A Benji alatt feltűnt már nektek valami gyereksírás halkan néha a háttérben? Mindig csak azt veszem észre, hogy amikor az szól, sírni vélem hallani a gyereket, és kapom lefele a fejemről a fülest, hogy jól hallom-e, erre síri csend a kics felől... Szándékosan még nem fedeztem fel benne a hangot. Lehet h mostanában csak nagyon erre van kiélezve a fülem, és egy fehérzajból is azt hallanám ki :-)
Az új korongba meg belekagylóztam, ha most nem lennék annyira leégve, amennyire, el is vittem volna. Mondják, hogy a Maiden nem valami változatos zene, de amit csinálnak, azt mindig jól csinálják. Ez most is megállja a helyét, a D.O.D-hez képest nem hallottam ki semmi nagy újítást, de ez pozitív, mert egyfelől ugyanolyan jó, másfelől meg nagyon jól és tömegével hozzák az akusztikusabb témákat, ráadásul olyan feeling-gel, mint amikor a Fear Of The Dark első részére kerül sor koncerteken...
Szia! Még élek, csak már ritkábban olvasom az Idexet ;)
Most néztem, hogy Milánó már mindkét dátumra sold out. Nem lett volna rossz (nincs olyan messze, és megfizethető), de nekem amúgy sem fért volna bele most ősszel/télen.
A következő "nosztalgiaturnét" viszont szeretném megnézni, legyen akárhol is.
Ja, ha már régi dalok: jövő pénteken megy valaki a Wigwamba, 10 éves Iron Maidnem bulira? Azért nem semmi, amire vállalkoztak, 5 albumot egyben elnyomni. Kiváncsi vagyok rá, csak még nem tudom a jövő hetem alakulását:(
Az MHH topicban én is jeleztem ezt a hibát, a főszerk. írta, hogy nyomdában tettek be egy oldalt rossz helyre, korrigálva lesz köv. hónapban. Említett topicban nagy vitát váltott ki a borító (a Maiden albumkép, megváltoztatva: középen lyukas nemzeti lobogó, utalás az októberi forradalom 50. évfordulójára), én megmondom őszintén, ha ott nem kerül szóba, észre sem veszem a dolgot. Így nem is nyilvánítanék véleményt.
A köv. turnén ugyis előszedik a Powerslave-No Prayer albumok számait, és ahogy az MHH interjúban ígérik, a World Slavery Tour színpadát is újra használni fogják, de állítólag kicsit felturbózva. Nem csodálnám, ha pl. a Seventh Son lemezt eljátszanák egy az egyben. Ha nem is minden turnéállomáson, de egy-két speciális show keretében. Mire ez megvalósul, pont 20 éves lesz:)
Tegnap este ezt nyomták, ahogy gondoltam a teljes új lemez elhangzott:
01. Different World 02. These Colours Don't Run 03. Brighter Than a Thousand Suns 04. Pilgrim 05. Longest Day 06. Out of the Shadows 07. Reincarnation of Benjamin Breeg 08. For the Greater Good of God 09. Lord of Light 10. Legacy 11. Fear of the Dark 12. Iron Maiden --------------------- 13. 2 Minutes to Midnight 14. The Evil that Men Do 15. Hallowed Be Thy Name