Keresés

Részletes keresés

GinY Creative Commons License 2002.07.11 0 0 603
Hát, megkaptam a szerződést a decoupage.lap.hu-ra.
Úgy kezdődik, hogy min. 150 link, amiket heti rendszerességgel le kell ellenőrizni, hogy élnek-e még.
Szeptemberben fogk szülni :), és fogalmam sincs, hogy ilyen feltételekkel vállaljam-e... mindenesetre az eddig meglévő kb. 80 link mellé elkezdtem további 80-at összeszedegetni :), órák óta ezzel szórakozom.
Előzmény: Törölt nick (602)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.11 0 0 602
Részemről jöhet a mehet, bár még elég szegényes a képtáram, de majd igyexem feltölteni! :))

Ja - mert kibicnek semmi sem drága -, szerintem is inkább decoupage legyen...:)))

Előzmény: GinY (598)
GinY Creative Commons License 2002.07.10 0 0 601
Briella, köszi :)) részben épp a Te üvegfestés oldalad adta az ötletet :)
Ha Neked is vannak dekupált cuccaid, akkor föl velük a tár.hu-ra! :)
Előzmény: Briella (599)
moes Creative Commons License 2002.07.10 0 0 600
off
én is akartam oldalt szerkeszteni :-( a kineziologia.lap.hu-t. de utána jöttem rá, hogy van egy nagyon hasonló oldal, és annál sokkal jobbat/eltérőt nem lehet. így aztán visszamondtam.
on
Előzmény: Briella (599)
Briella Creative Commons License 2002.07.10 0 0 599
off:
Ezt a kérdést belekontárkodóként már régóta fel akartam én is tenni. :)))
Szóval hajra Giny, először még biztos bonyinak fog látszani a szerkesztőoldal használata (kezdetben én is szenvedtem az üvegfestés lappal), de hamar belejön az ember, és egész napokat eltölt vele. Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.
Előzmény: GinY (591)
GinY Creative Commons License 2002.07.10 0 0 598
Akkor tehát folyamatban van a dolog, gondolom, majd most küldenek nekem jelszót, miegymás.

Akiknek eddig sikerült összegyűjtenem a képtárait:
cicvarek, aquila, 4Hópihe, barkorka, vadcic, moes, mzsperx, Lvica, gabus.
Kérdés, hogy Ti mind hozzájárultok-e ehhez a kis publikációhoz :))
És persze akit itt nem soroltam föl, de van mutogatnivalója, az is szóljon!
Küldhettek jó linkeket is...

Előzmény: moes (597)
moes Creative Commons License 2002.07.10 0 0 597
szerintem decoupage.
Előzmény: GinY (595)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 596
végül is te leszel a szerkesztö))) helyesen decoupage egyszer régebben azt hiszem éppen engem világosittottak fel rola egy másik topicban.
viszont nem csak szalvétával lehet kopálni.)))
milyen jo lenne ha sok magyar veboldal foglalkozna ilyesmivel)nem csak a külföldi idegen nyelvüekkel kéne bibelödnünk.
Előzmény: GinY (595)
GinY Creative Commons License 2002.07.10 0 0 595
OK :))
akkor már csak az a kérdés, hogy dekupazs, decoupage vagy csak úgy magyarosan szalvetatechnika legyen a neve?
Előzmény: moes (594)
moes Creative Commons License 2002.07.10 0 0 594
jójójó! miért nem jutott eddig eszünkbe?

én hozzájárulok az oldalam belinkeléséhez! :-)
esetleg segítek is keresgélni.

GinY Creative Commons License 2002.07.10 0 0 593
Óh, annak nem vagyok híján :))

(egyébként már keresgélem Neked a képeket)

Előzmény: 4Hópihe (592)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 592
ha van hozzá energiád))miért is ne??
GinY Creative Commons License 2002.07.10 0 0 591
Napok óta azon agyalok, hogy meg kéne csinálni a szalvetatechnika vagy decoupage.lap.hu-t, Ti mit szóltok hozzá?
Ha benne lennétek, hogy a képtáraitokra is legyen egy-egy link, akkor én szívesen megcsinálnám.
Gondoltam, fölkerülhetnének az ilyen témájú könyvek, meg a hobbiboltok, ahol a cuccokat be lehet hozzá szerezni, és persze a magyar és idegen nyelvű technikai leírások. Jópár link van a kreativ.lap.hu-n is, de szerintem jó lenne külön egy ilyen összefogó oldal. (üvegfesős is van! :)
Szerintetek?

Előzmény: 4Hópihe (590)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 590
üdv a nejednek és neked.)))
csináljatok webtárat is,hogy megnézhessük majd a munkáit)))
Előzmény: johevi (589)
johevi Creative Commons License 2002.07.10 0 0 589
Bejelenteném ide a nejemet, ö nemrég mozdult rá a témára, mivel tanító mostanság ráér, jelenleg otthon ül és a fél lakást kidekupálja, vagy mi... :-)
Most jött be az uj Kinleys üveg ( kis 2 decis ) nagyon jo formája van, abból burkolt be néhányat gyürött csom.papírral, kezdetnek nem lett rossz...
Kinyomtattam az eddigi hozzászólásokat, este nyugodtan nézhetek tévét, mert biztos, hogy az itt leírtakat fogja szelektálni, elemezni, vagy már rögtön csinálni.

Sziasztok

4Hópihe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 588
köszi)-legalább van valami fogalmam rola.)
Előzmény: Törölt nick (587)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.10 0 0 587
Plexit láttam most a Nagymezőben - hát, olyan normál üveglap-vastagsága volt...
Előzmény: 4Hópihe (586)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 586
lehet,hogy én beszélek hülyeségeket)
sniccer és a plexi vel kapcsolatban.
én ahol üveghatásra van szükség ott irásvetitö foliát használok fel.fogalmam sincs milyen vaskos ez a plexi.
Előzmény: Törölt nick (585)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.10 0 0 585
Nekem is van ilyen dobozom, csak még nem döntöttem el, hogy pontosan milyen technikával is dekoráljam... Az azért érdekes lehet, hogy az egyrétegűvé redukált szalvétát ilyen apró fecnikre szedni, és úgy pakolgatni! :)) Olyan igazi terápiás munka! :))

Hópihe! - elég jó snicernek kell annak lenni nem? De lehet, hogy nagy hülyeségeket mondok itt jól...=:-o

Előzmény: barkorka (583)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 584
sniccerrel??-nem lehet?
(o:ß
Előzmény: Törölt nick (582)
barkorka Creative Commons License 2002.07.10 0 0 583
Nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani, de a Nagymezőben láttam ilyen dobozt, igaz jóval kisebbet, és a tetőnek az a belső része símán kivehető volt úgy emlékszem. Nem lehet, hogy azt a kiveheteő belső lapot csak símán lefesti fehér festékkel és arra pakolja rá a szalvétát?
Mindenesetre jó kis türelemjáték ez a szalvétával :))))
Előzmény: Törölt nick (582)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.10 0 0 582
Ja, nem tudok olaszul, én csak tippelgetek! :)) A plexit mivel vagdossa fel? - mert szerintem azt nem olyan könnyű; nem paszpartu-kartonra teszi a szalvétát? De azt meg aztán, hogy dekopácsolja? Minden esetre jópofa technika. :))
Előzmény: vadcicfbi (581)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.07.09 0 0 581
Sziasztok!

Hát az olasz tudásom már megkopott,de valami olyasmi van,hogy a plexire dekuragasztóval felviszi a szalvétát ,utána felnyirbálja és a fehérre festett doboztetőre teszi,aztán az egészet lakkoza.
Ez nagyon szabad fordítás volt.:oDCsak úgy józan ész után.
De gondolom így lehet.
Ha nagyon nem tetszik ez a variáció majd belenézek a szótáramba.
De csak ha nagyon muszály.:o(

4Hópihe Creative Commons License 2002.07.09 0 0 580
én nem tudok olaszulde láttam olyat hogy vetro és plexiglass.
és a dobozt ismerem a hobbyboltbol.
elképzelhetönek tartom,hogy a feldolgozott szalvétát a foliára rögzitette ,és feldarabolta és ugy tette bele a doboz tetején levö süllyesztett részbe.de lehethogy megfestett folia
van mozaik szerüen berakva.

jo lenne ha tudna valaki olaszul))
Előzmény: GinY (579)
GinY Creative Commons License 2002.07.09 0 0 579
Cicvarek, köszi :))

Lányok, tud közületek valaki olaszul? Azt szeretném megtudni, hogy ittmi is történik egész pontosan. A felragasztás után mivel keni le az illető a szalvétát? Csak sima ragasztólakkal? És lehet, hogy előtte már fölragasztotta a szalvétát egy kartondarabra?

Előzmény: Törölt nick (578)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.09 0 0 578
Sziasztok!

A dekupázspapírokról ammyit, hogy én is úgy jártam vele, hogy már be is tettem a kosaramba, amikor "véletlenül" megpillantottam az árát és - kövezzetek meg érte - visszatettem... Valahogy én is úgy voltam vele mint Hópihe, hogy ahhoz képest, hogy mennyi mindennel lehet kopácsolni, nincs szívem 500 pénzt kiadni érte...
Csak gyűlnek-gyűlnek a konvzervdobozok, megrendelés is van rájuk bőven, csak valahoigy nagyon nem érek el odáig, hogy meg is csináljam őket... kiborít ez a hőség is!! :))

Giny!
Gyönyörű az oldalad!! :)))))

4Hópihe Creative Commons License 2002.07.06 0 0 577
gondolom a feldolgozás könnyebbsége miatt van egy csomag szalvéta árban-de a szalvéta is olcsobb ..
Előzmény: GinY (576)
GinY Creative Commons License 2002.07.06 0 0 576
igen, nekem valami citromos villant be a Nagymezőben, egy ív majd' 500 Ft-ért, meg sem álltam megnézni. :(
Előzmény: 4Hópihe (574)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.06 0 0 575
hát ezek csodásak)))
ilyen szépekért fizetnék annyit.
kottásat láttam az üllöiuto kreativban a muzeummal szemben.))
Előzmény: GinY (571)
4Hópihe Creative Commons License 2002.07.06 0 0 574
egyszer vettem decoupálo papirt de rémesen drágának találtam.ahhoz képest mennyi mindenböl lehet decoupálni...
Előzmény: GinY (571)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!