Ruják - Drahos: én soha nem értettem mire volt az a fene nagy Ruják hype, és Drahos megbízható, rutinos, jól játszott az előkészületiken: 1,5 pont ide,
Ferencz - Dunn: figyelembe véve még azt is, hogy Dunn még nem egészséges: itt is legalább1,5 pont ide,
Brown - Swanston: Brown számomra ismeretlen, Swanston jól dob kintről, de gyenge védő, legyen mondjuk 1 pont oda,
Farkas - Dávid: ez is minimum 1,5 pont ide,
Shaw - Spica: passz, minda2ről jó hírek jöttek a felkészülés alatt, dönteni nem tudok legyen mondjuk +1 oda
cserék:
Kutasi - Kiss: jó indulattal Kuttor felé döntetlen ez is,
Fodor - Kovács S.: kérdéses, hogy Fodor mennyit tesz hozzá, de legyen a különbség 2 oda,
Csabai - Szőke: fogalmam sincs ki ez, de hogy Szikó eltüntetné a pályáról az biztos: 1 ide,
Sömenek - Hendlein: szintúgy, mint előbb, plussz azért Roli sérülten (?) is klasszisokkal jobb, ez biztos, 2 pont ide,
Golomán - Bíró: hát szerintem egy döntetlenben itt minimum kiegyezhetünk.
Vegyünk hozzá a körmendi szurkolók miatt +3 pontot a hazai oldalra, és akkor kijön egy -0,5 pont ide, szóval a "szakértőknek" igazuk van, ez egy kurvára kiegyenlített meccs lesz.
Egész héten nem edzett térdsérülés miatt, tehát keveset játszott volna, kíváncsi leszek a Shaw - Spicka és Dávid - Farkas párharcra. Alsó poszton erősebbek vagyunk.
Mondjuk Dunn nálunk sem 100%-os, de legalább játszik.
Jó, hogy írtad, mert el is felejtettem volna, tippeltem is.
Biztos lesz csapatverseny majd FaberK elkészíti a versenykiírást, csak legyen meg a létszám.
Azért az NS nem erőltette meg magát a szezon beharangozójában, ráadásul a lebonyolításban is hibák vannak, viszont a Kezdő5-ös beharangozók nagyon jók lettek.