Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Aki kiprobált több féle félautomata civileknek (már ahol ez megengedett) készített eredetileg gépkarabélynak szánt fegyvert annak melyik tetszett?Melyik volt pontosabb?Melyikkel volt élvezetesebb a lövészet?Akár 5.56x45-ös akár 7.62x39-es vagy 5.45x39.
Ha volt szerencséje automata fegyvereket összehasonlítani az is érdekes.
Ezek tipikusan olyan "könnyű", nagysebességű kaliberek, amik 100-300m távolságból alkalmasak kistestű emlősök cafatokra robbantására... A látszat ellenére sokkal vadásziasabb, nehezebb "sport", mint mondjuk vadaskertben oldalba durrantani 30m-ről a vaggyesznót.
Az én szempontomból mindegy hogy milyen mivel külsőleg 100 százalékban kompatibilis az élessel és nekem csak külső kiegészítők kellenek és nem gázdugatyú meg ütőszeg.
Valami hasonlót szeretnék elkövetni az ak74-mel de sajnos itthon nem nagyon találok alkatrészt és kiegészítőket. Ha valaki tud egy jó orosz forrást az szóljon.
"18000 AMD Irakba? Itthon nem tudnak vele mit kezdeni, vagy mi a szösz?"
Ez volt a grátisz a T-72-esek mellé. :( Sajnos annyi hülye van a Parlamentben, HM-ben, hogy lehetetlen szavakkal leírni.
Biztos én vagyok paranoiás (bár ebben a közegben nem hiszem), de egy esetleges háború során IMHO pótolhatalan mennyiség ez a 18000 db. Mi inkább csak széjjelosztogatjuk mintha ez az ország Terézanya irányítása alatt állna ilyen szempontból. Ez volt a csapatsátrakkal is. Kint a mezőn szétfoszlott szarok alatt kell aludnia a katonának, a vöröskeresztnek és egyéb szervezeteknek pedig új (raktárban tárolt) sohasem használtat osztogattak el.