Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk
Ölel fiad, Péter
************************************** Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha... Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Ha a Tommy d -t rám érted, akkor megígérhetem, hogy mátol nem tusolok, hogy minél illatosabb legyek a legközelebbi találkakor.
Figyejjé mán::::::::
Ha tudol, hozhatná valami occsó wilson lasztit. Megódható???
Milyen kint az élet srác? Szeptemberben buli, ha visszajöttök. Tartunk egy szülinapi bulit augusztusban, aztán egy pótszülinapot katonaköszöntővel egybekötve.
Szia, gondoltam írok én is pár nyalizós szöveget :)
szép volt srácok, sok sok gratula mindannyiótoknak, a meccseken nem voltam ott de érdeklődtem utánnuk rendszeresen, letolta ma vizsgaidőszakot utolértem magam, úgyhogy ha még beférek akkor mennék vissza edzésre én is hiányzik az izzadság a fáradság és a zúzódások :)
Végre net közelében vagyok:-) Gratulálok az eredményhez. Amikor öcsém sms-ét olvastam majdnem agyideg orbáncot kaptam az idegtől. Srácok le a kalappal előttetek!!!!!!
Megtudjátok bocsátani, hogy nem voltam ott?
(Kérdezzétek meg a kollegáimat, hogy milyen idegbeteg voltam:-) aznap.
Remélem volt utána buli.
Mégegyszer gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csontinak igaza van:-) MÁRMINT A KOLLEKTIV BÜNTIVEL KAPCSOLATBAN:-)
na hali all! szal voltam hétfőn dokinál és nem tudott velem mit kezdeni ezért mára átküldött 1 másik dokihoz....ő modnta h az inakkal meg a szallagokkal van vmi ezért fizikoterápiára kell mennem:/ remek......szombaton megprobálok lemenni!!
Szia, ziTinek küld el inkább légyszives mert ő tudja feltenni a képtárba én csak FTPre tudnám feltenni szóval jobb ha ő kapja meg. fopziti@chello.hu a cime, a méret sztem mind1 milyen, jó az ha ugyan akkora marad! Előre is nagyon köszi.
Mekkora méretű lehet a file, vagy milyen méretre csomagoljam? A felvételek 1600x1200 pixelesben készültek, így kb. 600 kB-osak. Kicsinyítsem, csomagoljam vagy hogyan küldjem? 30 kép csomagolva 17 MB! Ebből lenne legalább kettő!
Köszi Béla! Azért címeztem Gerinek, mert Őtőle hallottam a meccs végén. Természetesen nekem mindegyegy ki válaszol, a lényeg a válasz volt. Szívesen megyek, ha csak egy módom lesz, mert mint írtam kíváncsi vagyok mi lesz a jövőben a csapattal, s hogy tudok segíteni egy kicsit.
Részt vettem a Miskolc Steelers néhány edzésén és azt kell mondjam, hogy nagyon jó hangulatú kis csapatról van szó, akik nagyon lelkiismeretesek és igazi családot alkotnak.
Reggel mikor elolvastam a cikket meg megtudtam az eredményt ha lett volna időm akkor írtam volna valamit mindenkinek de lehet hogy jobb hogy nem mert....... na mindegy nem ez a lényeg.
Még mielőtt bárki besértődne én sajnos idén egy meccset sem láttam élőbe és csak 2 edzésen voltam, de azt a kettőt nagyon élet pedig csak egy edzés volt amelyiken csináltam is valamit (ha a lányom engedte, aki ott volt az tudja miről beszélek).Minden amit a meccsekről tudok azt a netről olvastam össze vagy Geri és Béla leveleiből olvastam ki.
Ennek a csapatnak talán ez volt a legnehezebb bajnoki idénye mert nem volt megfelelő létszám sem edzésen sem meccse és a sorsolás is sokkal nehezebb már nem nagyon lehetett volna legalábbis az első 3 meccs mindenképpen. Ebből következik hogy tisztességesen helytállt a csapat.
Az első három meccs után mindig egy kicsit (na jó nagyon )szomorú voltam annak ellenére hogy fejben mindig tudtam hogy szinte esélytelen a győzelem.....aztán amikor megszületetett az első győzelem a Glads ellen akkor nagyon boldog voltam hogy sikerül meg szomorú is hogy nem lehettem ott veletek. Mondom ezt annak ellenére hogy idén a Debrecen nem olyan mint amilyen volt.
A mostani eredmény csak azt láttam azt mondtam hogy király aztán olvastam azt mondtam hogy a gecibe ez ne volt annyira cool, és még mindig büszke vagyok a csapatara és szomorú hogy nem lehetettem ott.
Tehát szerintem és ez az én véleményem mindenki értékelje magában az évet úgy ahogy akarja (jónak vagy rossznak) de nem próbálja meggyőzni a másikat semmiről. Azt meg hogy hivatalosan milyen volt az idény hagyja meg mindenki Gerinek és Bélának és fogadja el.
Még valami a kollektív büntetés nagyon jó dolog........
Bocs hogy én válaszolok de szerintem Geri is ezt mondaná: Igen jöhet szurkoló, segítő, szülő, sőt én örülnék ha minél többen lennénk legalább ők is megismernék a csapat helyzetét és meg tudnák a távlati terveket.