Keresés

Részletes keresés

Súsájngörl Creative Commons License 2002.09.18 0 0 933
De ha ezt egy kisebb marketing előadás formájában szemlélteted, példákkal stb. akkor még lehet, hogy állásajánlatot is kapsz tőlük:-)

/Megjegyzem, az nagyon jó lenne, mert lenne jó kis protekciónk:-)))/

Előzmény: .hun (923)
Camea Creative Commons License 2002.09.18 0 0 932
Jó lenne, de én lakom nem Budapest :-)) Kevesebb hasonló jellegű üzlet ==> magasabb ár. :-((
Előzmény: tekiteknos (928)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 931
nem nem vagy az, én sem tudtam, csak kb 2 hete ráérő időmben a hobbíművészbe tengettem időmet, és nézegettem a kész dolgokat, majd megláttam egy kis ékszertartó félét, amin kipuposodott a szalvéta, meg is kérdeztem a hölgyet, hogy ez mi a csoda, közölte, hogy 3D lakk, szóval kopácsolsz mindent mint ahogy szoktad, majd a szalvétát, ( főleg pici formákat érdemes, pl virágocska ) ezzel a 3d lakkal bekened, ilyen csúcsos vége van amivel könnyen lehet dolgozni, vettem is egyet, kb 800-900 pénzért, ( de sok van benne ), és hazajöttem kipróbáltam egy kiskacsás képen. hát olyan látszatot kelt, mintha a kiskacsa kiugrana a képből, frankó, szerintem próbáljátok ki.

ja és még valamire rábeszélt az eladó, van olyan csillámos lakk, amivel ha bekened a szalvit, elkezd csillogni, na ezt a kettőt vegyítettem a 3 d alá, hát az egyik legfantasztikusabb képem lett, azt senkinek sem ajándékozom oda, majd csak a következőkből.

próbáljátok ki érdemes, ja a csillogos lakk is kb 800 pénz, amiből nem kell sokat kenni,

Előzmény: Törölt nick (929)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 930
ha elmentek a hobbíművészbe, és a festékek felett van egy macis kép ( ha jól emlékszem ), na az a keret baromira tetszett nekem, mert nem befelé hajlik a keret, hanem kifelé, na de ott az üzletben jó múltkor nem találtam, de tegnap a kreativba ráakadtam, és le is csaptam rá, már rápróbáltam egy szalvit, valamicskével kisebb mint a másik amibe tökéletesen belefér egy egész, de épphogy szerintem majd csak a széléből kell pár milit levágni, most várom, hogy kiszáradjon.
Előzmény: Camea (927)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.18 0 0 929
milyen az a 3D-lakk???!!! vagy csak én vagyok csökkentértelmű? :)))
Előzmény: tekiteknos (926)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 928
a kreativba uazokat a formákat találod mint a hobbyművészbe, csak itt mezei műanyag és nincs hozzá kis füzetecske, meg kép, hanem csak a keret, így kb 500 Ft különbségek vannak. ( vettem már a hobbyművészbe is ). ami a kreativba 980, a másikba 1390,- például.

van még egy szerzeményem, vettem egy gyertyatartó formát, 690,- pénzért, amibe 5 gyertya belefér, ha szépen kiszárad, majd karácsonyi szalvi mintákat fogok rá kopácsolni, biztos klassz lesz. úgy belendültem, hogy csak na.

Camea Creative Commons License 2002.09.18 0 0 927
Én félszalvétással találkoztam, de ebből a drága fajtából, amit nekem is sikerült venni. Elég jó anyagnak látszik, és volt mellette egy szép színes prospektus mindenféle csodával (valószínűleg az került olyan sokba).:-)
Előzmény: 4Hópihe (925)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 926
a kreativ hobbyba a legolcsóbbak a kiöntőformák ( szerintem ), nekem már két olyan keretem van amibe a teljes szalvéta elfér, csak másmilyen a formája, az egyik 980,- a másik 998,- volt ( tegnap vettem az egyiket ) már kiöntöttem egyet, alig várom, hogy kiszáradjon, és remekelhessek rá szalvétát.
a kisebb formák, kb 590-690 árban vannak, van még egy klassz is, aminek olyan érdes felületű lesz a kerete, ha jól emlékszem 790 volt az, de nagyon szép, a közepe pici kocka, de az egész keret akkora mint egy szalvi, frankókat lehet vele csinálni.

ha már itt vagyunk, próbáltátok a 3D-s lakkot?? én már igen!

4Hópihe Creative Commons License 2002.09.18 0 0 925
van olyan keret??(én még csak a negyedszalvétafér el benne kereteket láttam különbözö külsövel)-amelyikbe fél szalvéta is belefér??,illetve akkora amekkorába az egész szalvéta???
ilyen olcson hol veszed a keret öntöt???
Előzmény: tekiteknos (922)
4Hópihe Creative Commons License 2002.09.18 0 0 924
nem a nagymezö van ott ugyanazzal a személyzettel???
Előzmény: .hun (923)
.hun Creative Commons License 2002.09.18 0 0 923
Köszi a fogadtatást! :)
Cicvarek, neked is! :)

Tegnap az L&B Cern Outliner kontúr utánpólás stratégiai fontosságáról igyekeztem meggyőzni a srácot...ha holnap visszamegyek és a szalvétacsomag-bontás kedvező hatását kezdem ecsetelni az üzlet forgalmára, biztosan nem engednek be többet! :))))

De azért majd megkérdem. :)

Előzmény: Súsájngörl (872)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 922
sajna nem tudom, mert még nem próbáltam, de az újság ezt írta. a formát kell krémmel bekenni, de passzolok, nem tudom.
én maradok a műanyag formáknál. pl egy keret 690-990 Ft között mozog, van olyan amiből már legalább 20-30 keretet kiöntöttem, szerintem megéri, és nem kell szöszmötölni a keretkészítéssel, és könnyen kiesik belőle a kész keret.
.hun Creative Commons License 2002.09.18 0 0 921
No azé' meg ne őrülj már! :)
Ha megígérem, hogy csak fiús mintákat découpage-olok, akkor maradhatok? :)
Előzmény: kockasfulunyul (857)
4Hópihe Creative Commons License 2002.09.18 0 0 920
nyaff.
hát elég csekély értelmü vagyok)
a triplexkartont még megnézemm milyen az ápiszban,hogy legyen fogalmam rola...
de minek a gipszkiöntöforma hozzá??? nem is akkora méretü kellene mert akkor kiönthetném a gipszböl...és ha bemázolom a kézkrémmel akkor,hogy fogom utána festeni??-lepattan rola ...
Előzmény: tekiteknos (919)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 919
hópihe!
akkor leírom amit az újság ír a keretkészítésről:
" a gipszkeret öntőformáját triplexkartonból készítjük el úgy, hogy a lapokat celluxszal ragasztjuk egymáshoz. A forma belsejét is vonjuk be celluxcsíkokkal és kenjük be kézkrémmel, így könyebben kijön majd a keret a formából.
A szalvéta méretét, köré 2 cm-rel szélesebb keretet, és minden oldalra egy-egy téglalapot rajzoljunk a kartonra, majd a lapokat ragasszuk össze celluxszal. Négy szalvéta nagyságú négyzetet vágjunk ki a kartonból és ragasszuk a keretbe.

szóval ennyit ír, remélem el tudod képzelni.

Camea Creative Commons License 2002.09.18 0 0 918
Kicsi cserép: nagyon aranyos, fodros szélű kicsi cserepeket online rendeltem pécsről az Apró fortélyok üzletből. (Postaköltséggel együtt már túl drága, ha az ember néhány db-ot rendel.)
Camea Creative Commons License 2002.09.18 0 0 917
Jó reggelt mindenkinek! A gipszkeret forma - ez a jobbik fajta, tartósabb anyagnak látszik, egy képes - 1660. Ez nem bp-i ár. Volt gyengébb 1360. És volt dupla méretű kb. 2000 Ft-ért. De biztos, hogy nagy a szórás az árak között.

Tegnap "megöntöttem" az elsőt. Féltem, hogy beleköt az edénybe, így gyorsan csináltam, és azt hiszen nem kevertem elég csomómentesre, így egy kicsit göcsi a hátulja (egyenlőre még csak az látszik). A következőre jobban vigyázok. Ezt már úgyis a fiúgyerekemnek ígértem. 7 éves, festi a cserepet, vágja a szalvétát, ragasztja, lakkozza... és élvezi.

Előzmény: 4Hópihe (916)
4Hópihe Creative Commons License 2002.09.18 0 0 916
hogy mérik az elöre elkészitett gipszkereteket??
Előzmény: Buksi (914)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 915
ja bocsi, akkor félreértettelek. kész formát még nem vettem, így nem tudok ötletet adni.
de a gipszkiöntés az megy?? milyen gipszet használsz? nekem a Simo gipsz bejött, az a legjobb szerintem.
Buksi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 914
Szia tekiteknos!

Az általam otthon készített kerettel semmi baj nincs, szépen kiöntöttem, kiszáradt, lefestettem, szalvéta rá, majd lakk és kész. Csuda klassz lett.:)

A hobby boltban készen vett gipszkeret nem tűri magán a festéket.:(

Ha jól emlékszem kétféle méretben is lehet venni előregyártott keretet, celofánba be vannak csomagolva. Na, ebből vettem néhányat és hiába festem, nem hagyja magát.

Holnap a diszperzites nap lesz.:)

Szia:
Buksi

Ui.: Megy valaki közületek szombaton a hobby boltba a foglalkozásra??

Előzmény: tekiteknos (912)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 913
Jesszum pepi!
Ti aztán belendültetek!
Nem semmi ,két hétig semmi,aztán egy nap alatt vagy 50 hozzászólás.
Bár a taliról csak moes tett említést talán.
Igaz,közben kiderült,hogy nekem se jó a csüt. mert dokihoz kell mennem 17-kor.
Esetleg péntek?
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.17 0 0 912
Buksi!

hát én nem tudom mi lehet nálad a bibi, de én is a kreativ formákat használom, és van olyan képkeret amiből kb 20 képet kigipszeltem, és befestettem és semmi problémám nem volt vele, én hobby festékkel kentem be, majd ráragacsoztam a szalvit, és lelakkoztam.

mennyit vártál a festés előtt?? lehet, hogy még vizes volt a gipsz. de nem tudom mi lehet a gond, nekem megy mint a karikacsapás.

4Hópihe Creative Commons License 2002.09.17 0 0 911
én is jártm már igy.akquarellt keverek temperával és vastagon kend oda ahonnnan lepereg.nálam már bejött,valami trükkel ugy kell elintézni mintha az ott direkt lenne olyan,mert a száradásnál kicsit feltünö...
Előzmény: Buksi (909)
4Hópihe Creative Commons License 2002.09.17 0 0 910
jaj a gépeléssel ne fáraszd magad...
ha nagyjábol elmeséled megprobálok ráérezni...nincsen meg ,ami meg volt már mind elajándékoztam....
Előzmény: tekiteknos (906)
Buksi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 909
Sziasztok!

Egy ideje olvasgatlak Benneteket, sőt az elkészült műveket is megtekintettem, NAGYON SZÉPEK!

Ez az egész kreatív hobby nálam még nagyon új szerelem, ennek köszönhetően még elég lelkes is vagyok.
Már készítettem egy képet, magam készítettem a képkeretet, majd be dekupázsoltam egy szalvétát, egészen jó lett.

Most viszont van egy gondom és arra gondoltam, talán tudtok segíteni:
A kreatív hobby boltban vettem előre elkészített gipsz képkeretet, mert arra gondoltam, hogy befestem, majd kagylókból és csigákból meg más tengeri herkentyűkből készítek képet a fürdőszobába. A festésnél tovább viszont nem jutottam, mert ahogy elkezdett száradni a festék úgy kezdett el leperegni a keretről. A férjem nagyon megsajnálta, hogy a munkám így kárbaveszett, és lecsiszolta a festéket. Vizes ruhával egy kicsit át is töröltük, hogy talán ez volt a bánata a keretnek és újra lefestettem, viszont a festék ismét dobott egy hátast a keretről.:( Ma gondoltam egy nagyot, ismét lecsiszoltam a festéket, vettem diszperzitet meg szinezőt hozzá, és adok még egy esélyt a keretnek, lekenem ezzel a festékkel, ha viszont ez sem marad meg rajta, akkor kukamanóval lesz randevúja a keretnek.:)

Szóval azt kérdezném Tőletek, hogy van valami trükkje a készen vett gipszkeret kezelésének, vagy egyszerűen csak bénázok, vagy valami bibije lehet a keretnek?
Esetleg van valami 5letetek, hogy hogyan fessek??

Elnézést a hosszú hozzászólásért.

Bízom benne, hogy valahogy sikerül dűlőre jutni.

A segítségeteket előre is köszönöm.

Sziasztok:
Buksi

tekiteknos Creative Commons License 2002.09.17 0 0 908
hát igen, de a régi számokban klassz dolgok voltak, egy ideig hanyagoltam a vásárlást, de mostanság megint megveszem, végülis havi x ft rászánok erre, úgysem veszek semmi más női újságot.
Kanbéka Creative Commons License 2002.09.17 0 0 907
Sajnos a Praktikából mára egy nagy halom...hm... szóval tudjátok, mi lett:(
Előzmény: 4Hópihe (905)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.17 0 0 906
na megtaláltam: 2001/7 számban van benne.
megvan esetleg? ha nincs begépelem, mert scannerem sajna nincs.
na meg találtam egy másikat is 2000/10-es szában, csak az nem keret, hanem mintás forma
4Hópihe Creative Commons License 2002.09.17 0 0 905
már régebben nem veszem a praktikát. ha megtalálod a cikket betudod scannelni ,hogy eljusson hozzám???
a méteres mágnes nekem sem vált be tulzottan, a nagymezöben vettem lap mágnest az jo vastag és pillanat ragasztoval szoktam vastagon,de elötte a gipsznekadok egy leheletnyi akryl lakk permetet...
de az eltört vagy sérült vásárolt hütömágneseket kiszoktam szedni és ujra felhasználom mielött a kukába megy a forma...
Előzmény: tekiteknos (903)
tekiteknos Creative Commons License 2002.09.17 0 0 904
ha már a hűtőmágnesnél tartunk, te milyen mágnest raksz rá?? én ilyen méterben kaphatót vettem, de az nem nagyon ragad a gipszre, alá papírt ragasztok, plusz erős ragasztóval rögzítem, elég pepecs munka.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!