Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.01 0 0 295
Sziasztok!

Volt már valaki korizni Káposztásmegyeren? Nagy tömeg van hétvégén?

Köszi.

riki86 Creative Commons License 2003.08.01 0 0 294
Én azon csodálkoztam, hogy ide még nem épült semmi bevásárlóközpont. Annak idején volt szó róla állítólag, hogy oda a Víztorony mögé teszik a bolha piacot, de szerencsére nem tették. Most azt hallottam, hogy a Víztoronnyal szembe fog épülni egy stop.shop, olyan ami Óbudán van. Ezt is csak egy kutyáscégtől hallottam, hogy elvileg 2004. márciusára tervezik a nyitást. Ehhez képest még csak egy tábla van kirakva, hogy ez és ez fog itt épülni. Hát majd meglátjuk.

Szerintem mi épül a Kemény G. utcában? Hát szvsz társasház. :-DDD

Igen, a piac valóban olyan, mintha leragadt volna. :o)

Előzmény: Szimat (293)
Szimat Creative Commons License 2003.08.01 0 0 293
Szerinted mi lesz ott?

Eszembe jutott meg valami. Szerintem hianyzik ennek a varosresznek egy kozpont, egy setaloutca vagy hasonlo, ahol a szombati piac utan is van elet. Ja es a piac. Eleg furcsa beidegzodes az 5 orai zaras. Mikor dolgoztam sokat mergelodtem, hogy meg veletlen sem tudtam hetkozben kimenni. Az meg vegkepp vicces hogy az Istvan-haz aljaban levo uzletek is ugyanigy vannak nyitva. Ki fog ott vasarolni? Mert a piacra meg rafoghatjak, hogy az idosebb, kevesbe penzes emberek mennek oda. Na de egy butikba?!
Haladni kellene a korral. De a piac kornyeke leragadt a 80-as evekben.
En nem fogom siratni azt a kiskereskedot aki tonkremegy ugy, hogy hetfon nincs nyitva, keddtol pentekig 9-17 oraig, szomabton pedig 12-ig.

Udv,
Szimat

Előzmény: riki86 (292)
riki86 Creative Commons License 2003.08.01 0 0 292
Nem tudom, én személy szerint bírom a Dercét.
Azért sok jó dolog is van, persze ettől még igaz, amiket leírtál (játszótér, stb...). A Kemény G. u-ra én is kiváncsi leszek, de talán elnézve a sok építő cég törtetését, van egy tippem mi fog oda is épülni... :-DDD

Hatástanulmány??? Szerintem nem.

Én már 19 éve lakom itt Újpesten és megszerettem nagyon. Most éppen lakáscsere előtt állunk, de eszembe sem jutott más kerület ill. még a XVI-ban gondolkodtunk, de aztán elvetettük az ötletet. Maradunk. :o)))

Előzmény: Szimat (290)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.08.01 0 0 291
SzSz !
"elhagyom a bűnös várost" úgy értelmeztem, hogy a fővárost.
Angyalföld gondolatával én is incselkedtem, mert vannak nagyon szimpatikus részei, de inkább Újpest, mert a szüleim bizony nem fiatalok, és lehet nemsokára nekik lesz szükségük ránk.
Előzmény: szopiszuri (288)
Szimat Creative Commons License 2003.07.31 0 0 290
Szisztok,

Egyszer-ketszer mar beleolvastam ebbe a topicba.
En 4 eve lakom itt. Elotte Rakospalotan eltem es sokszor utaztam at Ujpesten vegy jottem ide ezert-azert.
Szeretem ezt a keruletet, de van itt "problema" boven.
Mondjuk ez altalanos tendencia, de itt is jellemzo, hogy csokken a zoldterulet. En nem engednek felepiteni ugy tarsashazakat, hogy egy zsebkendonyi zoldfelulet vagy legalabb fak ne legyenek elotte. pl. a piac mogotti Istvan-haz, de van pelda boven. A belso kert nem potolja az utcai fakat!
A jatszoterek tobbsege silany allapotban van. Tudom, ez mashol is gond.
Egy masik topicban mar kerdeztem, hogy az onk. mielott kiadja az epitesi engedelyt egy lakoparkra, vegez vajon hatastanulamnyt? Kozlekedes, infrastruktura stb. Hozzank a Juharliget esik a legkozelebb. A 30-as busz mar igy is horror. Mi lesz ezutan. Lesz hely ill. ovono az ovodakban? Ugyanis ugy olvastam, hogy csokkenteni akarjak a kozalakalmazotti letszamot?
Sokszor ugy erzem hogy a kerulet vezetese csak a NAGY HIREKRE utazik. Szemetegeto, M0-as.
Pl. nagy erdeklodessel varom, hogy a Kemeny Gusztav utca piaci betorkollasanal sokaig uresen allo teruleten, amihez most meg ujabb epuletet bontottak hozza, mi lesz. Ha az onk. tenyleg foglalkozik a helyi problemakkal, akkor utat csinal. Ha csak a penzt hajtja akkor egy ujabb tarsashaz.

Bocs, hogy hosszu voltam es rogton ilyen temakat vetettem.

Udv,
Szimat

szopiszuri Creative Commons License 2003.07.24 0 0 289
nem találtam olyan lakást újpesten, amilyet szerettem volna, pedig ez volt a terv. kicsit fáj a szívem, végiglaktam a kerületet: belső-újpest, kertváros, lakótelep, városkapu, városközpont. persze, ha lesz több pénzem megyek vissza a kertvárosba, az tuti.
Előzmény: JUSTFIRE (287)
szopiszuri Creative Commons License 2003.07.24 0 0 288
angyalföld ez a nyomorult gettó. szóval csak egy házzal odébb.
Előzmény: JUSTFIRE (285)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.07.21 0 0 287
Hát... végül is nyár van, másnap nincs a lurkóknak suli !

Köszi Ptillas, jöhet ! Én meg majd szólok, ha valahol spontán ég valami, vagy csak menj a nagy piros viharbuszok után ! :)))

Szurika ! Én 15 év után most költözök vissza. Komolyan átgondoltad a vidéki életet ?

Előzmény: ptillas (286)
ptillas Creative Commons License 2003.07.21 0 0 286
JUSTFIRE!

Adnak ki engedelyt. Nekunk volt mar olyan, hogy 22-tol 24-ig rendeztunk tuzijatekot. :)
Augusztusban csinalunk egy parat, 16-tol kezdodoen, vegig az azt koveto napokban.
Ha esetleg a kozelben lenne, majd irok! :)

Előzmény: JUSTFIRE (282)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.07.21 0 0 285
És miért kell elhagynod e csodás tájat ? Hol lészen eztán otthonod ?
Előzmény: szopiszuri (284)
szopiszuri Creative Commons License 2003.07.21 0 0 284
még két hétig vagyok újpesti, 27 év után elhagyom a bűnös várost, elég furcsa belegondolni.
dytta Creative Commons License 2003.07.21 0 0 283
Hivatalosan a tűzoltóságon minden ilyet be kell jelenteni, de mégsem hivogathatom őket minden héten, hogy ugyanmár mikorra és hova terveztek a hétvégén égi áldást?
Már ha egyáltalán törődnek ilyen aprósággal, hogy bejelentés. Amugy most hétvégén is volt.
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.07.16 0 0 282
Hali !
A számból vetted ki a ... kérdést.
Tényleg jó lenne tudni, de ezek egy része nem magánjellegű eseményeken történnek ? (Arra gondolok, amelyik egyik éjszaka 23 óra tájban volt. Arra nem adna engedélyt még a jóisten sem. Dögös volt, de az ilyet nem fogjuk megtudni előre !!!)
Előzmény: dytta (281)
dytta Creative Commons License 2003.07.14 0 0 281
Sziasztok. A szülőotthon mellett lakom és rendszeresen hallom hogy vagy a Semsei parkban, vagy a piac melleti parkban (15.ker)tüzijáték van. Honnan lehet előre megtudni, hogy mikor lesz ilyen? Az Újpesti lap mindig csak utólag számol be róla.
susugár Creative Commons License 2003.07.08 0 0 280
Sziasztok!

Ugorjunk vissza kicsit a strandokhoz!
A Tungi mögött volt a Dunacipő zsebkendőnyi, de annál családiasabb pancsizója. Mit tudtok róla, létezik még?

JUSTFIRE Creative Commons License 2003.07.04 0 0 279
OFF
Aquaréna: nem néztem meg reggel a "víziparadicsom" körüli állapotokat, de tegnap az elmúlt 15 év leghevesebb felhőszakadása volt Mogyoródon. :(
ON
Előzmény: fd (277)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.06.29 0 0 278
Hát az lehet, hogy ebben az életemben csak egyszer fogom kiperkálni a beugrót, de kihagyni semmiképpen nem akarom. (+ a 3 gyerek ! :) )
Előzmény: fd (277)
fd Creative Commons License 2003.06.29 0 0 277
Nekem már volt egy élményem, de olyan sokkoló, hogy memóriakiesést is okozott :) A belépő árával találkoztam ugyanis.
10 órás belépő akciós ára 3900 ft
Előzmény: JUSTFIRE (276)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.06.29 0 0 276
Sziasztok !

Mindenki nyaral ? Akkor próbáljátok ki a mogyoródi AQUAPARK-ot, Újpesttől csak cca. 10 km.
http://www.aquarena.hu

Kéretik beszámolni az élményekről !

JUSTFIRE Creative Commons License 2003.06.23 0 0 275
Szasztok !

Tegnap leteszteltem a Jégcsarnokot, sajnos csak mint néző. Az orosz csillagoknak jól csúszott, klassz a fénytechnika, a hang már kevésbé. Szimpatikus a tér nagysága, a letisztult formák, építészeti megoldások. A széksorok között nagyon kevés a hely, remélem baleset nem lesz belőle !(Nem is tudtam, hogy a tulaj nem a Zeneca, hanem orosz befektetők.)

Ha az UTE fedett jégpályája is megnyílik, egészséges versengés alakulhat ki a 2 újpesti létesítmény között.

Suuska Creative Commons License 2003.06.20 0 0 274
Köszi, mindkettőtöknek.
Azért még lehet, hogy nem találom meg :-)

Bár most sem az idő, sem a hétvégi program (munka, brühühü) nem úgy néz ki, hogy keresésre indulok.

Előzmény: kdezsoe (269)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.19 0 0 273
Le a motorosokkal!
hbo Creative Commons License 2003.06.19 0 0 272
Amugy mintha a heten kevesebb motoros lenne!Tanulnak a buntibol? ;-))

Tegnap pld esett az eso.A fene nem volt kint a parton(rajtam kivul). :-))

Előzmény: Törölt nick (268)
riki86 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 271
Ó, megelőztél! :o)
Előzmény: riki86 (270)
riki86 Creative Commons License 2003.06.19 0 0 270
BKV-val a 104-es busz megy arra, kocsival pedig Árpád útonról jobbos kanyar a Váci útra és mész, mész egyenesen sokáig, majd bal oldalon lesz a strand. :o)
Előzmény: Suuska (267)
kdezsoe Creative Commons License 2003.06.19 0 0 269
Vaci uton (Kulso Vaci ut)irany kifele, Dunakeszi iranyaba, amikor elhagyod a Foti utat, akkor figyelgess balra es kb. 300 meter utan (meg az elso kanyar elott)meglatod a bejaratat a Tunginak!
Előzmény: Suuska (267)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.19 0 0 268
Szabad ajjasnak lenni?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nekem is teli a búrám a sok motorossal...
Az ú.n. segédmotoroskerékpár még elmegy azt hiszem, de amikor Harley méretű gépcsodákkal van pofájuk végigmenni a kerékpárúton... :-(

Előzmény: hbo (261)
Suuska Creative Commons License 2003.06.19 0 0 267
De kár, hogy ezt nem láttam!
Mi bicajjal járunk arra, és sajnos nem csak kismotorosokkal találkozunk, hanem egyre nagyobbakkal is, akik még rém pofátlanok is...

Váltsunk udvariasra:
Sziasztok!
Én még csak 1 éve vagyok "újpesti" (ha ennyi idő után már lehet annak nevezni). Eredetileg debreceni volnék, de már lassan 10 éve lakom Bp-en, ez most a 9. hely, de innen nem nagyon mozdulnék, amíg nem muszáj, mert nekem nagyon tetszik.
Viszont kevéssé ismerem a környéket. Például meg tudná mondani valaki (nagyon-nagyo lebutított stílusban), hogy hol van a Tungsram strand?
Mi a Chinoin környékén lakunk, onnak hogy találok oda?
Köszi!

Előzmény: hbo (261)
LittleWonder Creative Commons License 2003.06.19 0 0 266
jaja hallottam...felébresztett!:)
Előzmény: ptillas (263)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!