Egyenlőre jók a délutánok,de konkrét időpontot tűzzűnk ki,mert akkor én is úgy szervezek.
moes:aug 11 neked nem jó!Akkor lesz a lakberendezési tali!
Cavintont moesnak!
De egyébként lehet bármikor.
Szóval ki jön?
moes
aquila
vadcic
biztos arra várok, hogy lehűljön az idő :-) és akkor jobb sütni.
egyébként bármikor. nektek jók a kora délutánok? mármint hogy délután vagy koraeste jönnétek. no? hányan lennénk? nem nagy ám a szobám, de sok jó ember!
a jövő héten szerda-vasárnap elvileg egy tanfolyamon vagyok, úgyhogy akkor nem jó. de még az is lehet, hogy az elmarad.
12-i hét, kedd? csak úgy blikkre mondtam. vagy csütörtök? írjatok, csak összehozzuk valahogy.
Hópihe!
Amióta megvettem, én azóta csak Plextolozom. Semmi extra nincs benne (az olcsóságon kívül! :))) ), ugyanúgy csinálok vele mindent, mint a spéci kopácsragasztóval! :)
Bár gondolom azóta már rég kipróbáltad! :)
szóval az én módszerem: körberajzolom a dobozon, meddig ér a tető, odáig lecsiszolom finom csiszolópapírral az eredeti festéket róla, és csak odáig festek-ragasztok-borítok, a felső csíkot szabadon hagyom, csak lakkal megyek végig rajta a végén egyszer, hogy ne láccon nagyon élesen a papír széle.
nálam jelenleg egy egész garnitúra fémdoboz (7 db) várja, hogy levakarjam róla az egy hónapos dekupálást, mer iszonyú randa lett, mert rádekupáltam az előző (egyébként baromi szép, de a konyha új színvilágból kilógó)dekopácsra. és nemtom, hogy lenne a legegyszerűbb leszedni, de már dolgozom egy hígító-sósav-hypo-kromofág keveréken :-)))
Jaaaaaaa! Én csak a konzervdobozokra gondoltam. (anannász, kukorica, ilyesmik)
A tető télleg megnehezíti a dolgot, mert ha ott is bevonod a dobozt, nem fog tudni bezáródni... hát eggen... :)
ez remek de a fémdobozoknak általában teteje is van....
én meglepödök mennyivel nagyobb tetöt kell készitenenm ha egy henger alaku dobozt készitek el... de a fémdoboz tetöt nem tudom megnövelni.
Szia, én is elmondom, én hogy szoktam - kíváncsi vagyok, mit mondtok rá! Én ugyanis kiszabok dipából egy palástot és azt ráragasztom. (deku-ragasztóval) és akkor az kábé kiegyenlíti a különbségeket - ha nem elég, még egyet ráragasztok. Utána jöhet a mintás papír... Nekem eddig majdnem az összes ilyen volt és most is jól tartják magukat... :)
(csak azért mondom, mert talán olcsóbb, mint lekenni festékkel... nem tudom)
mr
Aquila)
te már nagyon tapasztalt vagy a konzerv dobozokkal,
van itt nekem egy kávés fémdobozom olyan,mint egy konzerv doboz...
hullámos kicsit az oldala körbe körbe....te hogyan kezded???minden olyan ,mint egy sima felületnél???mert akkor most lelég bátorságom van,hogy neki essek...
spéci tap.rag.-t említett volna valaki? szerintem egyszerű, snassz tap.rag.-ról volt szó :)
konzervdobozra én a Plextolt használom (itt adta vki az ötletet, elnézést az illetőtől, h nem emléxem a nevére), jóval olcsób a spéci kopácsragasztónál (250 pénz körüli), és ugyanolyan jó! :)
Sziasztok! Én is dekupáltam már, sőt én is a Spektrum tévében láttam először (bár szerintem akkor is utolért volna, ha nem látom, mert imádok a papírboltokban, hobbiboltokban mászkálni - olyan ez nekem, mint Diznilend... :)) De az a különbség, hogy én főleg nyomtatott (értsd: 'printelt')képeket ragasztgattam, és főleg konzervdobozokra. (mert ugye szalvétát meg előre kész képet nem nagyon találtam, ami tetszett volna... :))
Most pedig kérdezni szeretnék: mindenféle dobozokat meg iesmit szeretnék bevonni csompapírral és vki említett itt egy jó tapétaragasztót. Kérem szépen, mondja meg újra! :)
Köszönöm.
mr
höhö :-)
most akarnék dekupálni, mert már egy ideje hanyagoltam. most csak azt tudnám mutatni, hogy az oldalamon fentlevő narancsos és zöld cserépben kicserélődött a lakó, mert szegények nem bírták a nagy meleget. de ez csak elmélet, mert még benne vannak, megszáradva, de készülök a kicserélésükre.