Lehet, hogy neked van igazad, de szerencsére nekünk nem volt problémánk a motorral. Arra vigyázzon mindenki, hogy ha Nikiti környékére (ott van a Lidl) megy valaki, akkor ott sokszor mértek a rendőrök.
Ha máshol nem is veszitek fel a sisakot ott mindenképpen vegyétek fel.
Volt, akit állítólag 50 eurora nyúltak le a sisak miatt.......
na hát akkor mindenkinek azt tanácsolom, kérdezze meg a nagykövetségtől.. ha ezt a topikot olvassátok, neteztek, s egy e-mailt lehet nekik is írni. ők biztos választ adnak :) vagy??
Angelo meg máshogy tudja. És a Sithonos srácok is ayt mondták, figyelmeztetve hogy a kölcsönzők hajlamosak mindent megtenni azért hogy őket válaszd. Nagy ám a konkurencia... de nem akarok vitatkozni.
..igen, ezt én is így tudtam. de tényleg magyarázhatod ott már a rendőrnek. ez olyan, mint a kandikamerás eset, amikor a gipszelt karú csajszi megkéri a gyanútlan járókelőket, hogy vegyék ki a kulcsot neki az autó üléséről, mert az alig letekert ablakon ő nem tud benyúlni érte. aztán amikor a riasztó beindul, s az ijedt áldozat forog körbe, akkor már nincs ott senki, csak egy ejnye-ejnye-mosolyú rendőr, akinek el kell magyarázni, hogy tulajdonképpen a tulaj kért meg rá, hogy vedd ki a kulcsot a kocsiból, de most nincs sehol. s a rendőr közben mosolyogva bólogat. mindig neki van igaza :) ez is hasonló eset.
Érdekes dolog ez a nemzetközi jogsi kérdés. Múlt héten csináltattam az önkörmányzatnál és bizony nagyon csóválták a fejüket, hogy minek az. Van valamilyen szerződésünk a görögökkel, ami alapján nem kell az ... sőt az olaszoknál sem!! Persze a helyszínen nehéz leállni vitatkozni nyelvismereti nehézségek között, de jogilag nem kellene, annál is inkább, mert náluk is ugyanazt jelentik a betűk, mint nálunk :o
80-ashoz elég a B kategóriás jogsi és azt hiszem a százashoz is.
A kisautó bérléséhez nemzetközi jogosítvány kell, amit itthon kiállítanak neked, de nekünk nem volt így nem is néztük túlzottan. Ha jól rémlik akkor 25 euro/nap az ára, de a kilóméterkorlátról nem tudok semmit sem mondani.
Szerintem 80-as alatt nem érdemes motort bérelni, mert vannak szép kis emelkedők és oda azért kevés az ötvenes.
90 cent körül mozog egy liter benzin és a motorunk 3 és 4 liter között fogyasztott, ami egy 80-as Gilera volt.
Nagyon tudatlan vagyok, kérlek, segítsetek, hogy ne haljak meg bután :) Egy ilyen 80-as motorhoz szükséges A kategóriás hajtási? Nekem csak B van, kisautóra. És egy kisautó bérlése mennyibe kerül?
Nagyon jól éreztük magunkat, de hamar elszállt ez a két hét.
Lehet, hogy szeptemberben még visszamegyünk..........
Nagyon javasolni tudom mindenkinek, hogy motorozzon sokat és nézze meg a szebbnél szebb helyeket.
Sarti egy jó kis hely, de szerintem kirándulni érdemes elmenni és szerintem nem a meteora-hoz.
90 cent körül mozog egy liter benzin és a motorunk 3 és 4 liter között fogyasztott, ami egy 80-as Gilera volt. Sassos nagyon kedves ember a felesége úgyszintén.
Én csak javasolni tudom, hogy aki motort bérel nála tegye.
Ahogy hallottam a másik kölcsönzős drágább is.
A Mike's bárt látogassátok meg, ha tehetitek. Ez nem zárt helyiség így kellemes környezetben tudtok szórakozni. Akciós ital is van. 1 euro a tequila és 1 euro az ouzo. Sok magyar jár oda szerencsére így nincsenek túlsúlyban a görögök.
Egyszer jún. első hetében voltam (az volt legkorábban) és az idő nagyon jó volt, de a víz az első 2-3 nap még hűvös, viszont "fürödhető" volt rövid távon. De azután már teljesen ok. volt minden.
Gondolom Zsák úgy értette, h még minden virágzik, szép zöld és még nincs kiégve, kiszáradva a növényzet.