Na, most értem vissza a randiról Dr. Mikolttal :)))
Az úgy volt, hogy igazából reggel teszteltem egyet 10-essel, de tök negatív lett. Elmentem zuhanyozni, eltelt 20-25 perc és a teszt nagyon halványan csíkos volt. Teljesen tanácsatalan lettem és megcsináltam egy 25-öst is. Az dettó ugyanezt csinálta, csak ott 25 perc múlva egy még halványabb, de látszó csíkort produkált. Teljesen összezavarodtam.
Bejöttem és tanácsot kértem nagytudású Mikolttól, akivel megbeszéltünk egy randit délutánra. Csináltam 2 óra nem ivás - pisilés után egy 10-est ( ez volt az utolsó 10-esem ) és most is kb 15-20 perc múlva jelent meg rajta a csíkocska, szerintem hangyafaszányira halvány, Mikolt szerint 2 méterről látható :)))
Nos, nem tudom megmutatni, mert elkommunizálta, de azt ígérte, hogy bescanneli és betesz ide :))))
Nem merem elhinni, hogy sikerült. Még nem.... Kell egy kis idő, míg az agyam felfogja, hogy lehetséges, hogy gyereküknk lesz :)))
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI DRUKKOLT NEKEM ÉS GONDOLT RÁM!!! :))))))
igen, angolul nagyon légies, nagyon elit :) így is láttam: Yasmine Ugyanez van a Giselle, Isabelle, Elisabeth nevekkel, angolul annyira szépek, magyarul meg olyan tenyerestalpasak, sztem a Z meg az RZS miatt. Ellenpélda: Judith, Agnes, Esther, Ursula kifejezetten rosszul néz ki + hangzik mem magyarul.
nekem meg angolul tök tetszik a Jasmin(e), de magyarul a Jázmin nem. ugyanigy vagyok a David és Dávid nevekkel. az Oliviát is olyan jól elképzelem angol nyelvterületen, de itthon nem tudnám megszokni.
A Jázmin nekem fekete lányka, biztos azért, mert araboknál népszerű. Egyébként nem játszik nálunk, csak az ember bedobta, de elsüllyedt jó mélyre. Én úgyis tudom, mi lesz a neve ha fiú, ha lány, csak még nem mondhatom. Babona:) Te fiút vársz, ugye?
Igen, másfél szoba, saját (enyimé). Jó beosztású, két erkéllyel, igaz, nyócker, de tökjó a közelekedés, szeretjük nagyon, csak nem tágul. Első önálló leánylakásnak indult, aztán ottragadtam, a barátnőm a szomszédom, meg ilyenek miatt.
ja, és a nevek, olvastam a másik topikokban a dilemmákat meg az ötleteket :) a Luca nekem is nagy kedvenc, és ha lesz majd vmikor még egy csaj... akarom mondani egy csaj :) akkor megpróbálom belobbizni. A Jázmin sztem túl finomkodó név, ami bizonyos személyiségekkel bejön, másokkal nagyon nem... én a Jázminról pl. egy hosszú szőke hajú, szende kislányra asszociálok, aki ül a mezőn és ábrándos tekintettel virágot szed. egy nagydumás Jázmin pl. már rendszeridegen.
stunc, ha ebbe az irányba akartok menni: Nóra, Angéla, Virág, Viola (utóbbi 2 nekem nem tecc, csak hátha) nem játszik?
hú, az már 1,5 szoba lehet... kész bálterem :))) saját lakás? úgy terveztétek, hogy eladni és venni egy másikat?
ahhoz képest, hogy szabin vagyok, egész nap dolgozom egy határidős melón :( elég lassan haladok, de sztem jó lesz :) zsizzsikkel is maileztem, ő is szabadság előtti munkaelhavazásban. csajok, aki nem lakást épít, vagy most is balatonozik ;) ti mentek valahová augusztusban? Szigetre esetleg valaki?
Nahát, én tökéletesen beillek a szorongók klubjába, bár lécci, ne vesseteke meg, de mi hozzátok képest óriási lakásban élünk. Már szégyellem is magam, hogy a 45 négyzetmétert kicsinek láttam, és jövő évi lakásprojekten törtem az agyam:)))
neken a Hencsi rossz alvo volt, de azert tudtunk aludni.(vele egy szobaban aludtunk/szunk)Eniko kulon szobaban alszik es egesz ejjel alszik mar 5 hetes kora ota.elotte meg egyszer kelt csak.gyerek fuggo nem szobaszam fuggo:-)lehet hiaba lenne kulon szobaba a kis sipirc akkor sem fog jol aludni, de az is lehet veletek lesz egy szobaban es alszik mint a bunda (vagy nem)mondjuk mi este mar nem tvzunk.9kor bezar a bazar.bar banni nem banom,ajulok az agyba....szerencsere mindketto egyszerre alszik el este.
gyerekem most epp Shrekket nez.VEEEEGREEEEE!:-)))) de ma kimegyunk mar,nincs kanikula:-) ja kerdezted, igen a hofeherke diznis.de attol meg unom.ma beprobalkozott a teletubbieval.mondtam hogy azt nem nezzuk mert anyanak hidegrazasa lesz tole.edesszivem mondta hogy azt nem akarja ugyhogy lemond a teletubbierol:-DD