Köszi! :)
Figyelj csak, mit is mondtál, arra a Gellérthegyi Kristályvizes üvegre melyik nyomóka illik? Mert amit én próbáltam, az méretre jó volt, de nem lehetett rácsavarni. Pedig már félig-meddig tengeri szappantartó vált az üvegből...
Ja és kavicsokat is dekupáltam, pasztellilával kentem le őket, és kis lila meg rózsaszín virágok kerültek rá, szerintem szuperjól néznek ki :) (majd lesz fotó is).
Sehol senki? Gondolom, mindenki dekupál ezerrel :))
Föltettem pár új képet az oldalamra, és megyek is, mert vár egy csomag világítótornyos-hajós-sirályos szalvéta és az újonnan beszerzett repesztőlakkom :)
Briella, köszi! Egy este alatt összejött végül a 150, így már hétvégén készen volt az oldal, de csak szerdán tették föl (két emberem rajta volt, és hétfőtől minden nap fél óránként megnézték, hogy működik-e már :))
A könyvesbolok megvannak, a könyvkeresőt azt megköszönném, és esetleg azt is megírhatnád, hogy milyen extrát írtál a felsoroláshoz (kis pöttyök). Köszi! :))
(A baba könnyű, még csak 1,6 kg körül mocorog :)))
Sziasztok-sziasztok!
Egész héten nem voltam gépközelben, de látom, a hír már ideért: szóval szerda óta működik a decoupage.lap.hu.
A dicséreteket köszönöm :), küldhettek linkeket meg minden egyéb hasznos dolgot és már pakolom is föl!
A héten mászkálatm egy csomót, néztem könyveket meg szalvétagyártókat, majd most rájuk keresek a neten, aztán frissítek.
no egy deszkának még csak találok helyet..
amugy a konyhaablak also bukos nyilása amit nem tudok hasznáálni is fel van szerelve egy polccal.régi praktikábol vettem az ötletet,ott is tele van virágokkal és egyéb dekoráciokkal.
azért macerás lenne megkeresni pont azokat a helyeket, ahol nincs minta... másrészt meg a vágások nyomán elcsunyul a deszka, akkor meg még ronda is...
már a falon sincs hely nálatok? :))))
konyhadisszel tele a konyha))
tegnap egy porcelánfestö könyvben is képet leltem vágodeszkára mellette darabokban szétvágott almákkal-ezért merült fel a kérdés...
Ma már nálam is műxik!!!! :))))
Gondolom tegnap megszállta az ördög, vagy mi a nátha volt vele...
Tegnap gyorsan kidekupáltam egy agyag hamutartót, belebiggyesztettem egy narancssárga virágot az aljára (előzőleg vajsárgára lealapoztam). Majd valamikor képet is prezentálok. :)
Visszaolvastam, és valamikor márciu-április magasságában volt valami szervezkedés szalvétacsere ügyben. Hogy lett-e belöle valami azt nem tudom... ( Ezek szerint nem...)