Ezt próbáltam pedzegetni a 4930 hsz-ban, reagálva a meganosoktól idelátogató TUZI (4917) és LUKI (4919) érveléseire. Fő a jó társaság !!!! Korábban megmoccant a gondolataimban egy ottani tiszteletbeli tagságra való benevezés is ...
Láttam , nem nagyon reagáltatok rá, de a Megane Klub oldalán tényleg elég sok dolgot meg lehet tudni, hogy mi a helyzet arrafelé, találkozók, kedvezmények, technikai tanácsok, stb.
Ezzel nem azt mondom, hogy oda kellene csatlakozni, de leketne a Thalia Klub, valami társ Klub féle, végül is Renyó ez is :))), mert akkor esetleg el lehetne intézni ,hogy a kedvezmények rátok is vonatkozzanak, illetve nagyobb taglétszám esetén könnyebben lehetne tovább bővíteni. Már a Renault Hungáriával is van megállapodás jó adag kedvezményről, szrvízdíjak, alkatrész, stb.
Jómagam is Megane Klub-os vagyok, bár Clio-nk van, de egy nagyon szimpatikus, segítőkész társaságot ismertem meg bennük. Kopi, és Phoere pedig biztos, hogy tudna segíteni hasznos tanácsokkal a klubalapítással kapcsolatban, illetve olyan helyet is tudnának mondani, ahol jó minőségű matricákat készítenek elfogadható áron, hisz jó pár ajánlatot néztek végig.
Jó ötlet a fanklub, de a honlap (ha lesz ilyen) akkor legyen elérhető, mert én pl. most megpróbáltam belemenni a http://paradoxx.hu/thalia/ lapba, és csak egy sárga négyzet jött be, vélhetően valami segédprogi is kell hozzá, csak nem tudom mi. A matrica minták jók, kell mindkét lökháritóra belőle. Esetleg még az is jó lenne, ha egy sorszámot is kapna mindenki, igy tudnánk beazonositani, hogy kit is láttunk (enyém stop a 13-as), és a sorszámot is a matrica mellé ragasztanánk.
Sziasztok!
A Thalia funclub ötletét jómagam is mintmár előttem sokan szintén támogatnám.
Laja73!
A matrica H- betűje helyett nem lenne márkahűbb a Renault márkajelzése?
Amennyiben valami megmozdulna a funclub témában szóljatok!
A klub otlete nekem is tetszik. Csatlakoznek en is innen az orszag nyugati fertalyabol. A matrica is jo otlet, csak van egy hatranya, hogy csak hatulrol ismerem meg a klubtarsat, ha szembejon akkor nem.
Egy gyors kerdesem is lenne. Hany kodlampaja van hatul a Thalianak, mert nekem most csak a bal oldalt eg?
"Egy másik kérdés: kijelölünk egy önkéntes felelőst, vagy eleve alapítsunk egyesületet?"
...ezt annak idején (uttörő vagy KISz taggyűléseken) mindig úgy csináltuk, hogy aki éppen nem volt ott, az lett az önkéntes felelőse az adott területnek..:).
Decemberben akarok venni a sulinetes programban egy digit fényk.gépet, tehát elvileg állok szolgálatára a JNSZ megyei talicskásoknak egy fénykép erejéig, bár egy thalálkozón szerintem sokkal poéntosabb fotókat lehetne csinálni.
Bocs egy korábbi fogyasztási adatért, a korrekt: 36,3 liter/594 km.
Ja, a thalia fanclub ötlete nagyon OK nálam!
Üdv!
lakivili
Hi mindenkinek a fórumon! Ha minden igaz, jövő hét közepétő 'hivatalosan' is a topichoz tartozhatom, ekkorra ígérték az 1.4 16V-s Thalia-t.
Végigböngésztem a fórumot (nem kis meló), de nemigen láttam arról infót, hogy 'kardánbox-tuning-ot' csinált-e valaki. Ezalatt a két első ülés közötti 'űr' hasznos kihasználását értem!
A klubbal és a tagdíjjal kapcsolatban:
szerintem csak ahhoz kellene a tagdíj, hogy a weblap fusson illetve a matricák rendelkezésre álljanak a klubtagok részére :) Találkozókon pedig mindenki hozna valamit, nem?
A weblapon ugye látszik, hogy az autókról fotó is lenne. Mivel nekem csak egy nagyon gyér minőségű digitális és egy 35mm-es SLR fényképezőm van, ki az, aki társadalmi munkában fel tudja ajánlani a csatlakozó klubtagoknak, hogy egyeztetett időpontban esetleg megörökítené a hőn szeretett négykerekű csodát? :)
Egy másik kérdés: kijelölünk egy önkéntes felelőst, vagy eleve alapítsunk egyesületet?
Hidegen inkább fehér színű volt, de ekkor már átestünk a bemelegítésen. A csodaszerektől és tisztítóktól óvtam az autót. Eddig. Ki milyen márkát tud ajánlani? (Amit ki is próbált?) Lejjebb olvastam, hogy volt, aki a Wynn's termékkel próbálkozott.
Hi diesel_uberalles !!
Kérdés, lehet,hogy hülyén hangzik:nem volt hideg?
injektortisztítót mikor használtál?
A Qasimodós logós matricára én is vevő vagyok, tagdij jöhet, a klubbosodás méginkáb.
A Thalicskás thalálkozórol mi hir?
Üdv mindenkinek(vak rendört)
Nagya
A fóti Békési szervízt bátran merem ajánlani, nekem csak jó tapasztalataim vannak.
A dizeles hang a befecskendezőtől jön, 30000 km van az enyémben és a hangja mindig ilyen volt.
Kattogást a féktől nem hallottam, de nem is figyeltem, majd meghallgatom.
hát a baumgartneréket utálom, illetve a budán lévő karos széria műhelyüknek sikerült a sarkifény metál színt háromszor máshogy értelmezni mint én és a kocsi többi része:(
DE,
a kerepesi útnál lévő
Baumgartner Autócentrum Kõbánya
• Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 1.
• Telefon: 1/263-7853
• Fax: 1/263-7822
szervíz eddig mindig korrekt volt, ha hibáztak is javították, és mindig szépen lemosták. tökéletes szervíz nincs (márkaszervíz), de ez szvsz belefér.
Szia Laja !
Előre bocsájtanám, hogy nem a saját ötletemet szeretném beletaszigálni az előtérbe, de..
Csinálhatnál ide 1 olyant is, amit én javallottam ( ha már ez is ilyen jól sikerült) és felvetődik a HÖ betű szükségessége is, főleg, hogy Imrével már most nemzetközivé váltunk. Ugyebár, egy logó akkor a legjobb, ha egyszerű. Kevés mozgás, sok poén. Az okkert tekinthetjük akár a Rönyó védjegyének is, túl azon, hogy ölég feltűnő. Kiindulási alapnak mem rossz. Meg legyen az ábra meszziről, ránézésre, jól azonosítható. Ezek után már csak azt kell elintézni, hogy ha szép nem is, de célratörő legyék. Na ilyent tessék:::-)) Ha szép is lesz, lehet berosálni. Namost. Ez ugyebár a matrica logója. Ez meg marhára nem zárja ki, hogy egy nagyobb felületen lévő logó ne tartalmazzon több információt. ( monyuk 1 zászlón ) És, ha már mindenben jól megállapodtunk, hama-hama tagdíjszedés logók levédetése, éves kirándulások (zsákban futás, lepény evés) megszervezése, tagdíjból való finanszírozása, ha nem, 1 megbízható klubtag ( nem én) kijelölése különböző ötleteink pénz vonzatának összegyűjtögetésére, etc. Szép doéog a klubosodás. :-)))))
a klaffogo hang a fékpedál felengedésekor nekem is van. én teljesen normálisnak érzem, ilyenkor "szívja vissza" a fékszervó az olajat, nincs igazam? (alapjáraton enyhén a fordulatszám is visszaesik - éppúgy mint a kormánymozdulatnál álló kocsiban.)
a H - thaliaclub felirat-matrica nagggyon tetszik!!!!!! vevő vagyok rá!
Klubosodás: OK!
Jó (elfogadható) szervízek felkutatása: OK!
Matrica: BELÜLRŐL,ÜVEGRE /tehát "negatív"/
A nick név publikálása (kiragasztása) legyen fakultatív
Egyáltalán nem béna! Tök jó! :-))
Szerintem is érdemes lenne foglalkozni a klubosodással - Kellemes emlékű számomra az első thali, ahol a dabasi Újvári-98 Szerviz és Márkakereskedés szíves vendégszeretetét élvezhettük jónéhány kérdés és válasz erejéig. :)
Tartózkodjunk az erős túlzásokba való zuhanástól. Először is többletköltség. Oszt a logót még meglátod, de elolvasni csak közelről. No+, ha éppen balfék voltam, holnap az egész topic rajtam röhög, oszt győzzünk mosakonni. Valljuk be; ennek reális az esélye, bár fel lehet vállalni. Szavazzuk +; szabadon, demokratikusan.-:))) Ha+ jó ötletnek tartjátok a matrincát, tessék konstruktívan +határozni a méretet!!!
MIegyebet.