Szegény orbán, legecizik, műfejét rugdossák, elveszti szüzességét 2/3-addal, hízik, és nem gazsuláznak neki a lengyelek, merkelék, úgy mint szeretné, hát ez nem semmi. Talán felébred, vagy bevadul.
És remélem, hogy még 3 évig fog is:)))) Aztán ölég az abszolut többség is!!!! Ha nem, akkor ott az lmp a maga 5%ával:)))) A legrosszabb esetben a jobbik:((( Ne adja Isten és KÉSZ!!!!
Hát sajnos rosszabb, mint az államcsőd szélén álló görögöknél:DDDDDD 200€s minimálbér!!!! Mikor érjük el????? Oh, Gyurcsány, Kóka, Kuncze, Veres és mind ki vagytok, ti tettétek esztet:((((((
Nagyon jól látod!!!!:)))) Főleg ez a megállapításod: "az olyan lumpenproletár, akinek szülei (vagy ő maga) a szociban pártember, vagy pártember-közeli volt,":))) Abban viszont 1 kicsit tévedsz, hogy főleg az öregeket:(((( Azokat az öregeket, akik az előbbi megállapításod tárgyába tartoznak!!!!
Hatásos volt a kék gitár, mi?????:DDDD Hiába no, Vágó profi a sótájmban:DDDD
Én egy kívülálló, szlovákiai magyar vagyok és nem tudom megérteni, miért rosszabb Orbán, mint Gyurcsány volt. Ez a Gyurcsány sokkal rosszabb fazon, mint nálunk Mečiar volt, mert ő legalább tényleg igyekezett a szlovák nemzet javára ténykedni (sokszor a magyarok rovására is). Mindkettőt ugyanazon népréteg szerette, az olyan lumpenproletár, akinek szülei (vagy ő maga) a szociban pártember, vagy pártember-közeli volt, tehát valamikor jobb napokat látott. Ez a Gyurcsány színésznek kitűnő lenne, de hogy miképpen képes valaki egy olyan pojácát komolyan venni, azt fel sem foghatom. Amikor életemben először hallottam Gyurcsányt beszélni, mindjárt észrevettem ezt az édeskés, mesterkélt stílusát, mellyel az öregeket olyan kitűnően félre lehet vezetni. Azt persze nem állítom, hogy Orbán a becsületesség szobra, de Gyurcsányhoz viszonyítva Kossuth Lajos.