“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Hátugye, ezek a femtardok maguknak csinálják. Ha nem ótvarkodnának permanent a férfiak ellen, akkor nem rettegnének attól, hogy egyszer majd kinyúvasztják őket:-)
Nem! És tisztelem a gyógyszergyárakat. Szeretem és használom is a termékeiket, vérnyomáscsökkentőt, dilibogyót, stb... De a lányom amikor el kezdte a fogamzásgátlást, magára rántott 20 kg-ot. Alig győzött megszabadulni tőle. Nekem a spiráltól rákom lett... Úgyh nem olyan eccerű ám ez...
Erről van szó! Ez egy demonstráció a női fogamzásgátlásról. Szemben ugye a kondommal... Amit itt nagyon nem akaródzik használni az igen tisztelt uraknak. Aztán meg sírnak, h jaj becsúszott a gyerek, hát vigye el a balhét a nő...
Ezt a dumát lopom, ha a majd nemierőszakos sztorik kerülnek elő, oda passzolni fog: há mint tudjuk, az állófaszú kanhordákoknak időnként leszáll a fejükbűl a vér a nadrágjukba, oszt így jártatok, nincs itt semmi látnivaló kérem:-))
Attól még lobbiznak, olvass utána. Szerintük a nők nem bíznak a férfiak védekezésében (a gumival ellentétben ugye az nem látható, hogy bevette-e rendesen a pirulát).
Az igazi ok gyaníthatóan az, hogy nem akarják átadni a reprodukciós jogok terén majdnem egyedüli kontrolljukat.
Nincs biztos fogamzásgátlás. Nincs, érted? Egyik módszer sem 100%-os. De ha pasi lennék és nagyon kéne dugnom, azért még használnék óvszert. Nem nehéz ám... Sőt! Vannak olyan felhúzási technikák, h a mennyországban is érezheti magát akár közben...
Hát, ne haragudj meg, de ha én pasi lennék, és nem akarnék gyereket, akkor biztosra mennék... Persze nem tom, milyen az pasinak lenni akkor, amikor minden vér leszáll a fejemből... De hát mint tudjuk, a férfiak a nadrágjukban hordják az eszüket... Így jártak...