Biztos vagyok benne. :) Akkora ötlet volt összeköltöztetni őket, a hangulat meg annyira hamisítatlanul Furcsa páros volt, hogy tutira az volt az előkép. :)
ennek nem ismered az előzményét, miért paráztam rá: Candyvel ugyanis pár hónapja azon kezdtünk el agyalni, hogy talán el akarják vinni abba az irányba W. karakterét, hogy meleg- mivel soha senki nő nem jön össze neki- egyébként én sem gondolnám.
Candy Perfume Girl jól látja, Wilson sem meleg, House meg pláne.... Nem csak hogy nem merik elvinni ebbe az irányba (képzeld, mit kapnának a Cuddy-, Cameron,- Stacy- etc. hívektől), de nem is illik bele a személyiségükbe. A célozgatásoktól nem kell megijednie, azok pontosan illeszkednek a főiskolás ökörködéseikbe, nagyjából annyira is komolyak. :-)) Relax!
BTW - amikor a Wilson-House jeleneteket nézem, csak nekem jut eszembe a Furcsa pár, a két zsenivel - Walter Matthau-val és Jack Lemonnal?
Persze, azt nem várnám el, hogy House részt vegyen a nevelésében, isten mentsen
Jaj, ne is mondj ilyet!!! :-))) Igenis vegyen részt! Tudod, milyen zseniális, vicces jelenteket lehetne kihozni a House mint apuci storyline-ból? Gregünk végre megtalálná a színvonalát :-)) Ha valakitől gyereke lesz - Cuddy, Cameron, Brenda nővér, akárki, akkor House-apu jeleneteket akarok!!!!! :-)))))))
Elgondolkoztam a dolgon, és most jöttem rá a nagy freud-i igazságra: nem lehet, hogy nekünk senki nem lenne elég jó nő Jimmy meg Greg mellé, csak saját magunk?
Naná, hogy csak magunkat tudjuk elképzelni. Te jöttél rá legkésőbb ;-)), viszont Te merted először bevallani. :-))
de milyen szép dallamosan mondta Jimmy ezt a szelávííít;))))) Imádtam a beszólásait, csak átfutott rajtam a hideg, hogy nehogymármeleglegyentényleg... Pedig nem is vagyok homofób.. öhm. Egyébként tényleg nem vinnék el ilyen irányba, nyilván, de azért ütős beszólások voltak ebben, na. A Chase-es 3 we need you remélem, valami jelzésértékkel bírt felénk, hogy Chase igenis marad!
Ettől ne félj, teljesen kizárt, hogy ebbe az irányba tartsanak, ezt még a Kés/alattban sem merik meglépni, pedig ha valahol lenne értelme, hát ott lenne. :-D
De Wilson nem meleg, ez 100%, most már én is ezt mondom. House is megmondta: "couldn't be Cuddy, because you're straight." :-DDD
Persze a House/Wilson shipperek élvezkedhettek ezen az epizódon, tudták ezt az írók, nem véletlenül írták meg ilyen kétértelműre a beszélgetéseiket. Poén, és nekem működött. Wilson nagy volt: "ha akkor nézel rám így, amikor még szabad voltam, talán, de most már...c'est la vie." na ettől kifeküdtem. :-D
Igen, ez amindkét mód... ez lejött, csak amit nem értettem igazán, az a csaj arckifejezése- egy ilyen poénra így reagálni... álszent bitch ez is! :D Azért kerestem a mondatok közt valami igazán durva dolgot... de akkor ezek szerint nem volt:DD
Valószínűleg nekem nem férne bele ez a Wilson/House-összejövés, és már ez a legkisebb utalás is zavart valamiképp, talán nekem azért nem ütött ez a rész akkorát. Az jó volt, hogy többet voltak benne, de remélem, tényleg nem hozzák ki, hogy W. meleg... bááár... CTB és a melegség közt választva... öhmm:DDDD
Valami oylamsit, hogy mindkét módon csinálja, vagy mindkét úton menjen, biszex poén volt azt vettem, de nem tudom szó szerint felidézni. Ház persze a vizsgálatra értette, 13 meg nem. :-D
Ótejóég, hogy ez mekkora zseniális epizód volt!!! VÉGRE! Ezt várom már az évad kezdete óta, ebben az évadban most először éreztem azt, hogy igen, ez az én kedvenc sorozatom. Köszönöm az íróknak nagyon! Imádtam az Uglyt, mert az különleges volt, de nálam ez az epizód msot magasan veri az évad összes többi részét.
Azt se tudom, hol kezdjem. De, HOUSE/WILSON. :) Annyira imádom őket!!! Amikor azt hiszem, hogy az ő kapcsolatuk már elérte a létező összes magasságot és mélységet, és nálam már a legjobb férfibarátság, amit valaha TV-ben láttam, és nem tudnak már ennél érdekesebbek lenni, akkor itt ez a rész, és bebizonyítja, hogy DE tudnak. Zseniális volt mindkettő, és képzelem, mekkora extázis volt ez a House/Wilson shippereknek, én még nem is vagyok az, csak a barátságukat imádom, de egyszerűen zabáltam az összes jelenetüket. Eleve ez a szitu nekem nagyon bejött, mert egyrészt realisztikus volt, másrészt House karakteréhez különösen izgalmas volt. Megmondom őszintén ez az érzés nekem nagyon is ismerős volt House részéről, teljesen megértem, hogy miért nem tudott örülni Wilsonnak (az ember egy önző állatfaj, ez van), Cuddy "diagnózisa" telibe talált, de az, hogy a végére eljutott oda, hogy elfogadta, az hatalmas. Nem örül neki továbbra sem, és nem is fog, de elfogadja, mert fontos neki Wilson, és ez fontosabb. Az utolsó 2 jelenet tökéletes volt.
A másik ami nagyon tetszett a "senki sem változik" gondolat, ugyanis ez kurvára így van. Teljesen igaza van ebben Háznak, az emberek akarhatnak, próbálhatnak változni, de alapvetően az, aki vagy, azon nem tudsz változtatni. Igazán lényeges dolgokban nem. És Cuddynak is igaza volt, hogy House-nak ez az igány a változásra dolog azért elképzelhetetlen, mert ahhoz, hogy változni akarj, kell valaki, aki miatt változni akarsz, és ez azt feltételezi, hogy legyen valaki, aki fontosabb neked saját magadnál. És az a pilalant, amikor mondta, OMG....az a rohadt csipogó!!! Grr! Amilyen csalódott arcot vágtak, hát én is hasonlót, annyira frusztráló volt, mert volt egy PILLANAT, amikor már majdnem...és pont akkor csipog...tippikus. Na de most már nagyon egymásnak kell esniük, annyira benne van a levegőben. :)
És CTB. (Bé, nem haragszom emg, ha ezt a bekezdést átugrod. Sőt Bubu is, lehet, hogy senki nem fogja elolvasni, de nem baj :)) Szenzációs volt. Annyira bírom, hogy totál lepattan róla House összes manipulációja, kurvára nincs rá hatással Ház, és nekem már nagyon hiányzott egy ilyen női karakter a sorozatba. Ház akárhogy próbálta megfélemlíteni, szívatni, megvesztegetni, eltántorítani, egyszerűen SEMMI nem hatott, és igenis tévedett abban, hogy CTB-nek valami hátsó szándéka van Jimmyvel. Az a mondat, hogy vele a szerelmet és a tiszteletet is megtalálta, WOW. Nem is tudott erre mit lépni Ház. Lehet, hogy CTB szinte oylan, mint ő nőben, de ebben a tekintetben sokkal előrébb van, mint House, és ettől szerintem Ház is elkezdte őt valamennyire tisztelni. Bravó CTB!
Az éttermes jelenet szenzációs volt! Ahogy Ház azt mondta Jimmynek, hogy tulajdonképpen vele jár... :-DDD És össze voltak öltöztetve! Totál úgy néztek ki, mintha ők randiznának, LOL. Mindkettő kezében koktélospohár, cívódnak, mint egy házaspár, stv. ;) Na meg utána, ahogy Jimmy előadta, hogy igazad volt, tulajdonképpen veled kéne jéárnom, na az mekkora volt! :-D Annyira imádom őket.
És Jimmyé az év mondata is nálam: "excellent disguise House." MegaLOL! :-DDD Jimmy nagyon nagy formában volt most.
13 meg leszbi!! :-DDD Ez mekkora poén! Annyira éreztem! Igazából nagyon tetszett az a beszélgetés Foreman-nel, és most először érdekessé tudták tenni a csajt számomra is, ráadásul Foremant is, szép telejsítmény. (olyan, hogy biszex hosszú távon úgy sincs)
Egyébként most a POTW storyline is nagyon tetszett. Kerek egész volt, és végig érdekes, a Mira Sorvino-s is jó volt, ezen a téren most beerősítettek.
Na és a hab a tortán: CHASE!!!! Végre! Ráadásul értelmes jelenetekben, nem alibi storyline-nal, mint múltkor Cameron, és ahogy House HÁROMSZOR mondta neki, hogy we need you, gyakolratilag a rajongók nevében bezsélt. De szerettem volna, ha végig benne van a diagnózisban. "And by God I mean you" :-DDDD Chase I love you! Amúgy most meg azt álmodtam, hogy Chase-zel smároltam (szuperjó álom volt), azt hiszem, nagyon hiámnyzott már a szöszi... :-D
Szóval ez a rész most nekem bebizonyította, miért imádom én annyira ezt a sorozatot, ha a sztrájk után ezen a vonalon mennek tovább, abszolút semmi baj nem lesz. Imádtam minden egyes percet.
Hát, ez a rész... nem volt nagy durr; viszont most mindenki egy árnyalatnyit többet volt benne, Chase... Istenem.. szerelmes vagyok Jesse-be! :D Cuddy , Wilson... House beszólása: OMG, you're sleeping with me! :DDD CTB-t változatlanul nem bírom elviselni, ne haragudjatok, hogy ezt minden alkalommal leírom, de pontosan olyan irritáló feje van, akiket én nem bírok elviselni... de remélem, nem is nagyon kell a továbbiakban; jó, Wilson járjon vele, de nehogy visszavegyék a kórházba mert megmászom a falat. Egy kérdés: mit mondott House a legvégén 13-nak, amikor a csaj olyan megdöbbenten nézett vissza?! Esküszöm abból nem értettem semmit :O Nem értem, miért nem értettem:D Amikor rájöttek, mi baja a nőnek és eltolták, akkor House valamit mondott neki...
Neeeem! Részemről 13-ast (Candy most rókázik...) el tudnám képzelni Jimmynek!! Komolyan és őszintén:D House-nak... neki csak Cuddyt, ez igaz:D De ezt a CTB-t rühellem amióta feltűnt, erre tessék. Hát döbbenet komolyan mondom, döbbenet:D Még jó, hogy Candy írta, hogy a következőben is bent lesz, már készülök előre nyugtatóval... :D
Elgondolkoztam a dolgon, és most jöttem rá a nagy freud-i igazságra: nem lehet, hogy nekünk senki nem lenne elég jó nő Jimmy meg Greg mellé, csak saját magunk? :DDD Ezért utáljuk ezt a sok büdös banyát. Kivéve Cuddy-t, őt szeretem :)) és szeretném ha kisbabája lenne House-tól. Persze, azt nem várnám el, hogy House részt vegyen a nevelésében, isten mentsen, csak legyen gyerekük. :D
Szegény cetek! :DD Én is rühellem (ki hitte volna:D) a bitch-t, szóval maximálisan House mellett állok, hogy túrja ki Wilson mellől. :P Ez hatalmas taplóság, de ezvan:D
Ja, igen, a your mamma- megjegyzés Wilsontól..:DD Extrán ütött, de House is egy pillanatra kizökkent, mert úgy nézett! :D ÁÁ, imádom Wilsont és annyira nem illik ez a c. bitch hozzá... szegény Jimmy-t úgy el fogja nyomni... bröef... komolyan, ez hihetetlen, hogy ezt meglépték, nemakaroooooom! Tudjátok mi tetszett a legjobban az egész részben? A legelején, amikor Cuddy bemegy House-hoz, aki egy széken állva a tévét csapkodja (lol), és akkor Cuddy azt mondja: "You're a crazy person!"- maga a hanglejtése, nem tudom miért, de annyira jó volt:DD
Mindenben egyetértek, végigröhögtem az egészet, szellemes poénok, csupa pörgés, csak a vége nem kellett volna. Az a nő kész rémregény. Nem hiszem el. Valami jó nőt Jimmynek, ismétlem, JÓNŐŐŐŐT!
De miylen jó volt már, ahogy House próbálta kitalálni, hogy akkor most ki is lehet a nagy ő, és sorolta, hogy hány közös nőismerősük van:
- We're down to Cuddy, your ex-wives...
- Your Mama. :DDDDDDDDDD
Meg egyebek, még Foreman is visszatért kicsit, mikor arra reflektált, hogy te jó ég, ha így kezeli a nőt és kedveli, akkor őt meg már évek óta titokban imádja :))
Jó volt nagyon, Mira Sorvino is szuper volt mint mindig, House-nak jól is állna egy ilyen nő. De ott van a jóképű Sean...viszont legalább ő is biceg :))
Ha CTB marad Jimmyvel, én tuti taccsolok. Csináljon Cuddy-nak gyereket, csodás pár lennének és a gyermekeik meg kifejezetten szépek és okosak lennének sztem:)) És szerintem ezzel még House-t is felhúzhatná kicsit. Viszont ha CTB marad, azt hiszem, Jimmy kénytelen lesz választani valamelyik erős egyéniség közül, na az lesz még csak a csodás harc! :) Végülis ez azt jelenti, hogy Jim mindig House-al akart járni, de mivel az pasi, Jim meg hetero, esélyük sem volt. Most megtalálta nőben, kíváncsi leszek, House mennyire lesz féltékeny :DDD
Affranc, erre már késő, de arra készülj, hogy még a következő részben is benne lesz. Gondolom, Ház majd szívatja őket, mint állat. :D De hogy utána megy-e, marad-e, arról fogalmam nincs.
LOL LOL LOL, House feje az utolsó jelenetben minden pénzt megért! Még most is ezen röhögök. :D
Imádom ezeket az űbersokkolt fejeit.
A rész amúgy nekem nagyon feles. A POTW storyline tetszett így a lezárással együtt, hogy abban a pillanatban, hogy House rájött, hogy a pasi szerelmes a páciensbe (az is de jó pasi volt mellesleg) megváltozott a hozzáállása, és gyakorlatilag összehozta őket. Ki hitte volna House-ról? ;) A webkamerás vetkőzős jelenet persze kellett a Super Bowl után ottragadt pasiknak, ez elég átlátszó volt, egyébként jó választás volt Mira Sorvino szerintem. Jól játszott, tetszett ez a szitu, hogy így kell meggyógyítani valakit, ez Háznak kihívás volt, és végre Foremannek jutott normális szerep a diagnózisban.
De most már kurvára dühös vagyok rájuk Chase miatt. Ez egyszerűen hihetetlen, amit művelnek, erre már nem is találok szavakat. Végig az járt a fejemben, amit brewer írt, hogy KJ elmondta, hogy fogalmuk sincs, mit kezdjenek a régiekkel, na ez egyenesen ÜVÖLT az egészről. A kábeltévés storyline-ra már szavaim sincsenek mennyire gagyi és szánalmas volt, de hát a múlt heti rész után kellett 2 jelenetet adni Cameronnak is és nem tudtak jobbat kitalálni. Az ilyeneket pedig nagyon kéne hanyagolni, mert tényleg House önmaga karikatúrája benne. Kábeltévé. Ez most komoly? Már a fejemet fogtam, hogy ezen most röhögni kéne? Arról nem beszélve, hogy nem kapott normális lezárást ez a szál, de egy jó legalább volt benne: kivonta az újakat a forgalomból a rész 80%-ára, ezért nagyon hálás voltam.
Cuddy 2 jelentben, hát gratulálok, a 2. ráadásul OOC volt, ami megbocsáthatatlan, majd biztos nem jön rá, mire megy ki ez az egész, ugyanmár...
A Wilson nője storyline viszont szenzációs volt! :) Nagyon ideje volt már, hogy becsajozzon, és hogy ezúttal ne csak vaklárma legyen, hanem tényleg legyen egy nője, olyan, akire House álmában sem számít. Egyébként nagyon ügyesek voltak, hogy nem tüntették fel Anne Dudeket a creditekben, ezt direkt figyeltem, így nem lőtték le a poént, csak kár, hogy egy Wilson/CTB kép az utolsó jelenetből már másfél hónapja kiszivárgott. :P Így ezt tudtam előre, Bé, neked inkább nem mondtam, hogy ne dühöngj miatta előre, lehet amúgy is, hgy ennyire korlátozódik az egész, amit most láttunk. És most ne olvass tovább:
nekem ez a szál baromira bejön. :) Jimmy egy olyan nőt választott, aki gyakorlatilag House szoknyában, na erre mit mondana egy pszichomókus? :D És annyira szépek voltak együtt, I love you Jimmy, megérdemelne egy jó kapcsolatot, és CTB tök édesnek tűnt mellette. Én szívesen venném, ha ezt a szálat folytatnák, mert nekem nagyon tetszettek, és igazából mindkettőre kíváncsi lennék egy kapcsolatban.
Ennyi, Bé, olvashatsz tovább. Még azt sajnálom, hogy a sztrájk miatt a duplarész elmaradt, azt nagyon meg kéne még csinálniuk!