Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Meg nagyon uj vagyoka temaban, filozom vasarolni egy Nano-t , de felmerult bennem 1-2 kerdes. Ehhez tudnatok "okos" site cimeket adni. Bevallom hallottam hogy lehet videot tenni ra, meg jo kis okos progikat.Ilyen stilusu site linket tudtok adni? Elore is koszi a segitseget!
Ha jól értem pl. 45-ös fordulatszámú a lemez, de te csak 33 1/3-on tudod felvenni? Ha úgy van, a legtöbb zeneszerkesztő program szvsz tudja, pl. az Audacity ingyenes (win és linux) a Cubase pedig nem (win)
Off Régi bakelit lemezhez nincs megfelelő lejátszóm. Ha ezen a fordulaton veszem át számítógépre, akkor meg lehet oldani, hogy a fordulatszámot módosítsam az átvett anyagon? Ha igen, akkor milyen program kell hozzá?
Esetleg van valakinek tippje, hogy melyik fórumon próbálkozzak. Köszi
Más, USB-ről tölthető MP3 cégek sem mindig adnak falitöltőt alapban. Az Apple egyébként falitöltőt is mellékelt a közelmúltig, amikor pedig már nem, akkor egyben csökkentette az iPod árát, és megnövelte a kapacítást is. Szóval valamit valamiért.
Na ezzel teljesen egyetértek, de sztem mi ketten egy szót se szólhatunk, mert amennyire tudom, neked is iPod Photo-d van( nekem meg volt), amihez még adtak töltőt, tokot, firewire vezetéket is meg minden egyebet, úgyhogy mi szerencsés helyzetben vagyunk, nem úgy mint azok akik csak most ruháztak be az első iPodjukra...
Én is néztem, mikor semmi töltő nem volt az újnál a parányi dobozban, de szerencse hogy megvolt a falitöltő...
Ja és elárulom az USB-s Apple töltőre a megoldást: Fireware-es Apple falitöltő... Sokkal megbízhatóbb és sokkal hamarabb is feltölt...
csak annyi a nagy gáz a dologban, hogy usbről nem kap elég naftát a firmware update utáni induláshoz. Tényleg, hogy képzeli az apple, hogy elvárja a falitöltő használatát, és nem ad a termékhez töltőt??
(amugy elárulok egy trükköt: a szivargyújtós töltő elég naftát ad!)
Van utangyartott tolto, es biztos olcsobb, mint az eredeti. Nekem eredeti van, az tutira mukodik. Csak toltesre siman radughatod mas gepre is, sot mobil vinyokent is mukodni fog ilyenkor.
Először is köszönöm a válaszokat a videoval kapcsolatban!
Aztán lenne egy-két hülye kérdésem! :)
30gb-s ipod videom van, és ugye nem kaptam hozzá töltőt. Az lenne a kérdésem, hogy van-e ehhez a fajtához valami utángyártott fali töltő? (Mert gondolom, elég drága az apple...) És ha igen, ezek jól működnek-e? És mennyibe kerülnek kb.? És még az lenne a kérdésem, hogy csak töltés céljából rádughatom-e olyan számítógépre az ipodomat, amire nincs telepítve az itunes? Nem lesz ettől baja, ugye? :)
Hazafele beugrottam egy Apple boltba, ahol mindenféle garancialevél vagy nálunk vette kérdés nélkül kiszimatolták mi lehet a baj. Mint kiderült az USB-s fali töltőnek van egy ismert hibája, nem mindig ad le elég áramot. Úgyhogy megoldódott a problémám, nagy piros pont az XMS-nek.
No megérkezett az első iPodom, egy színes 4gen. 20GB. Elsőként ráküldtem az iPod Updater-t, szépen lefutott, megkért, hogy akkor most húzzam le, és dugjam a falitöltőre, megtettem. Ekkor jött a szopóág, kóma van. Pontosabban csak egy falitöltő ikont mutat, hiába hagytam rajta egész éjjel, hiába reseteltem többször, makacsul mutatja a falitöltő ikont, az Updater és az iTunes nem látja, nem tudom ebből az állapotból kivakarni. Úgy tűnik vihetem szervízbe, bár hallom Mac-es ismerősöktől, hogy az hazai Apple képviseletek erősen balkáni hozzáállást tanúsítanak, szóval para :(. Hát nem lettem egy Apple fan... (igaz a kedvesem Nano-ja viszont nagyon szépen muzsikál).
haver athozta a 4G-s ipodjat, ami a kovetkezot csinalja:
bekapcsolod, a winyo dolgozik, majd kicsit fura hangot ad ki es a kijelzo egy ilyen mappat mutat, amin egy tiltas kis ikon van, azaz kb hogy nem tudja megnyitni
gepre kotve meg nem ismeri fel a gep, es csak ki-be kapcsol, neha eleri a toltesi allapotot, de akkor is 1-2mp utan bejon az apple jel es kezdodik elorol
meghalt a hdd? (bekuldettem vele az a4applecenterbe)