zörgés: halába idegesít (és én is azt sejtem a hidegtől van) a fejem fölött vagy középtájon B oszlop környékén pattogzódós hangot hallat a tetőkárpit(?) vagy vmi más, és a bal első ajtó is zörög.
most lesz decemberben vége az egy évemnek, előtte elviszem majd egy hibalistával a szervízbe, szerintetek érdemes ilyen kárpitos zörgések miatt szétszedetni ezeket a dolgokat? nem fog ettől mégjobban zörögni?
Fifty, v__tibor, Laja73:
köszi a linket :) pénteken kiderül, hogy hajlandóak-e megjavítani az autót, a bank olyan jó fej, hogy nem tájékoztatnak az autó értékéről.
Fifty:
nem kaptam papírt a visszahívásról. engem a szervíz sem szokott visszahívni, nekem kell érdeklődni. ezzel is így lesz? :)
Hőmérő: pont egy éve volt téma (kb 21XX hozzászólások). Röviden kábelkötegelés függvénye: ha van elektromos tükröd, van hőmérőd is (a szenzor a külső tükör aljába van betéve). Utólag nehézkes a korrekt bekötés.
"Amúgy nekem ma jött meg az assistance kártyám (október elsején vásároltam meg személygépjárművemet)"... mily gyönyörű és klaviatúrát nem kímélő fogalmazás: személygépjárművemet...
Amúgy: én szept 30-án vettem és direkt hazaugortam megnézni a postaládát, de még nekem nem jött meg az Aszisztansz kárdom.
Van még egy egyéni cocproblémám: az előző ótómat (a suzit) az ótókupecnak, aki a rönyótó' elvitte, még nem sikerált eladnia, oszt még annak is fizetem a cascoját, remélve, hogy jövőre már kapom a bonuszvisszatérítést, most még megéri, de ha ebben a hónapban sem kapom meg az adásvételi szerződést akkor lesz*rom a cascobónuszt (+ a régi autó b10 kfb-sos, természetesen ezt is fizeteni kell, a talicska meg a0-s addig, amig meg van a régi, nem?!)
Más: qrva lassú a necc nálunk ezért nem leszek bőbeszédű.
ja, ma nem rezonált alapjáratnál...
Hi FIFTY!!!
Én is megkaptam tegnap azt a bizonyos levelet ma akarok bemenni a Szfvári rönyohoz,hogy mikor és miért várnak. A miértre már megkaptam tőled.Akciók vannak a Téli felkészítésre nem tudjátok, hogy mennyiért adják az ablaktörőlapátot + a téli ablakmosót????
Vak trafit álmos rendört!
Nagya
Én is kaptam valami levelet, de még nem jutott el hozzám. Anyósom olvasta el és valami rendkívüli szerviz volt beleírva. Akkor ez lehet, amit Te is kaptál.
Esemény van!
Francia feladási címmel és bélyegzővel; a renyó Hungáriától származó azonosítókkal (csak a nevem írták kicsit hibásan)kaptam egy BEHÍVÓT SORON KÍVÜLI INGYENES ÁTVIZSGÁLÁSRA. Azt hiszem ezt nevezik VISSZAHÍVÁSI akciónak.
A bizalmamat élvező, és eddig jól megőrző egri márkaszervíz tájékoztatása szerint egy gázolaj vezeték cseréjét írták elő a gallok. Az akcióra a jövő héten fog sor kerülni!
Hi Fifty!
Kösz az ajánlást, hát nem nyugodtam meg, márcsak azért sem, mert most is a szervízben van. Mire számíthatok? Vhogy mindig tartottam a cikkben leírtaktól, csak az reményem, hogy ahol most van ez egy kisvárosi szervíz, és egy ilyen rendesen betenne nekik.
- első ok , ha dízel, akkor olyan 1750 - 1850 fordulatig mindegyik zörög.
- kormánylégzsák vezetéke a kormányban zörög (típushiba)
- nekem az ablak szokott még zörögni, ha nem húzom le teljesen.
1,5 éves Clio dCi
Ja , és nem elhanyagolandó, hoghideg kezd lenni, és ilyenkor az olcsóbb kategóriás autók többsége zöröghet ( 5-6 miller alatti), lsd. hőtágulás.
Hogy vigasztaljak mindenkit a minap ültem egy Mazda MPV-ben és bizony 80 km/h sebességnél egy bukanónál olyat üt a lengés csili, hogy fáj a szívem mikor hallom! De szintén ültem egy 2 éves Lexusban annak meg a féke nyekerget írtó zavaróan, pedig elötte volt szervízben és mindent rendben találtak! Az egyik autó kb 6M míg a másik vagy 20M!!!Akkor nekünk az itt kopog ott zörög szerintem fel sem tűnik! Bár engem spéci épp zavar valami az anyós ülés oldaláról jövő zaj ha a kerékkel rámegyek a zötyögősebb útra....!
Más! Tegnap este a gyerekkel várakoztunk egy kicsit és halgattuk a kocsiban a rádiót, hirtelen hátulról szól, hogy mi a kijelzőn az a két 8-as.... nézek mint a moziban fogom a homlokát, nem-e lázas... de megnézve látom a digit kijelző jobb sarkában a karakter mezőben bizony ott van 2 szám mező Celsius fok kijelzővel egyetemben!!! Lehet valamilyen módon mégis lehetne külső hőmérséklet mérőt egyszerűen berakni a kocsiba.....Vagy csak szokás szerint én nem értek a technikához....
Szép, jóreggelt mindenkinek!
Este elment mellettem egy Thalicska. Halkan suhant, és úgy gyorsult, mint az álom... Nekem pedig folyt a nyálam.
Rájöttem, ha a hátsórendszámtábla nem a lökhárítóban lenne, hanem azon a nagy csupaszfelületű segedelmén, sokkal jobban nézne ki.
Az utastéri zörgésről: nekem zörgött már az anyósülési napellenző is, de most vmi a műszerfalnál zörög, csak nem tudom pontosan, hol, mert nagyrészt egyedül ültem a kocsiban mostanában... Merre lehet? Nem, nem a kazetták zörögnek a kesztyűtartóban... :-)))
Szia!
Hát igen, így jár aki nem veszi az összes infót. Sajnos az ajánlott fórumora nem tudtam felmenni, ezért csak találgattam. Azt hiszem tudom melyik történet, és a gyorshajtásnak egy szőrnyű következménye. Annak idején engem is rettenetesen megviselt a hír, hisz akkor volt 2 éves az én gyermekem is. Nem kívánom senkinek, hogy a gyorshajtásának ilyen kóvetkezménye legyen, de azt hiszem amit küldtél mindenkinek elgondolkodtató aki nyomja a gázpedált.
Most már újra megvan, rendeződtek a körülmények, meg beruháztam egyí második autóba, egy stiftbe, mivel a renyó a páromé.
Most próbálok pénzt szerezni, hogy kifizessem a suzukit, és eladjam, vagy beszámíttassam, és vegyek helyette egy 1,5 dCi Clio-t a faceliftelt verzióból, amiben a 100 LE-s dízel szív dobog.