Nem az a csuda, hanem te. A tapaszt, paulinám, aszt közvetlenül a sziv fölé kell ragasztani, nehogy kiugorjon e helyiről, de asszem elég lesz az is, ha jó szorosan magadhoz ölelsz...
Háát igen...egy kicsit kiengeszteltél...ha esetleg mekktoldanád egy forró csókkal...asztán ugyebár egy hűsitővel...és igy tovább...szerintem nem lenne reménytelen... :))
azért szerintem hódító vilmosnak sem lennél rossz....:))) vagy inkább :(((???
az uhrinisták úgyis megsértettek már többször, úgyhogy maradok hű a topikomhoz, továbbra is imádlak titeket feltétel nélkül!!! és különben is, én három napja irogatok, hogy legyen már itt valaki, de mindig csak én válaszoltam....:(
az egyetlen az télleg egy kicsit tulzás volt....de az a nap mindenképp szenzációsnek volt mondható minden tekintetben
remlélem ezzel kicsit kiengeszteltelek.
amúgy meg azért voltam kénytelen az ub-ba irogatni, mert ti itt mindannyian elhaytatok engem. oda meg legalább néha benézett valaki. na nem mintha ők is túlzásba vitték volna, csak a tisztesség határáig.
Shalina, serenissima, jól tudom, lenne még tarsolyodban egy-két meggyőző ellenérv "úccse érdemes"-kérdésben, de míg akadnak, kik behűtött sörrel és franciaággyal várnak (pusztán a két szép fülemért), addig nem szorulok további győzködésre, különóra nélkül is készséggel hiszek neked.
Paulinka! Nem leheccséges, hogy rákvörösre sült fejjel jobban teccenék neked? mer akkor mos kéne megin találkoznunk! Olyan jól mennék a vörös csillaghoz...és milyen jól esne egy-két hűsítő csók...mer ugye aszt is tucc, nem csak forrót?
Libikém! Asszem akkó mosmár csak nekünk kellene egy randit mekkbeszélnünk, hogy tejjes legyen a sor...mit szólnál egy romantikus sétához a Margitszigeten, asztán egy jó vacsi, kitöltünk közösen egy-két tippmix-szelvényt...és ki tuggya mit hoz még a varázsos éj? :))
A gaz uhrinista reakció elburjánzásának sötét óráiban félre kell tennünk láccólagos csip-csup ellentéteinket, össze kell fognunk a Nagy Cél, paulina eltévelyedésének megakadályozása érdekében!
Szal most tudatom veled: a PM topic Libertine nélkül félkarú és félfarkú óriás, számÍtok rád és a szövetséges janicsárok hadára!!!
Képzeld, mi történt! Elmesélem életem lekkcikisebb szituját... Szóval pénteken randiztam paulinával, béla a király!!!, hö...höhh, utána pm el, a Fonóba. Majd másnap: "az Uhrin-buli életem egyetlen élménye volt..." Bamm! Miccólsz? Ez azé má elég qrva ciki, nem? Asszem simán lefutamgyőztes leszek vele a ciki-topicban! Remélem te azé jobb köröket futottál!
Bookshie, jól lehordott..szerinte HódÍtó Vilmos lennék...valóban?...szerintem, ha már mindenáron király, akkor inkább Földnélküli János...
és azt hiszi, hogy egy nyulfarknyi hozzáazólással ek is van intézve....;)..mingyár megyek is az uhrinba! :)
most ettem krumplit + husit. nem tom kit érdekel, de fincsi volt...