Keresés

Részletes keresés

Csbalázs Creative Commons License 2006.01.24 0 0 179
Hány ilyet láttunk már más edzőtől is... A játékos, különösen az olyan rutinos, mint Pásztor belülről is érzi mit kellene csinálni és ezzel is segít az edzőjének. Nincs ebben semmi szerintem.
Előzmény: Hellász (178)
Hellász Creative Commons License 2006.01.24 0 0 178

Peppo...

a megoldás például josepapa válasza lentebb mondial és a te kérdésedre...

egyébként meg egy olyan szövkap, aki időt kér és utána Pásztor mint csk mondja el a tennivalókat, majd Skaliczky erre azt reagálja: "igen, ezt akartam mondani" , arra vhogy a "legalkamasabb" jelzőt nem használnám... ott meglehetősen nagyot csalódtam benne...

Előzmény: Peppo vagyok (176)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.23 0 0 177
Ne légy indulatos, de a mondandóddal azért egyetértek!
Előzmény: Peppo vagyok (176)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.23 0 0 176
Aki kritizál, az mondja meg, hogy kit tennének be helyettük (Lendvay, Józsa) jelen körülmények között? Mondjatok megoldásokat! Akkor lehet vitatkozni de így nem!

Azért, mert ír valaki egy cikket, hogy ő szívesen venné Skaliczky magyarázatát, ezért kellene magyarázkodni? Az a Skala magyarázzon egy/több szurkolónak, aki Komlóra jött, egy év után csinált egy bajnoki negyedik majd ötödik helyezett csapatot, közben idegenben négy fával megverte az előző évi BL döntőst (ez olyan, mintha a Tatabánya megverné a Ciudad Realt...)?!? Utána elment Szegedre, bajnok lett. Dunaújvárosban ugyanezt elérte, bajnokság, Magyar Kupa győzelem, KEK döntő.
Aztán szövetségi kapitány lett és öt kvalifikációból négy sikerült (előtte háromból hármat buktunk), úgy, hogy közben lecserélte a teljes csapatot (Szathmári, Pásztor, Perez, Diaz, Mezei, Kertész) és gyakorlatilag megvan a 2008-as gárda. Erre mondhatjuk, hogy Ő ÉRT HOZZÁ.
Nos neki aligha kell válaszolnia egy olyan ember kérdésére, aki olyan vicces cikket írt, mint amit volt szerencsénk olvasni.
Tudom, hogy felesleges felhúznom magam ilyen hülyeségen, hiszen aki ismeri a dolgokat az tudja, hogy a legalkalmasabb ember ül a kapitányi székben (mindkét nemnél).
Előzmény: tsun (175)
tsun Creative Commons License 2006.01.23 0 0 175

Komolyan gondoltam. Én nem tudom megítélni hogy a csapatba való vagy sem, s miután vannak akik megkérdőjelezték a beválogatását legegyszerűbben úgy kaphatnak magyarázatot, ha megkérdezik a legilletékesebbet.

Részemről a korábbi általad megkérdőjelezett kijelentés egy egyszerű javaslat volt, se pro, se kontra a válogatással kapcsolatban. Gondolom az okozhatott félreértést, hogy nem tettem valamilyen plusz jelet a mondat után. Nem kellene minden mondatban a rosszindulatot, vagy az ellenséges hozzáállást keresni!

Előzmény: Peppo vagyok (165)
Redondo Creative Commons License 2006.01.23 0 0 174

DSF

www.dsf.de

Nächste EM-Spiele LIVE:
Donnerstag, 26. Januar, 17.55 Uhr

Vorrunde: Frankreich – Slowakei

Donnerstag, 26. Januar, 20.10 Uhr
Vorrunde: Dänemark – Ungarn

Freitag, 27. Januar, 17.55 Uhr
Vorrunde: Portugal – Russland

Freitag, 27. Januar, 19.45 Uhr
Vorrunde: Norwegen – Kroatien

Samstag, 28. Januar, 18.25 Uhr
Vorrunde: Ukraine – Slowenien

Sonntag, 29. Januar, 20.15 Uhr
Vorrunde: Dänemark – S.-Montenegro

Hauptrunde: 31. Jan. bis 2. Feb.
(Sendezeiten und Begegnungen
stehen noch nicht fest)

Finalrunde: 4./5. Februar
(Sendezeiten und Begegnungen
stehen noch nicht fest)

*-*-*-*-*

egyenlőre ennyi...

Előzmény: CsabsziVP.Fan (171)
kezil Creative Commons License 2006.01.23 0 0 173
 Fazekas Nándor sérülése rendbe jött.  Skaliczki László szövetségi kapitány elmondta, Fazekas bokáját kell még kezelni, de ezzel együtt ott lehet az Eb-n.
josepapa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 172
Ha nincs kettes para, akkor Császár és Buday, most, hogy lövpőben van gáz, pl Grebenár...
Előzmény: mondial (167)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.23 0 0 171

ok.....és a többi meccset?

Dsf?

vagy tud valaki programot...hátha sok meccset lehet nézni

Előzmény: vincentvega78 (170)
vincentvega78 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 170
Az M1 fog közvetíteni.
Előzmény: Gabi4 (168)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 169
magyar tv adja..
Előzmény: Gabi4 (168)
Gabi4 Creative Commons License 2006.01.23 0 0 168

Fogja valamelyik tv közvetíteni az eb-t?

A Sport1 nem!

mondial Creative Commons License 2006.01.23 0 0 167
kicsoda?
Előzmény: josepapa (166)
josepapa Creative Commons License 2006.01.23 0 0 166

Sziasztok!

Skaliczki szerintem is jó kapitány, és Lendvayt nem ő találta fel a válogatottnak. Mivel eléggé érdekel a kézi, elégrégóta minden téttmeccset láttam, és Petit nagyon kevésszer láttam jól játszani. Igaz ami igaz, hogy most talán minden eddiginél jobban indokolt mégegy irányítót vinni, de Lendvaynál szerintem is létezik jobb megoldás. Már évek óta. Tényleg érdekelne, hogy miért erőltetjük...

Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.23 0 0 165
"Meg kellene kérdezni Skaliczki-t miért éppen ezeket az embereket választotta ki."

Ne haragudj, Te ezt tényleg komolyan gondolod?!?

Nem kell megkérdezni.
Szakemberek szerint is ő a legalkalmasabb kapitány, tökmindegy hol dolgozott, mindig kiugró eredményt ért el, bízzuk már rá, hogy miért tette be Lendvayt!

Előzmény: tsun (164)
tsun Creative Commons License 2006.01.23 0 0 164

Mindig öröm, ha az ember nem tud valamit biztosan, de van aki megerősíti tényekkel alátámasztva, hogy nem mond butaságot! :))))) Köszönöm a segítséget!

A válogatottal kapcsolatban én személy szerint nem tudok nevet mondani, csak arra utalnék, hogy egy csapat esetén nem mindig a poszt aktuális legjobbját választják ki a szövetségi kapitányok. Ebben közrejátszhat az, hogy nem képes beilleszkedni a társaságba, rontja a hangulatot, ő akar a vezéregyéniség lenni, amikor már van ott egy másik és emiatt klikkesedés kezdődik a csapatban, nem tudják megvalósítani vele a kapitány által kitalált stratégiát stb. stb. sok oka lehet. Talán számunkra a legismertebb ilyen eset a fociban a mi aranycsapatunknál volt, az egyik topicban már volt is erről szó. Meg kellene kérdezni Skaliczki-t miért éppen ezeket az embereket választotta ki.

Előzmény: sanya122 (154)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.23 0 0 163
Nem a zsanna által kiemelt rész volt a cikk legnagyobb hibája. Az csak egy volt közülük...

Szóval legközelebb óvatosan az ilyen kijelentésekkel, hogy "Ő ÉRT HOZZÁ"!
Előzmény: Hellász (155)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 162

már megvolt a keretszűkítés nemoly rég. talán múlt hétvége előtt a szlovén-horvát kupa előtt.

Előzmény: Kcsita (161)
Kcsita Creative Commons License 2006.01.22 0 0 161
Sanya! Mikor lesz keret szűkités?
sanya122 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 160
Előzmény: No.9 (153)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 159
na akkor Hella mondd meg kivan jobb a poszton aki még sajátakaratából beállna játszani a válogatottba és vna nemzetközi rutinja:)
Előzmény: Hellász (158)
Hellász Creative Commons License 2006.01.22 0 0 158

Sanya,

de van nála jobb a posztján, ezt bizton állíthatom...

Zsanna,

igazad van, hogy ez nem mérhető sportág, és mint ilyen, összetettebb válogatási rendszert igényel, ennek ellenére, sztem neki nincsen ott helye...

mindegy, ott játszik, és ha már ott van, akkor adott a lehetőség a bizonyításra...:) kíváncsian várom...

zsanna Creative Commons License 2006.01.22 0 0 157

Én Lendvayt nagyon kevés alkalommal láttam játszani. Ezért bármilyen választ is adnék, a lényegen nem változtat: szerintem Skala szíve joga, hogy olyan embert is beválogasson, akinél esetleg az adott poszton per pillanat van jobbnak tűnő játékos, mert ebben a sportágban nem csak a pillantnyi forma dönt.

Más pl az úszás meg az atlétika: ott stopperrel mérhető a teljesítmény. És mivel azok egyéni sportágak (váltókat leszámítva), ki lehet jelenteni, hogy az megy, aki a leggyorsabb. Mert ez mérhető. Egy csapatsportnál viszont azért némileg más a helyzet.

sanya122 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 156

azért az sem kellene elfelejteni, hogy van egy keret amit játékosokkal kell kitölteni:) így ha 14-es akkor 14 ember van benne.  szóval ez a 14 aki a posztokon van a legjobb..! és azért nem más mert nincs nála jobb ott azon a helyen...

Hellász Creative Commons License 2006.01.21 0 0 155

Zsanna,

azóta és azelőtt láttál Lendvaytól válogatott szintű teljesítményt? Attól, hogy egy meccsen jól játszik, még nem indokolja válogatottbéli szereplését...

Előzmény: zsanna (150)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.21 0 0 154

lépett, bécsben samsung kupán , fehéroroszok ellen 9, izrael ellen 5 gól.

Előzmény: tsun (152)
No.9 Creative Commons License 2006.01.21 0 0 153
Deutschland – Ungarn 30:26 (11:14)

Deutschland: Fritz, Bitter; Hens (5), von Behren (1), Roggisch (1), Preiß (3), Velyky (2), Hegemann, Kraus (1), Zeitz (3), Jansen (3), Klimowets (6), Gensheimer (1), Kehrmann (2/1), Sprenger (2)
Ungarn: Mikler; Buday (3/3), Ilyes (4), Csaszar (4/3), Jozsa, Gal (4), Gergö Ivancsik (3), Tamas Ivancsik (2), Laluska, Törö, Nagy (3), Grebenar, Harsanyi (3), Zubai
Schiedsrichter: Heinz/Hock (Waiblingen) - Zuschauer: 13200 (ausverkauft) - Siebenmeter: 1/1:6/6 - Zeitstrafen: 0:2 Minuten (Laluska)
Spielfilm: 3:2 (4.), 4:5 (8.), 9:8 (17.), 9:13 (27.), 11:13 (29.), 11:14 – 12:14 (31.), 15:16 (37.), 18:18 (41.), 22:21 (48.), 24:22 (50.), 27:24 (53.), 29:25 (56.), 30:26

Előzmény: vincentvega78 (151)
tsun Creative Commons License 2006.01.21 0 0 152

Lehet, hogy igazad van, nem szoktam Puticcsal találkozni.

Annál inkább ordító baklövés a cikkíró részéről - aki ezek szerint berken belüli is - hogy a magyar férfi kézilabdázás egyik legnagyobb ígéretéről még annyit sem bírt megjegyezni, hogy sérült így szóba sem jöhet a keretnél, mert egyébként én mint Puticsot ritkán látó személy úgy vettem észre, hogy a Veszprém igenis számít rá s ha jól láttam éppen egy korábban világklasszis teljesítmény nyújtó Carlos Perez nevű játékos helyén. Ott pedig megfelelni bárkinek feladja a leckét, s ha egy Veszprém szintű csapatban erre képesnek tartják, akkor nem gondolom, hogy az én szememmel és hozzáértésemmel van baj.

Pontosan már nem emlékszem a dologra, de nem lépett már pályára Putics a válogatott mezében is?

Előzmény: CsabsziVP.Fan (139)
vincentvega78 Creative Commons License 2006.01.21 0 0 151

Kézilabda: megint kikapott a németektől a férfiválogatott

A pénteki, 33-32-es vereség után ezúttal négy góllal kapott ki magyar férfi kézilabda-válogatott Németországtól.

A jövő csütörtökön kezdődő svájci Európa-bajnokságra készülő magyar csapat utolsó felkészülési mérkőzésén 30-26 arányú vereséget szenvedett az Eb-címvédő, olimpiai ezüstérmes németektől Mannheimban.

Múlt vasárnap Skaliczki László együttese győzött 34-30-ra a Heiner Brand vezette németek ellen.

A házigazdáknál Oleg Velyky súlyosnak látszó térdsérülést szenvedett, de még nem lehet tudni, ennek ellenére ott lehet-e az Eb nyitányán.

Kézilabda, felkészülési mérkőzés:
Németország-Magyarország 30-26 (11-14)

nso

zsanna Creative Commons License 2006.01.21 0 0 150

Ért hozzá??? Ezt több állítása miatt is megkérdőjelezném.

Meg a memóriájával is baj lehet. Pl Lendvay esetében emlékezhetne rá, hogy azon a bizonyos - nem is olyan távoli - VB-n, ahol a férfiválogatott igencsak felülmúlta az előzetes várakozásokat, pont a legfontosabb meccset nyerte meg a csapatnak. És - szvsz - pont az ilyen nüanszok dönthetnek valaki javára egy edző szemében.

Összességében gyengécske cikknek tartom.

Ja, meg az is elég érdekes felvetés, hogy esetleg több zseni is található egy csapatban.  Igazi zseni - az én fogalmaim szerint legalábbis - talán ha minden évtizedben van egy. És nem csapatonként, hanem világviszonylatban.

Előzmény: Hellász (140)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!