Semmi extra dologra nem várok, félre ne érts. De mint már említettem, soha nem jártam Görögországban, nem ismerem az apartmanok felszereltségét, nem tudom, mit érdemes feltétlenül vinni, mi tartozik az apartman felszereltségéhez, stb.
Mivel egyedül utazom kisgyermekemmel, úgy gondoltam, használható és fontos információkhoz juthatok ezen a fórumon, legalább azzal kapcsolatban, mik azok a dolgok, amiket feltétlenül csomagoljak be, és mik azok, amik nem kellenek. Sajnos az utazási irodában nem sok dolgot mondtak nekem. Csak tájékozódni jöttem ide, nem kötekedni :)
Szia, két kérdésem lenne: 1. mit lehet megtudni egy apartmanról arctalan internetezőktől, 2. miért érdekel, milyen az apartman, _miután_ befizettél rá?
Igazad van, beszélgessünk csak Sartiról és az apartmanokról. Bár valószínűleg azt nélküled is sejteni lehet, hogy a szobák ablakkal és ajtóval rendelkeznek. Valószínűnek tartom, hogy aki ezen a fórumon érdeklődik, nem egy ilyen pikírt megjegyzésre vágyik, hanem hasznos és érdekes információkra első görögországi nyaralása előtt, melyre esetleg hónapok óta készül.
Szia, ha jól értem, te azt a mindenkit izgató kérdéskört feszegeted, hogy így, arctalanul, névtelenül nem lehet igazán megbízható információt szerezni és közzétenni az interneten. Éppen ezért megkérlek, hogy ne legyél offtopik, beszélgessünk csak Sartiról, az aparmanokról, satöbbi.
kösz a sok hasznos infót. Egy csomó kérdésem lenne még, hiszen én tudatlan és tapasztalatlan vagyok hozzád képest. De tuti, hogy Te minden kérdésre tudnál "kielégítő" választ adni. Legalábbis így ismeretlenül és felelősség nélkül.
Nyihihi, te vagy az első ebben a topikban, aki egyből veszi a lapot :-))) Állítólag meg igen, szétrúgták a szerb kofák tepsivalagát, és szabad az út. Tessék megállni Bulgáriában csevapcsát enni, iszonyat olcsó és finom.
MI JUNI 26-ÁN ESTE 9 KÖRÜL DÉL-PEST FELÖL INDULUNK KOCSIVAL , SZERBIA-BULGÁRIA-GÖRÖGORSZÁG UTVONALON , HA VALKINEK VAN KEDVE KONVOJBAN UTAZNI KÉREM VÁASZOLJON.
A Kiriakis apartman Sartin van. Fehérek a falai, belül üreges kiképezésekkel, úgynevezett szobákkal. A szobáknak általában van ablakuk, ajtajuk, és legtöbbször egy kinyúlás is található rajtuk, az ún. erkély. Mit szeretnél még tudni?