35E a 4 db izzítógyertya? Ha tőlem vennéd ennyiért, több mint 20ezret keresnék rajta :D De ha ennyire körbejártad a dolgot és 35e ft volt a legjobb ajánlat, akkor meg is érdemelnéd, hogy megvegyed ennyiért! Használt izzítógyertyát berakni kb olyan mint a frissen megevett és rögtön kihányt pizzát ismét megenni. Mondjuk ha valaki éhes megeszi.... Nekem van 3-4 izzitógyertyám ami jó, de inkább leadom a méhbe 5ft-ért minthogy eladjam.
Segitség kellene 2002-es 1.9-es vivaróba kellene izzító gyeregya "pipa" de csak egy darab , ga valaki cserélt esetleg egy sort és megmaradt a régi amiböl esetleg 1,2 használható vevő lennék rá! Nyíregyháza környékéröl! Nem nagyon akarnám meg venni az egész sort 35 ezerért mert csak az 1-es hengeré rossz!
Szép napot mindenkinek. Elmesélem milyen ember is Vargamunka. A héten volt egy fontos fuvarom Bécsbe. Nos Tata környékén a kangomnak eltört a tubó tengelye. Kit is hívhatnék a közelből ? Nos , jött és kiszaladtunk Bécsbe megvártuk a javítandó motort majd vissza Pestre. Innét vissza Tatára bár már majdnem éfél volt. Kangó kötélre és le Ponázra. Alig lett 4 óra. Majd másnap szereztem egy tutinak mondott turbót, csak mint kiderült semmi nem egyezett csak a közepe. Ha ma gyorsan átvariálás és kész. Pénzben nem lehet kifejezni a segítségét így hát nem is eröltetem :) Mégegyszer köszönet Vargamunkának. Most indulok német honba. Szép napot......
Üdv mindenkinek.Ha van már olyan autó amit ki néztél és megfelel neked akkor van itt a fórumon egy-két szaki aki biztos tudd neked valahogy segíteni személyesen.elmegy megnézi és véleményt mond.és ha sikeres lesz a vásárlás akkor annyit" megér!!!!" neked ,hogy jo autot veszel.
Ki mit tud arról, hogy hogyan kell kitölteni egy baleseti bejelentőt ha a károkozó éppen egy tréler (vagy pótkocsi) A bejelentőre a károkozót a trélert kell írni vagy a húzó gépjárművet?
Kérdezed a reális árat 4-6 évesen. Ugyan kivitelt (felszereltséget nem írsz), de általánosságban egy autó az új árához viszonyítva
4 évesen 60%,
5 évesen 50%,
6 évesen 40%-os áron adható el, ha átlagos/jó állapotú, papírok rendben, leinformálható.
Konkrétan: (a 3621-es beírásban jeleztem is), hogy eladom a 2005. 06- havi (tehát lassan 6 éves) Trafic Passenger 7 személyes autómat. Új ára ~7,5mFt volt, 2,99mFt-ért tettem fel a netre.
KÉT NAP ALATT ADTAM EL, alku nélkül! (Úgy, hogy közben több érdeklődő is volt.)
Az biztos, hogy ez átlagon felüli állapotú volt, és nem teherautó, hanem családi személyautó. Sajnos ahhoz, hogy jót tudj venni, kb. 100/150 autót kell (akár csak előzetesen a neten) megnézni, hogy EGY olyan legyen, ami megvehető.
Reális km futás: ebben a kategóriában kevesen vannak olyanok, mint én, vagyis aki saját célú személyautóként használja. Így is közel 6 év alatt 172ekm lett a futás (~30e km/év).
Teherautóként, cégesen ennél jóval több - nehéz okosnak lenni...
Utolsó megj.: márkakereskedésben (pl. Renault Budakalász) nagyon korrekt állapotfelmérés után adják el a használt autókat (kisteher stb. is). Én biztos, hogy egy "mezei" neppertől vagy cégtől nem vennék autót, csak így márkakereskedésben - vagy magánszemély tulajdonostól.
Köszi az infót. Ha szétkapom valahogy a kapcsolót, gondolom meg tudom nézni, hogy megy-e tovább az áram vagy tényleg besült?!
Az olajszivárgást biztos nekem szántad? Mert hirtelen rám hoztad a szívbajt, de én ehhez kapcsolódó problémát nem írtam be. :)
Egyébként az ABS jeladó gondom még mindig él, mert garfield nem jelzett issza mostanában, hogy a múltkoriban bemutatott törött kocsiról oda tudná-e adni a bal hátsó hidat benne a jeladóval (mivel ugye bele van rohadva ált.). Szóval, ha valaki tudna ilyenről, az lekötelezne, ha szólna. Inkább mailben, mert ha nincs gondom, ide ritkán nézek fel. :) szr.3.14@gmail.com
A jobbos elektromos ablak valószínő a balos kapcsolótól nem megy mert légett, és kb 10E ft a gyári új kapcsoló (többször jártunk már így) azért a balos szar mert onnan megy át az áram a jobbosra.
Az olajad meg hidd el, hogy szivárog. Vedd le a tepsit és a váltó és a blokk között ha ma még nem, de 1 hét múlva látod a szivárgást. Nem úgy folyik mint a csap, hanem minden nyomásra max egy fél csöpp jön ki, ami elég ahoz, hogy a nyomás elmennyen és ne emeljen ki a kuplung. Az egyértelmű sajnos....
Egy ideje nem működik a jobb oldali elektromos ablak. Szervízben most azt mondták, hogy valami elektronika ment gallyra és 90 ropi lenne. Tud valaki valami olcsóbb megoldást? Köszi.
kössz vanyek megfogadom tanácsod, nálam az a rejtély hogy benyomom a kuplungpedált, bennmarad a pedál, de nem emeli ki a kinyomócsapágyat, közben olaj meg nem folyik nem szivárog sehol, hová megy az olaj nyomása vajh?