“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
És hol van az kőbevésve, hogy a gyerek anyagi szükségleteit apucinak kő állni? Anyuci dolgozzon, azt finanszírozza abból. Eggyelőség van. Le a patriarkális szemlélettel:-)
Jajmá'... Akkó' utólagos elszámolással. Anyuci összegyűjti a blokkokat, h mennyibe volt a gyerök abban a hónapban, lefelezik és postafordultával lehívja a bíróság a gyerek(!) számlájáról, amit apuci töltöget.
Ugyanis az kétségtelen, h sok nő visszaél a gyerektartással, és ő maga él belőle, mint marci hevesen... Ez sem igazságos.
A gyerektartás a gyereknek jár, értsd már meg lécci! Hiába a gondozó szülő kapja! Am én a magam részéről nem adnám a gondozó szülőnek, csak azt a részét a tartásdínjak, ami közvetlenül a gyerek éhenhalását előzi meg. A többit összegyűjtettném egy elkülönített szlán a kölöknek és nagykorúság elérésekor rendelkezhetne vele.
Hógyis ne, hogy legyen miből kilopni a spermát?:-)) Amúgy meg te magad írtad, hogy a férfiak már csak ilyenek, hogy mindenkit megbasznak. Nu, akkor felmerül a kérdés, hogy a 'lotyó' miért döntött úgy, hogy keffint vele? Ha meg megtette, akkor vállalja ennek a következményeit. Tod, a jogokkal felelősségvállalás is jár. Úgy látszik, egyes nők még nem értek fel erre a szintre.
Ne hidd el a férfiak urban legendáit a spermalopásról Igen komoly szabályok rögzítik a spermadonorok sperma levételét is az intézményekben. Azonnal hűtik. Mert elpusztul.
Ohh! Most okosabb lettem! :) <3 De az ügy szempontjából sztem nincs is jelentősége. BB döntött a klotyólotyó ügyben. Azt döntötte h szexel a kétes erkölcsű nővel, mert felállt a farkincája... Am ahogy gugliztam utána, nem tanult az esetből, és a nőket tárolóedénynek használva mindenkit megbaszott azóta, aki csak az útjába került. Arról nem lehetett olvasni, h ezek után használt-e óvszert. Magára vessen!
Ez persze csak akkor játszik, ha apuka a terhesség során tett apai nyilatkozatot, vagy házasságban él az anyával. Ha nem, mert nem is óhajtotta a gyereket, akkor milyen joga csorbul?
Abban igaza van, h tulképpen a nő azt csinál, amit csak akar. Ha akarja ellopja a spermáját, ha akarja, elveteti a gyerekét, és efölött nincs hatalma... Mondjuk afölött, h klotyókban nem lotyózunk, afölött lenne hatalma... De ezt úgysem érti meg...
Miért lenne fölösleges? Azok is legális lehetőségek egy anya számára, hogy megszabaduljon a nemkívánt gyerekétől. Aminek a párja apai oldalon nincs meg.