2 hét mulva megyünk, 10 napra, ami 8, mert éjjel utazunk, meg hajnalban jövünk vissza, ettől 10. És Szíriába, és egyelőre annyi biztos, hogy szeretnénk átmenni Libanonba kb. 3 napra. Ugy néz ki, hogy Ibrahim jön, de persze az insallah az ott van, majd akkor tudom ugye, ha már találkoztunk. Ettől függ minden,ha a kisbuszával át tud jönni, akkor cipeljük magunkkal, illetve ő visz minket, Libanonba is, ha nem jön csak ő busz nélkül, akkor bérelünk autót, és majd ő vezet abban a káoszban, aztán majd meglátjuk. Nagyon sok a néznivaló megint, és kevés az idő rá!! Pedig azt hittem, mennyi időnk lesz, mit fogunk mi ott csinálni... na hát persze, hogy találtam elfoglaltságot!! :)) közben felvettük a szír barátunkkal is a kapcsolatot, ma hívott ép, most kérdezősködöm tőle is... Ja, persze ő nem érti, hogy mi a fenét akarunk mi Libanonban, mikor ő még életében nem járt abban az országban!! :)) ez ilyen tipikus volt, ők nem nagyon utaznak... ja, ha ezt már írtam, akkor bocs, kezdek szenilis lenni!!
Különben nagyon sír most mindenki Jordániában, nincs senkinek pénze, nincs egy db. turista sem, nincs munka sem igy...nagyon várják már a magyarokat... és ebből kifolyólag egyre többen próbálnak Szíria felé indulni... persze ott naggggyon sok néznivaló van...
Gombóci, Te csak ne aggódj, tudok én Rád is figyelni, írd csak azt a beszámolót... :)) jó visszaemlékezni nekem is, szép volt ott!!!
Ha a Loró parkban is voltatok, meg még a Teidére is jutott idő nagggyon ügyesek voltatok! és ugy látom ebből a pár sorból, amit az élménybeszámoló HELYETT kaptunk... :((( hogy kocsit is sikerült bérelni!!
Inkább később a képeket, csak írj máááá valamit!!!!!
Huuuu, mi is mingyááá megyünk mááááá!!! MÁr csak 3 hét!!!! :)) Huuuu de izgulok!! Egy csomó terv van, nem is lesz elég az idő 2 országra!!!
Nos, habár szerény lelkem nem jutott eszedbe (miért is, nem?) én úgy veszem mintha csak rám gondoltál volna :) . Már pedig én is Tunézia fun vagyok!
Ha eltévedtél volna egy Szigeti temetőben, talán, talán idéztél volna: Jaj Bébé, most mit csináljak? Segitsssssssssssss!
Nos, lényeg, hogy jó volt, rövid volt. De ilyenkor mintha tágulna az idő. Itthon egy hetecske alatt majdnem semmi sem történik, odakint meg eheeeeee.....