ja, egyébként most száradt meg két nagyméretű cserepem, egy narancssárgás-antikolt napraforgós, és egy antikolt zöld, jövő hétre talán kép is lesz róluk. A többi kép már fönt van az oldalamon.
ja, egyébként most száradt meg két nagyméretű cserepem, egy narancssárgás-antikolt napraforgós, és egy antikolt zöld, jövő hétre talán kép is lesz róluk. A többi kép már fönt van az oldalamon.
Újabb csuda oldalt találtam, mindenféle gyönyörűséges dekupázs-papírokkal. Vajon Mo.-n lehet ilyesmiket kapni? Múltkor a Nagymezőben hátul mintha láttam volna pár ív dekupázs papírt, de meg se néztem meg őket, mert addigra már több tucat szalvéta volt a kosaramban :)
off
képzeljétek, múlt héten kaptam egy kis cipőpucoló hokedlit. na, nem erre a célra, hanem kisasztalka gyanánt. kigondoltam, hogy lepácolom narancssárgára. két festékboltban nem jártam sikerrel. a harmadikba úgy mentem be, hogyha nem találok megfelelő pácot ott sem, akkor a szomszédos faáru boltban vigasztalásképp veszek valamit magamnak, amit összedekupálhatok :-) mert már úgy rámozdultam az alkotásra. végül került pác, úgyhogy most aztán nekieshetek a hokedlinek.
on
tényleg lányok, nem hozunk össze végre egy szalvétacserélő estet? vagy délutánt? mondjuk most a szabadságok miatt nehéz lenne, de akár felajánlanám szerény hajlékomat erre a célra. (nem a lakást kellene elcserélni, de persze azt sem bánnám :-)
csalodtál??-tényleg nem jártam,mivel nincs bébisitterem igy nagyon nehéz szabadságot teremteni-és ha nem tudom az utat összekötni valami olyan nal ami a pihéket is érdekelné akkor feleslegesen nem járatom öket...
Lián: lakberendezési bolt a teréz körúton, a házasságkötő terem mellett, az oktogonnál, igen nagy szalvétaválasztékkal, és a nekem igen nagy izgalmat okozó dekupált csodaköcsögökkel. :-)
nyáron biztos nem indítanak tanfolyást, de talán ősszel... érdeklődni kéne náluk. Én most legalább két hétig nem járok arra. Ott nincs tengerpart:DDDDDD
Valóban, azok nagyon profi munkák. Szerintem az alapozó festék fajtájában lehet a titok, meg a technikában, ahogy lealapozzák őket. Mikor én 1x ott jártam, azt mondták, hogy majd szerveznek tanfolyamokat.
ha valaki esetleg tudná a titkát, hogy liánban lévő gyönyörűséges cserépedények gyönyörűséges dekopácsa hogyan készül, merthogy az eladók szakmai titokra hivatkozva nem voltak hajlandók elárulni. én viszont kegyetlenül beleszerettem ezekbe a köcsögökbe :-)
nekem is az egyik kedvencem, olyan jó kis harmonikus lett a színével és a gyümikkel. de látod, ott vannak rajta azok a vízfoltok vagy mik... szóval legközelebb le kell kezelnem az egész felületet.
küldtem egy kis segitséget..
programmal elbibelödtél??
az a cserép amelyiken a csipkebogyo is van nagyon a kedvencem lett.)) a többihez is gratulálok.)
Szia Hópihe,
köszi, már én is nézegettem a munkáitokat és nagyon tetszettek...
a pelenkatartónál elég merev volt a mikrokord két rétegben, + vasaltam rá jó kis kabátba való közbélést. Egyszer a Praktikában volt egy ilyen, ott kartont bújtattak bele, de ez lehet, hogy OFF itt, nem? :-)
éva