A weblapról a flash animációt kiszedtem, a névsorral még adós maradok. Este igyekszem megoldást találni rá. Aki esetleg php-ben tudna alkotni mailformot, hálás tudnék lenni a segítségéért :)
Gyűlés: részemről OK, de szerintem valahol az
ország közepén kellene találkoznunk (Dabas,Kecskemét;-),Szolnok). ?????
Matrica elképzelés: sárga alapon a thalicska körvonalai (bevezetéskor lufikon és jelvényeken volt látható), benne v. alatta renyó embléma, alul pedig thalicska klub felirat.
A hátsó szélvédőn ovál, az elsőn pedig kör alakú matrica??
Az a baj, hogy nemtom megtervezni:(, de Ti biztosan ügyesebbek vagytok. :)
Debrecen es kornyeke! Ha le akarjatok fotoztatni a thalicskatokat forduljatok hozzam bizalommal.
Ma megvolt az elso szerviz: a memoria 12V nem volt benne az autoban emiatt nem tudtam beuzemelni az autoradiot. A hibat gyorsan orvosoltak. Egy szallitasi biztositekot felejtettek el betenni atadaskor. Ez nem a radio biztie, ha valakinek nem megy a radio ezt is erdemes megnezni. Megtudtam tovabba, hogy a hatso hangszorokhoz a bal eso ajtoig van vezetve a kabel. A kuszob kornyeken kell keresni a csatit.
10 pont a felismerésért :)))
A jelentkezők listájának alkotok egy lapot, holnapra meglesz, addig türelmeteket kérem. Az első oldalon lévő flash animációt kiveszem, mert látom, hogy csak gondot jelent :))
Akkor én bocs! Mert én meg azt hittem, hogy uj lapot akartok, minthogy számitástechnikust kerestek, meg miegymás. Nos paradoxx barátunk úgy tünik ért a szakmához, és befejezi müvét és akkor ott lesz a törzshelyünk..
Szerintem valaki, aki egy számítástechnikus guru szúrjon be egy oldalt, ahová jelentkezzenek azok, akik tagok akarnak lenni, így legalább látjuk, hogy hányan vagyunk, akik komolyan gondolják, és esetleg miben tudnak segíteni (számítástechnikai vonal, jogi vonal, szervezés stb...), így szét tudjuk osztani a feladatokat, elkerülve, hogy többen ugyanarra koncentrálunk.
Bocs, ha nagyon hivatalos voltam! Én felajánlom, ha Szeged jó Nektek egy alakuló gyűlésre, hogy megszervezem.
Hogy világos legyen: Ezt a lapot itt reklámozta valaki néhány napja. Belenéztem, szerintem nem kell ujra késziteni azt, ami már kész van, és jó.
Gondolom elkerülte figyelmeteket ez a korábban irt cim....
Ráérős perceimben csináltam a logókat, vagyis egyáltalán nincs bennük koncepció, és képességek hiányában nem is hinném, hogy én vagyok az, aki a végsőt megalkotja:))
Szerintem mindenki dobja be, amit bír, aztán majd összegyúrunk egyet