World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
crock de maggel legojbb huzni. tudom hogy 1 gép 2 acc vmikor 3 accal nyomo egy gépen és ketőő followol és nem fogjak leütni a kicsit mert magevel siman beaoázol
Nektek megy a szerver? Nekem elmegy a Success-ig aztán ott megáll és nem csinál semmit (cancel-t tudok nyomni). Bocs, hogy itt kérdezem, de az msn-em sem megy. Érdekes módon a netes oldalak, külföldik is, minden, gond nélkül mennek.
tankok: mivel dobálja az agrot, ezért egy falkában próbál meg az összes (kb 4) tank agrózni... az épp aktuális aggroelső az MT :)
meelee: beáll a valagába, és üti fejetlenül... csak ügyel arra, hogy tankok után jöjjön aggróban :) kell kb 2 darab restosámán, aki chainhealeli a társaságot
healerek, ranged DPS: nekünk úgy jött be, hogy párokba állnak az emberek, és szép nagy körben elhelyezkednek. Ha egyikükrekilő egy golyót, akkor a páros hátrébbmegy, ha még egyet, méghátrébb, vagy vissza az eredeti helyükre
így egy golyó miatt az esetek 90%-ban csak 2 embernek kell mozognia
annyi még, hogy párosításnál nme kerüljön egymás mellé két healer, mert az nem mindíg egészséges
Tudnátok nekem mondani néhány jótanácsot Void Reaverhez? Res értékek tanknak, meleenek, rangednek, helyezkedés, kritikus pillanatok, ilyesmi. Nagyon megköszönném. Tényleg könnyű? Azért nehezen hiszem hogy olyan Loot Reaver lenne, ahogy mondják róla.
hat, azert megneznem amikor egy kicsi follow-ol egy mage-t, ami ott aoezik meg fagyizgat a mobok kozott ;) Kis karit pikkpakk lekapjak a mobok 1 utes mondjuk ;) Itt arrol volt szo, hogy 1 ember 2 accrol tolja, 1 gepen egyszerre, nem arrol, hogy 2 ember jatszik kozosen;)
Hülyeség hogy huntival lehet legjobban huzni altot. Magevel legjobb és instaba kell menni 18 tol 32 stockade utana SM 44 ig aztan ZF 52 ig azutan meg ST amig tudod és azutan meg csak q.
én 24 ora alatt egy 32 es lockot igy felhuztam. MInél több ember van a a partiban az alttal egyszintu annál több xpt kapsz a group bonus miatt!
Alt húzásához egy géppel legjobb a hunter, follow a huntit, a pet tankol a kiskari megfelelő távolságra van a moboktól. Csak bossnál lootolásnál kell átváltani :-)
Hja.... Mi Nefi fejet tűztünk lándzsa végre BC előtt... MA a fun program az egyik tankért farmoljuk MCt... A kötsög Garr nem akarja dobni a cuccost... :) Kitünő lehetőség a feltörekvő alt nemzedéknek szintezéshez:))) Rendszeresn jönnek 58-59 közötti kiskarik.
Tegnap lementünk öten Naxxba csak úgy körülnézni. Én most voltam először (még repuznom is kellett előtte egy gyors kört). Ilyenkor sajnálom, hogy a BC előtt épp hogy kinyirtuk Ragnarost és minden ami utána jön kimaradt..
Nem, nem egyszerre vannak jelen:))) Általában 1 frost és 1 nature van munka miatt. A többiek vegyes felvágott. Tegnap például az egyik droid tanknak nem ment a gépe a másik melózott. Ezért volt tankhiány. Sajna vagy elmegyünk egy HC irányba, amit a társaság nem akar, vagy dublirozunk és hosszabb a tanulás... :)
Van 2 Frostos tank, 2 Nature tank (nem minden tank áll rendelkezésre állandó jelleggel) és van 1 DPS vari vegyesbe öltöztetve és 2 droid vegyesbe öltöztetve.Ezek a MT és OT emberek. A tegnapi rugó tank kényszermegoldás volt csupán. A nature phase-ben történő csalás ötlete tetszik, illetve az is, hogy többet kell a WASD skilleket gyakorolni a statikusabb tagoknak is:)))) Elméletben a csapat végignézte/olvasta a felkészülési anyagokat... sajna a végrehajtás akadozi.
Legyen 2 darab nature-frost mix gearben tank. Legalább egyik maci. Kijönnek az addok, frost nova, 1 banish, maci felvesz 1et, másik 2-t, maci gyorsan csinál aggrót szinte azonnal lenukolni a maci targetét, majd a másik targetét, stb. Ne max rankos banish legyen hanem rövidebb.
a nature phase-bn lehet csalni (értsd, kicsit 100% fölé menni, frostnál ezt nem lehet)
nme létszükségelt 50%nál hot/dot stop, csak! aki dotol/hotol/létezik, az szép lassan fázisváltás után sodródjon át a másik oldara, így ha váltáskor rá is néz a boss (és vagy ügyes a tank és elkpja, vagy megdöglik, jól) legalább nem megy vissza és idéz még 4 addot... persze, csak ésszel ezzel is (tehát ne a curse of doom jöjjön épp akkor, mert le nem veszik...)
elrohangáló addok esetén... hát szomorúan, de: tankok figyeljenek, DPS várjon már pár másodpercet, a healerek meg... nem most kell vadul chainhealezni a raidet, tank is kicsit kap ilyenkor (és igyekezzenek nem ott állni, ahol spawnolnak az addok, ezt sokszor eljátszottam :) )
fázisváltásnál meg ne induljon hamar a nukeolás, ez tényleg a playereken múlik....
ja, mégegydolog:
meelee lehetőség szerint csak max 2 addal foglalkozzon, a mozgás miatt (szóval lemegy 2 add, go a bossra, távolsági lelövi ucccsókettő, de mán jelleggel)
Hogy csináljuk_ Egyenlőre ahogy esik. 100%előtt elkezdjük átváltani, 20%alatt addok banish/fear/nagymamám sodrófája és nuke ezerrel. Tegnap votl egy 6% és egy 8% wipe, úgy, hogy az egyik rugó tankolta az addokat a másik pedig segitett a stunlockban... (a 2. voltam :))) ) Probléma a DOT/HOT stop 50%nál illetve a 4 addból rendszeresen elrohangál az egyik (mindíg másik), illetve a fázisváltásnál hamar indul meg a nukolás... Szóval dolgozunk rajta. Javaslat?
(de tényleg mérhető nagyon jól a gearelődés ezen a bosson... először nincs ugye 6 wipe, meg elmarad az enrage, majd egyre több marad atimerből stbstb... tegnap megnéztük kazzakot, és meglepő módon ránéztünk és eldőlt... volt ideje egy darab enrage-re és már feküdt is... montuk is, hogy múltkor tovább tartott azért...)
20-20valahány százaléknál nature fázis, addok banisholva/fearelve, és lenuke boss?
(és pörögjenek az executeok! :D )
más és háztáji:
kiscsapatunk ismerkedik Vashjal (tartalék vótam, aki lemarad az kimarad, igyekszik fix összeállítással menni a raid :( ), de mindenesetre már P3ba átérés van, most kellene stabilizálni ezt az eredményt, de mindenestre látszik, hogy vannak előnyei a nem world firsteknek: lényegesen lerövidül a tanulási fázis (ha marad a mostani tempó, akkor ebben a resetben biztató eredményekre számítok, de lekopogom gyorsan...)
Nah tegnap volt egy szép SL PUG, 3 óra alatt kurvasok wipe után 3x behaltunk Vorpilon, volt hogy a 4. teleport után is még élt... Aztán este lejött velem Horaszék guildjéből pár jó arc, 60-70 perc alatt 1 tagcserével kipucoltuk az egészet, Vorpil 20% alatt volt az első teleportnál, így kell ezt! :D És intervene ftw! :)