Övön alul Bécziglair állítólag elég vicces, az egyik szemezgetőpartnered mondta Paksról, úgyhogy nem ajánlom. Na de egy kemény kommandós, fajin gumibottal, hm? Olyat horzsol a gumibot, hogy nyomait hetekig viseled, hidd el, igaz nekem nem tolták, hanem csapták :).
Na csak viccelek, fúj, persze, lehet szemezgetni itt mindenkivel, de akkor már inkább egy Bowman féle kéne. Vagy ilyesmi. Panta maradjon fát vágni Pakson.
Te csak ne nagyon szemezgessél senkivel, édesem. Vagy ha már nagyon szemezgetni szeretnél, ott van Kurashov vagy Trepák, azokra nem vagyok féltékeny :)
Én itt neki akartam esni Oa torkának, de olyan jól megfogalmaztad a lényeget, hogy inkább hagyom a francba. :)
Amúgy az ilyen Drahos, Szaszás dolgokat én csipázom, sőt szemezgetek Pantával is.
Mé? Me nem szopkodom Alekszics bránerét hozzátok hasonlóan, amiért adni akartunk neki egy ezredalbacompköltségvetésnyi pénzt, és azt mondta, hogy fákjúbazmeg?
Azt nem tartanám igazán reálisnak, ha Davis sokkal többet kérne. Sérülés után jött, játszott 9 és fél fordulót, aztán újra megsérült. Meglepődnék, ha ezek után nagyon felmenne az ára.
Jurkunas és Kelley esetében már neccesebb a helyzet.
Davis esetében nem vagyok biztos, hogy reális lenne, ha többet kérne. Sérülés után jött, játszott 9 és fél fordulót, aztán újra megsérült. Nehéz lenne ezeket árfelverő-tényezőként említeni.
Jurkunas és Kelley már jóval neccesebb ebből a szempontból.
2 hét lábadozás után arra visszatérni hogy Alekszics nem kell:)))Ez jo:)Nekem kell!!!
Alekszics!!!Alekszics!!!Alekszics!!!
Amugy nem ugy néz ki hogy fantasztikusan érezné magát pécsen ráadásul már tényleg nem fiatal ezért reménykedem hogy talán picit olcsobban vissza lehetne szerezni:)))(Na jo ez rám nem jellemzően nem tul realaisztikus csak álom:))!
Egyetértek. Dehát veled Csabikám mikor nem vaze, mikor nem? :)
Davis szvsz lényegesen többet fog kérni annál a kb 3 000 dolcsinál, amit most kereshet. Viszont 5-6ot már természetesen nem ér meg nekünk, főleg úgy nem, hogy októberben lesérül mindhárom térdére. Alekszics nem gondolnám, hogy aktuális, de ne is legyen az, már egyáltalán nem szimpatizálok vele. Az idei éve pedig azoknak a véleményét erősítette meg, akik öregedő szerbnek gondolták ki még levezet egy-két évet nálunk. Több mérkőzés ment el rajta, mint amennyit hozott. Persze a szolnoki közegben nem tehetné meg, hogy ne legyen vezér, de most perpillanat akkor is azt mondom, hogy nemkő'.
Jurkunasra lenne nagy szükségünk, Cica - Füli természetes, Puskás - Hartvich egyértelműen takarodó. Kurashov kérdőjeles, tényleg sokat fog számítani a playoff-beli teljesítménye, de mivel azt kb már most borítékolhatjuk, így már nem is kérdőjeles többé. Úgyhogy kell egy jó cenya jövőre meg egy bika irányító - akár Kelley is szóba jöhet, de félő, hogy a jó statisztikái miatt legalább 30-40%-ot rákér a bérére, onnantól kezdve pedig tényleg értelmesebb verziónak tűnik vadászni valami fekát az egyetemi bajnokságból. Kelley is sokszor csinált hülyeséget nálunk - még ha meg is dobta adott meccsen a 20 pontját, viszont a végére - tény és való - remekül összekapta magát. Gyorsasága pedig tényleg páratlan, úgyhogy ha nem akar sokkal többet szvsz ő is vállalható lehetne.
Kelley - Cica - hármas (valszeg nem Davis, viszont Iversen a Dombóvárból úgy tudom nem kizárt, 8-as lepiátlag 14-es pontátlag) - Jurkunas - bika cenya. Pad: Füli, talán Szasza (nem tudom milyen szezonja volt Egerben), Drahossal is lehetne számolni, meg kéne egy magas hármas - Sabi féle, de kevésbé idegbeteg, aki nem harmincadikra talál be és onnan dob 20 pontot, mert azzal biza' el is mehet egy meccs (nem szándékom a nyakába varrni a debrecenit, de ha ott higgadtabb az elején, akkor már a félidőre eldöntjük és nem engedjük feljönni őket egyre).
Baze, így visszaolvasva, hihetetlen módon értek ehhez a sportághoz :).
Ettől tartok én is. Szerintem az, hogy van egy már ismert, jól teljesítő és a játékunkat ismerő játékos, az megér párszáz dollárral többet, minthogy megint félévig vásárolgassunk félinfók alapján. Az sem olcsóbb.
Akartam példának írni a Dragant, dehát ő nem akart maradni, csak hülyítette a klubot...
Én most jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a Puskás, Hartvich, Kurasov triumvirátuson kívűl mindenkit megtartanék (na jó, ha Igor nyom egy 15-os pont-, 10-es lepattanóátlagot a pléjoffban, akkor őt is)
Esetleg Sabaliauskas kérdéses még. Triplagyárosnak hoztuk, annak nem igazán vált be, de egy jól védekező, hasznos csapatemberré vált. És ez a mi játékunkban nem lényegtelen szempont.