Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.16 0 0 753
Borostyan mintat ragasztottam egy fabol dobozra, nagyon rancos. Szaradas kozben szokott simulni?
Beebite Creative Commons License 2002.08.16 0 0 752
jovanna:))

Válasszatok egy napot:) Meg egy helyszínt:) És kész is:)))

Előzmény: moes (751)
moes Creative Commons License 2002.08.16 0 0 751
hónap végén-szeptember elején MUSZÁJ lesz már végre topiktalit tartani!!!!!
Előzmény: Beebite (750)
Beebite Creative Commons License 2002.08.16 0 0 750
Van ám egy eléggé nagy uj kreativ bolt a Margit krt elején. Az egyetlen hibája, hogy túl közel van hozzánk, és mindig elcsábulok:)))

De majd az új kéróban lesz ám külön jáccószobám ilyesmikre:)))))

Jah, és nekem rengeteg cserealapom van, emrt én viszont midnig egész csomagokat veszek, mert igy sokkal könnyebb egész sorozatokat alkotni:) Pl az a kék csigás/kagylós klaszikus midn egy szálig elfogyott:))

Gabus Creative Commons License 2002.08.16 0 0 749
Ajjaj, ez jól hangzik!
Bukszus állományom is frissítésre szorul, a dekopácsot is hanyagoltam mostanában (ami miatt megrovást is kaptam egy másik topikban, - akinek inge, vegye magára:-)), szóval attól tartok én útba ejtem hazafelé ezt a Lehel csarnokot.
Előzmény: szivacska. (741)
moes Creative Commons License 2002.08.16 0 0 748
nem, ez a Vásárhelyi Pál u-ban van. ott van mellette egy lakástextil bolt meg egy kínai igénytelenruhás. nem régi bolt, mondta is a nőce, hogy még nem akkora a forgalom, mint amekkorát szeretne (azaz amiből meg lehet élni). van sokminden, nem az a kreatívhobbis felszereltség, de a szalvétákból tényleg sok és szép van.

ha valaki arra jár, érdemes beugrani.

Előzmény: Rincike (746)
aquila Creative Commons License 2002.08.16 0 0 747
Rincike, meséld el légy szíves, hogyan zajlik náluk egy foglalkozás! Tavaly én is feliratkoztam egyre, de már nem emlékszem, miért, nem sikerült eljutnom, de azóta is foglalkoztatja a fantáziámat. Amúgy én is sokat járok oda, a pasi nagyon kedves és segítőkész, és ötleteket is szoktam ottan lopkodni:-)))
Előzmény: Rincike (746)
Rincike Creative Commons License 2002.08.16 0 0 746
Nem az Eszék utcára gondolsz a Fakéz boltra? A Vásárhelyi Pál utcában nem tudok Kreatív boltot, de a Fakéz a kedvencem. Voltam már egyszer foglakozáson is náluk. Csodás szalvétáik vannak szerintem is. Sajna nekem ezért nincs csere alapom mert csak darabokat veszek. Amit vettem csomagban az olyan minőségű hogy nem tudtam használni pedíg szép mintáik vannak (pipacsos tájképes stb.)
Előzmény: moes (738)
mzsperx Creative Commons License 2002.08.15 0 0 745
moes: valami szépet vegyé nekem is!
szivacska. Creative Commons License 2002.08.15 0 0 744
:)) hát például ha két szép őszibarackot kupálsz a cserépre egymás mellé, és beleültetsz egy kígyóuborkát, akkor a zöldséges is jól jár, a végeredménynek meg döbbenetes sikere lesz.... :)))
Előzmény: mouser (743)
mouser Creative Commons License 2002.08.15 0 0 743
most akkor a zöldséges is cserepesnövényes? :-)

/me nemérti

Előzmény: szivacska. (742)
szivacska. Creative Commons License 2002.08.15 0 0 742
zöldség alatt szép zöld cserepesnövényekre gondoltam..... :)) ..nem az uborkára... :))
Előzmény: szivacska. (741)
szivacska. Creative Commons License 2002.08.15 0 0 741
meg sem merem kérdezni, hol... de ha pont szemben vele... :)))

na, szóval metróból ki jobbkézfelé föl, az a földszinti főbejárat szerű.

elmész a zöldségesekig ott középre, és ott _még előttük_ végig jobbra! ott a végén azt hiszem pont valami kisebb pékség és tejcuccárus van a jobb oldalon, és ott van mellette, egy középméretű virágbolt! egyébként egy csomó szép zöldség is akciós!!!

hümm..érthető vagyok? kérdezz, ha van valami jó támpontod, és amit leírtam, az nagyon sükebóka...
:)

Előzmény: moes (740)
moes Creative Commons License 2002.08.15 0 0 740
engem IGEN!!!
ott is dolgozom ráadásul, közel.
irányítasz?
moes
Előzmény: szivacska. (739)
szivacska. Creative Commons License 2002.08.15 0 0 739
a lehel téri piac-csarnok-csodában 200 pénzért akcióznak viszonylag nagy nyerskaspókat!!!!
(tehát nem cserép, likkal az alján, igazi kaspó!!!)
..ha valakit érdekel a helymeghatározás, írjon ide, és próbálok irányítani!!
Előzmény: moes (738)
moes Creative Commons License 2002.08.15 0 0 738
hóhó! bevásároltam!
van egy kis bolt a XI, Vásárhelyi Pál u-ban. nem tudom, ismeritek-e. nekem mzs említette.

vettem 4 szalvétát (darabját 30 pengőért) és egy 12 színes temperakészletet. dekupálni akarok!!! csak most nincs mit... holnap megyek cserépért.

4Hópihe Creative Commons License 2002.08.14 0 0 737
nekem is sikeres lett a lavazzás fémdoboz.csak isszonyu lassan száradt.
Előzmény: aquila (736)
aquila Creative Commons License 2002.08.14 0 0 736
A fémek sem egyformák, szerencséd volt:-)
Előzmény: kockasfulunyul (735)
kockasfulunyul Creative Commons License 2002.08.14 0 0 735
Hoppá, akkor én nagyon ügyes vagyok! És ezt nem tudtam és fénedénnyel kezdtem és nagyon szép lett...
Előzmény: aquila (734)
aquila Creative Commons License 2002.08.14 0 0 734
Szerintem is ez az oka. Annak idején az Ötlettár c. sorozatban mondták is, hogy a fémre nem egyszerű a kopácsolás.
Előzmény: Törölt nick (733)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.14 0 0 733
Szerintem attól lehet ez a különbség, hogy mivel a papírdoboz valamennyire beszívja a ragacsot, így másképp tapad hozzá, mint a fémdobozhoz, innen származhat, hogy gyűrődik-é jobban, vagy sem. Mondjuk ez csak az én tippem...:))
Előzmény: Rincike (732)
Rincike Creative Commons License 2002.08.13 0 0 732
Kérdeznék én is, kapcsolódik Pumukliéhoz.
Olyat nem tapasztaltatok, hogy az alapozás illetve az alap minősége is számít.
Én az öreg konyhai mindenféle dobozokat öltöztettem új ruhába, és az amelyik fém alapon volt azt trinát alapozóval kezeltem, majd erre kopácsoltam. Volt papír doboz is azt fehér hobby festékkel kezeltem. A dobozok egyforma nagyok kb 1- 1,5 liter űrtartalommal. A papír alapún sima lett a MŰ, a fémeken gyűrütt. Sajna a zöme fém volt (((:: foszlott mállott stb.

Rincike Creative Commons License 2002.08.13 0 0 731
Szia GinY!
Köszi az ajánlatod a hét végén lehet, hogy sor kerül rá!
Nagyon élvezem a pepecselést, persze az eredmény semmi különös de hát az enyémek.
Előzmény: GinY (727)
szivacska. Creative Commons License 2002.08.12 0 0 730
PUMUKLI!
ezzel én is sokat nyűglődtem, eddig ami a legjobb, hogyha nem az "egészet" ragasztózom be előre, hanem sávonként ragasztózok, a szalvettkát lesimogatom, aztán óvatosan visszahajtom, amig engedi, megint pici ragasztó, oszt így tovább... ilyenkor száraz ecsettel, meg kézzel simizem a képet, és amikor teljesen fenn van, akkor kap még1 réteg ragacsot.
ja! és a legvégén a lakk, a kisebb gyűrődéseket elég jól kihúzza!
..persze.. én nem szakember vagyok, de nekem eddig ez a módszer jött be a legjobban a nagy képeknél.. :-)
Előzmény: PUMUKLI (708)
GinY Creative Commons License 2002.08.11 0 0 729
/Koraősszel én már gyakorló anyuka leszek :)))/
Előzmény: moes (728)
moes Creative Commons License 2002.08.11 0 0 728
hahó GinY,
nem, a cserebere elmaradt. érdeklődés hiányában :-)
na majd akkor koraősszel.
Előzmény: GinY (727)
GinY Creative Commons License 2002.08.11 0 0 727
Sziasztok, na volt végül tali és szalváta-cserebere? Csak most látom, hogy szerveződött valami...

Képzeljátek, vettem antiklakkot, rákentem a múltkori repesztőlakkra (ami nem repesztett), de persze most sem történt semmi :) Szerintem az a gond, hogy nem akrilfestékkel volt lealapozva, hanem hobbyfestékkel, úgyhogy még nem adtam fel a próbálkozást.

Ma délelőtt egy fagyisdobozt átalakítottam kék-arany tengerészmacis kincsesdobozzá, egy hullámpapírból készült dobozra pipacsos "ruha" került, és egy régi napszítta kék fa franciacsatot is felújítottam, így most olyan mediterrán színvilágú és virágos lett.
Jövő héten lesznek képek is, ígérem! :)

OFF:
Szász E.-nek üzenem, hogy köszi a lap.hu-s üzenetet :), de e-mailcímet nem írtál! Ha gondolod, én szívesen fölteszem a képeidet a Tárra, csak küldd el őket nekem e-mailben, és írd meg, mi legyen az albumod címe.

sziasztok!
giny

aquila Creative Commons License 2002.08.06 0 0 726
én még várok a nyilatkozással, hogy mit mondanak a többiek. Csütörtökön délután sajnos muszáj-dolgom van, szombaton Sóskúton leszek:((
Előzmény: moes (725)
moes Creative Commons License 2002.08.06 0 0 725
lányok-lányok!
esélyesnek látszik egy eheti találkozó, ha jönnétek. a tanfolyam sajnos elmarad (brühühü), de így cserélhetünk szalvétát (jajdejó).

csütörtök vagy szombat? szavazzatok! melyik a leggyengébb láncszem? addigra legalább szép leszek, mert megyek szerdán fodrászhoz. bár ez nem jön ide, de sebaj.

eldugultam. ti meg szavazzatok, mikor akarnátok találkozni. ja, és hol? nálam a kisszobában, esetleg valami nyitott helyen? a süti bárhol megoldható!

moes

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.06 0 0 724
Ha azt mondod csomós volt a ragasztó, akkor nem volt annak valami baja?!? Mert a Plextol sűrű, homogén trutyi...
Előzmény: marharépa (720)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!