már neccesebb a helyzet.

Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4780

Davis esetében nem vagyok biztos, hogy reális lenne, ha többet kérne. Sérülés után jött, játszott 9 és fél fordulót, aztán újra megsérült. Nehéz lenne ezeket árfelverő-tényezőként említeni.

Jurkunas és Kelley már jóval neccesebb ebből a szempontból.

pitie Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4779

:)))

2 hét lábadozás után arra visszatérni hogy Alekszics nem kell:)))Ez jo:)Nekem kell!!!

Alekszics!!!Alekszics!!!Alekszics!!!

Amugy nem ugy néz ki hogy fantasztikusan érezné magát pécsen ráadásul már tényleg nem fiatal ezért reménykedem hogy talán picit olcsobban vissza lehetne szerezni:)))(Na jo ez rám nem jellemzően nem tul realaisztikus csak álom:))!

HAJRÁ OLAJ!!!

OazIs (13) Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4778

Egyetértek. Dehát veled Csabikám mikor nem vaze, mikor nem? :)

Davis szvsz lényegesen többet fog kérni annál a kb 3 000 dolcsinál, amit most kereshet. Viszont 5-6ot már természetesen nem ér meg nekünk, főleg úgy nem, hogy októberben lesérül mindhárom térdére. Alekszics nem gondolnám, hogy aktuális, de ne is legyen az, már egyáltalán nem szimpatizálok vele. Az idei éve pedig azoknak a véleményét erősítette meg, akik öregedő szerbnek gondolták ki még levezet egy-két évet nálunk. Több mérkőzés ment el rajta, mint amennyit hozott. Persze a szolnoki közegben nem tehetné meg, hogy ne legyen vezér, de most perpillanat akkor is azt mondom, hogy nemkő'.

Jurkunasra lenne nagy szükségünk, Cica - Füli természetes, Puskás - Hartvich egyértelműen takarodó. Kurashov kérdőjeles, tényleg sokat fog számítani a playoff-beli teljesítménye, de mivel azt kb már most borítékolhatjuk, így már nem is kérdőjeles többé. Úgyhogy kell egy jó cenya jövőre meg egy bika irányító - akár Kelley is szóba jöhet, de félő, hogy a jó statisztikái miatt legalább 30-40%-ot rákér a bérére, onnantól kezdve pedig tényleg értelmesebb verziónak tűnik vadászni valami fekát az egyetemi bajnokságból. Kelley is sokszor csinált hülyeséget nálunk - még ha meg is dobta adott meccsen a 20 pontját, viszont a végére - tény és való - remekül összekapta magát. Gyorsasága pedig tényleg páratlan, úgyhogy ha nem akar sokkal többet szvsz ő is vállalható lehetne.

Kelley - Cica - hármas (valszeg nem Davis, viszont Iversen a Dombóvárból úgy tudom nem kizárt, 8-as lepiátlag 14-es pontátlag) - Jurkunas - bika cenya. Pad: Füli, talán Szasza (nem tudom milyen szezonja volt Egerben), Drahossal is lehetne számolni, meg kéne egy magas hármas - Sabi féle, de kevésbé idegbeteg, aki nem harmincadikra talál be és onnan dob 20 pontot, mert azzal biza' el is mehet egy meccs (nem szándékom a nyakába varrni a debrecenit, de ha ott higgadtabb az elején, akkor már a félidőre eldöntjük és nem engedjük feljönni őket egyre).

Baze, így visszaolvasva, hihetetlen módon értek ehhez a sportághoz :).

Előzmény: Xaby (4777)
Xaby Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4777

Ettől tartok én is. Szerintem az, hogy van egy már ismert, jól teljesítő és a játékunkat ismerő játékos, az megér párszáz dollárral többet, minthogy megint félévig vásárolgassunk félinfók alapján. Az sem olcsóbb.

Akartam példának írni a Dragant, dehát ő nem akart maradni, csak hülyítette a klubot...

Én most jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a Puskás, Hartvich, Kurasov triumvirátuson kívűl mindenkit megtartanék (na jó, ha Igor nyom egy 15-os pont-, 10-es lepattanóátlagot a pléjoffban, akkor őt is)

Esetleg Sabaliauskas kérdéses még. Triplagyárosnak hoztuk, annak nem igazán vált be, de egy jól védekező, hasznos csapatemberré vált. És ez a mi játékunkban nem lényegtelen szempont.

Előzmény: CSabesz (4774)
olajka09 Creative Commons License 2006.04.26 0 0 4776

Kelley, Jurku és  Davis maradjon. és Füli. a többi mehet a ....

HAJRÁ OLAJ

olajbogyó Creative Commons License 2006.04.25 0 0 4775

Mivel nekem Hektór volt gyermekkorom kedvenc hőse, így én Davist nem marasztalnám... Jurkunst mindenképp, Kelleyt és Kurasovot csak jó áron...

De ezt már leírtuk ezerszer. Sokkal fontosabb, hogy ezévben bajnokok legyünk.:)

Előzmény: Monte Carlo (4773)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.25 0 0 4774

Elég is lenne.....

Amúgy gondolom megvárják, hogy pl. Jurkunas és Kelley ára mennyit emelkedett, aztán megvonjuk a vállunkat és jön majd jövőre is 5-6 db zsákbanéger....

Előzmény: Monte Carlo (4773)
Monte Carlo Creative Commons License 2006.04.25 0 0 4773

Kiket akarnak marasztalni jövőre a légiósok közül? Én azt hallottam, hogy csak Kelleyt, Davist és Jurkunast.

CSabesz Creative Commons License 2006.04.25 0 0 4772

Neked is hálás köszönet!!  ;-)

Amúgy nézzétek meg a kecsóiak témáit....köze nincs a kosárlabdához...így meg értékelhetetlen a hétezres hsz. szám....

Előzmény: Xaby (4770)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!