mire használod fel poháralátéten tul nincs több ötlet ja és még ilyen képeslapokat lehet kapni én annak mintájára készitettem egyszer szekrényajtora képnek a Pihékhez...
camea a szalvétás repesztéshez nemrég probáltam ki a marabu kisüvegtégelyében kaphato krakelee mediumot...szép nagy repedéseket készit.
Tegnap összeszedtem Férjnél az összes elrontott/hibás/sérült stb. cd-lemezeket, alátét-gyártásra. Tegnap este egyet gyorsan kopácsoltam is és hát nagyon tecc, úgyhogy asszem sorozatgyártás lesz belőle, különböző mintákkal. :)))
Köszi a gyors választ. Valószínű, hogy kiléptem az időből, mert valahol azt olvastam, hogy minél később kenjük, annál vastagabb lesz a repedő vonal. Azért is próbáltam így is, úgy is, hogy lássam a különbséget. Hát.... most akkor láthattam. Melyik a legjobb repesztő? Az irányra jól emlékszem, hogy mindig egyirányba mindegyik festéket, vagy azt is megkutyultam?
a Deca color repesztömédium csak kicsiny repedéseket képes elöállitani és 3-8orás a behatási ideje...lehet,hogy lejárt az idö és már nem volt képes müködni...azért nem látszodott a másik felén semmi...
Sziasztok!
Segítsetek,légyszi. Repeszteni szerettem volna. Az alapszínre rákentem a repesztőlakkot fentről lefelé ecsetelve, kb. másfél óra múlva a felére rákentem a felső színt szintén felülről lefelé másnap reggel a másik felére is rákentem felülről lefelé. Amit korábban csináltam ott lettek vékonka kis repedések, de csak függőleges irányban. Amit reggel festettem, ott semmise lett. Mit nem csináltam jól? DEKA repesztőlakkot használtam, meg azt hiszem a hobbyfesték is DEKA (ez nem bizti).
GinY kérdezhetek tőled valamit?
csodáltam a képeidet, és már régóta sóvárgok egy olyan citromos cserépre. elárulnád nekem, ha szépen kérlek, hogy az alapszínt hogyan csináltad? már próbálgattam sokféleképpen, de sehogy sem sikerül. légyszi!!
köszi !!
teki
Sziasztok! Ez van Pécsen: www.hobbybolt.hu De ha Bp-en laktok, biztos, hogy több hasonló jellegű boltot találtok.
A keretem eleje nem lett göcsis, tök jó. Készül a következő, majd hétvégén művelek vele valamit. (Persze tanító néni megüzente, milyen bábokat szeretne a jövő hétre :-( Végül is, az se rossz, de hát most nem az a szerelem.
Úgy szeretném megmutatni, amiket csináltam, de ez a fránya fényképezőgép. Persze szerintem tökhüle vagyok, a téfinformatikának van digi fényképező gépe(szomszéd szoba), de úgy őrzik a szekrényben, szerintem még egy képet sem csináltak vele. Ha elkérném, talán...
Sziasztok! Huh, milyen sokat írtatok, mióta nem jártam erre! :))
Látom, vannak újak is köztünk, tök jó! :) Ha vannak mutogatnivaló képeitek, képtáraitok, küldjetek nekem egy mailt és fölteszlek titeket is a decoupage.lap.hu-ra.
Pihe, a Kreatív Kincstárt úgy találod meg, hogy leszállsz a 4-es buszról a Deákon, és elindulsz az Astoria felé. Lesz jobbra egy Amfora, és amellett van egy átjáróház, oda kell bemenni, az udvarban hátul van a bolt (nekem is ez az egyik fő beszerző helyem).
Még pár oldallal ezelőtt írtatok az akrilfestékekről. Én a Pannoncolor akriljait használom és nagyon szeretem őket. Elég gyorsan száradnak, és szép fényes felületet adnak. Ráadásul más típusú festéket is lehet rá kenni, pl. lealapozom fehér v. testszínű Pannoncolorral és ezen egy kevésbé jól fedő hobbifesték is szép egyenletesen terül el.
:-))))) de jó fejek vagytok!
végre beindult a fakopács topik is. csak nehogy úgy járjak, mint az üvegfestéssel, hogy annyi a beírás, hogy nem tudom követni...
egyébként én meg kedden megyek Pécsre, de a kreatív bolt meglátogatása valószínűleg nem fog beleférni. hol van? mert megyek azutáni héten is, aztán hátha. ámbátor anyagilag most nem vagyok eleresztve, de sebaj.