Viveca drágám, hát nem is mondtad, hogy kedvenc lapodon, a Heartlessen benne vagyok a linkek között!:-)
pedig micsoda öröm, hogy végre, valaki!:-)
Tudod, ezek a németek nem nagyon aktiválják magukat, ha rólam van szó...
VIVECA!!!VIVECA!!!LEVEGŐ UTÁN KAPKODOK!!!!!
hüpphüpp...miért nem vagy itt?????
Ezt én nem hiszem el - Juskámról írják egy honlapon:
He joined the band after the former keyboarder Antto Melasniemi dropped out (in 1998). Before Juska played in a rock band called Mary-Ann (nowadays To/Die/For). According to himself, he had been a hard-core fan for HIM since the first EP. So when HIM didn't have a keyboarder Juska got an offer he couldn't refuse: To join his favorite band...
Most mondd meg, te, aki ismeri a szóban forgó együttest... IGAZ EZ????
Eddig csak Mary-Annről lehetett hallani. Hát nekem kint kéne lennem valahogy ezen a To/Die/For koncerten..:-(((
Ha egyre gondolunk... íme beszámoló arról, hogyan lépett Vérvirág a hazai táncélet színpadjára!:-)
Hát nem veszett el benne egy új Bozsik Yvett, az már tuti!:-)
De annyira élvezem, hogy így rég tetszett valami! Talán a filozófia, mikor elkezdtem tanulni... Annyira hihetetlen, hogy azokat a mozdulatokat, amiket eddig tátott szájjal bámultam a nézőtérről, most ÉN csinálom!
Első 10 perc a következőről szólt. Párokba álltunk, és egyik a másikat vezesse, míg az becsukja a szemét. Ilyen bízzunk meg a másikban dolog... És képzeld, utána pedig úgy kellett vezetni, hogy aztán az, aki vezetett, elengedett. Így a nyitott szeműek felváltva vezettek, és figyeltek, hogy ne menj a falnak, vagy ne ütközz. Először olyan hülyén éreztem magam, hogy csak na. Aztán pedig annyira feloldódott a hangulat, hogy még sajnáltuk is, mikor befejeztük. Ez a csaj ért a feszültség oldásához, nem véltelenül táncpedagógus!
Ezután kezdtünk el táncolni, így már nem volt olyan kellemetlen egymás előtt mozogni, ráadásul igencsak sete-sután!:-))
A zenék a kedvenceim: David Bowie, Massive Attack, Tricky... szóval isteni volt, nagyon várom a pénteket!!!
Üdv, Libi!
Csodának voltam ma ámuló részese! OTT VOLTÁL!!!! ELGYÜTTÉL!!!!!
Remélem, teccenek majd az új cédék. Meghallgattam a Labyrinth témát, nem gyenge. Egyelőre még a Return to Heaven Denied a kedvenc, de majd megszokom! Nem olyasfajta muzsik, ami elsőre hat!
Szóval akkor reménykedem a szerdai találkozásban és jót mulatban!!!
Kedves Virág!
Most aztán gyerünk, élménybeszámolót arról, mit alkottál a kis tütüdben! Kiéhezve várom, hogy kalandjaidról olvassak!
Halihó minden kedves TVnéző kisgyereknek! Holnap most már _télleg_ hívlak, Viveca! És képzeld, az elvesztett Powerslave CD helyett kaptam egy vadi újat, amin CD-ROM-os nyalánkságok is vannak (mondjuk az én gépemmel nem kompatibilis :-))), holnap nálam lesz, ha érdekel! Ja igen, mindent köszönök!!!
Virág, nagylemez sajnos még nincs, mert a határon a vámosok lefoglaltak 300 Gathering CD-t, de előbb-utóbb úgyis megszerzem, és akkor majd küldöm azt is, sok szeretettel.
Béla meg mostanában kicsit furcsán viselkedik, mondhatni pancser, de majd csak felépül, és az mindentől különböző lesz.
ollé!
a libertine
Csak beugrottam, mert holnap korán kelek..:-(
Be kéne már mennem az egyetemre is beiratkozni, csak még azt sem tudom, mire...mármint...na mind1...
Meg meg kéne nézni a varázslatos számlámat, tett-e rá az ELTE nevű jótündér jutalmat a júliusi szereplésemért!:-)))
Meg holnap megyek táncolni is ELŐSZÖR, marha izgi, csak még nincs miben, úgyhogy AZÉRT is be kell mennem a városba............ amit pedig úúúútááááálóóóóóóóók!
Na jó, holnap majd jövök, meg minden, de ma alszom. VÉGRE...
Üdv ismét a fedélzeten, Virág!!! Örülök, amiért tetszett a kép, amiért sikerált ismét a hálóra ugranod, amiért Waters is benézett, amiért Pötyi mindig kap ebédet - legalábbis azokon a napokon, amikor én éppen a zsinegen lógok!!! - és örülök mindennek - egyet kivéve. Azt, hogy szept. 4. van. Összeszorul a torkom, ha rájuk gondolok...
A Pancsit meg nem értem. Ha eccer nincs hozzáférése, hogyan írt? Meg különben is... tudja jól, hogy egy levélnek mindennél jobban örülök...
Amellett, hogy a meccs alatt két kedvenc filmem is ment más adón, és kazetta hiányában (hihi) nem tudtam felvenni, és megnézni sem a meccs miatt, szóval amellett mégiscsak örülök!:-)
Képzeld, Webber megcsinálja nekem, hogy az oldalam fő címe www.my-him.com legyen!!!
Ez állatira tetszik!!!!
Bizsereg az ujjaim alatt a billentyűzet!!:-))))))
ÚJRA, IGEN, ÚJRA INTERNET!!!!!!!!!!!!
4 nap, mint a pokol!:-))))
Libertine drága! 1000köszönet, 1szerűen imádom ezt a maxit!!! meg téged, mert elküldted! :-*
Vivecám! Szegény töpörtyű már nem állatka:-( Amúgy 1általán nem haragudtam! Képzeld, 1szer megetettek velem egy sütit, amit ZSÍRBÓL sütöttek, de az illető nem szólt! Na AZÉRT haragudtam!!! De emiatt soha nem haragudnék, hátmég rád!
A kép egyszerűen ANGYALI!!!! Az oldalamon rendbe jött a számláló végre, úgyhogy elég kellemes meglepik vártak idefönn!:-)
A te rendíthetetlenül szép lelkedről, Libi! Sajna még várni kell reá kicsinyég, talán holnapra idetolja magát, de addig te csak metalkodj kedvedre és remélem, találkozunk a skandináv hepajon!!!!
Barátkozzatok csak...én most épp az új Hypocrisy-t hallgatom, nagyon ász lett, épp az utolsó szám megy: Deathrow (no regrets) :-) (pozitív gondolkodás :-)). Virág miről fog írni? Várom!
Engesztelésül fogadd e ritkaságnak számító kis képecskét, Virágom.
Remélem, teccik.
About the one who hates strangers and the lovely guy who has a special mug with his name on it...
Most mit rinyálsz, Libi, már kedden megkapta és köszöni szépen! Szerintem nemsoká elmondja neked a saját kis ujjaival is!!!
Virág, tartozom egy bocsánatkéréssel. Télleg, már két napja bennem van, csak mikor dumcsizunk, mindig máshol jár a fejem!
Szal nem szoktam ennyire elvarázsolt lenni és utólag úgy égett a pofám, mint a jófajta német brikett - tudod, amilyet ottan Rastatt mellett bányásznak.
Télleg ne haragudj a múltkoriért, de tudod, nekem te vagy az első olyan barátom-barátnőm, aki olyan, mint te és eccerűen nem gondoltam arra, hogy a töpörtyű az egy állat.
Ne haraguggy, lécci, nem bunkóság volt, csak figyelmetlenség. Lekközelebb petrezselymes sóskafagyi lesz és céklás spenótfelfújt, ígérem!
Most aztán megfizettél ám, de alaposan! Hízlaltam rajtad 3 dekát, plusz végig kellett nézned egy ósdi, uncsi, szar koncertet a fickókkal és ráadásul még Zoli sem volt köztük! Nem tudom, túléled-e egyáltalán!...