No, 8 szelepes feleim, az a tapasztalatom, hogy dugókkal fűszerezett városi forgalom esetén a thalicska nem érzékeny túlságosan a vezetési stílusra: 3 ujjamon meg tudnám számolni, hányszor ment 3000 közelébe a fordulatszám az 500 km alatt, mégis ugyanúgy 8 liter lesz a fogyasztás, mint amikor dinamikusan vezettem, gyorsulgattam.
ellenben sokat számít, hogy milyen a forgalom
tegnap megvolt a 4000 km, és még nincs két hónapos:)
A weblap költségei:
- thaliaklub.hu regisztráció, egyszeri költség: 2500,- (bruttó)
Ez 30 emberre lebontva 83 Ft/fő
- a weblap éves díja: 23715,- / év (bruttó)
Ez 30 emberre lebontva 790 Ft/fő
(Negyedéves díjfizetéssel éves szinten
928 Ft/fő, így máris mindenki spórolt 138 Ft-ot :)
Mindez persze csak akkor érvényes, ha minden tag tudja és szeretné vállalni ezt a költséget, amit fel kellene valahogy mérni... (Pl. minden tag dobjon meg egy emillel, hogy elviselné-e ezt az anyagi terhet. Férfiak esetén ez évi 3-4 sörről való lemondás, nők esetében... nem tudok rá példát hozni :))
van benne igazság! :) főleg azért, mert így még olcsóbb, nagyobb kedvezményt kapnánk. no és persze azért, mert kevesebbet kellene bajlódnom az anyagi dolgok adminisztrációjával :))
matrica: kiváló ötlet. úgyis bosszúból lekapartam a márkakereskedő matricáját >:) jól fog mutatni annak a helyén :)) bár én azt hiszem, hogy a hátsó ajtók nem mozgatható ablakaira is kiteszem, azokat már amúgyis használtam reklámfelületnek :))
számlaszám: szerintem erre egy külön számlát kéne nyitni, úgyhogy számot majd akkor, ha már közeledik a regisztráció (2 hét)
Jelentkezés:
- az oldalon az első menüpont a tagság, ott egy űrlapot kell kitölteni
http://paradoxx.hu/thalia/01_tagregisztracio.html - másik lehetőség, hogy küldesz egy e-mailt a paradoxx@paradoxx.hu e-mail címre az űrlapon található összes adattal.
Ha megérkezik a jelentkezésed, igyekszem minél hamarabb kirakni. (max. 24 óra)
Hello márkatársak!
Elöször is kösz Xikla a hátsó hangszorokhoz megtaláltam a csatolást,attila.huszar-nak üzenem ma én is kipróbáltam a féket nálam is hallatszik a klaffogás.A motorhangok továbbra is megvannak,de nem foglalkozom vele,majd csak szervizkor,az autó kitünöen müködik(kopp-kopp).Engem is érdekel a klubtagság,hozzájárulok a költségekhez.Hogy lehet tagnak jelentkezni? a paradoxx.hu-n a tagoknál csak egy nevet találtam.
A weblap költségei:
- thaliaklub.hu regisztráció, egyszeri költség: 6000,- (bruttó)
Ez 27 emberre lebontva 222 Ft/fő
- a weblap negyedéves díja: 6278,- / negyedév (bruttó)
Ez 27 emberre lebontva 232 Ft/fő
Persze ebből következik, hogy több tag = olcsóbb tagdíj :)
Matrica ügyben szerintem 100 db-ot legyártathatnánk. Ez idővel elfogy (lehet, hogy megünnepelhetjük a 100. klubtag regisztrációját :))
(100 db megrendelésénél kedvezőbb árat adnak, nem?)
Nem kopásra, vagy lepattogzásra gondoltam. Csak tudod az évek alatt az időjárás kicsit megváltoztatja a színét. A matrica alatt meg a régi marad. Szóval leszeded a céges feliratot, de még utána is el tudod olvasni :))
Udv
off:
Egy kis orom az euro hiteleseknek: 1 Eur = 265 HUF
on:
Akkor ezek szerint hatulra lehet jobb oldara is kodlampat beuzemelni egy szem ego beepitesevel huzalozas nelkul?
qrvaqrvqajól alakul a honlap, wow! lehetnék kisbetűvel én is rajt?
matrica: én az üvegesre szavazok, nem a féynezést féltem, hanem a matricát:)
póló: magam is foglalkozom ilyesmivel, 100 darab körül érdemesebb szitázni. ha csak pár darab kell, akkor meg valóban csináljuk meg mi(csak ez nem mindig tartós, ki kell fogni), copygeneral meg kinyomtatja megfelelő papírra, amit én jól el tudok vinni ipari vasaló alá
Szerintem olyan méretbe kell tervezni, hogy a lökháritóra jó legyen, aztán majd eldől, hogy hová tesszük... Én még az oldalsó ablakok valamelyikére is gondoltam, melyen ritkán nézünk ki, hogy a látóterünk ne nagyon szűküljön... Bár baj van: mert ha üvegre tesszük, akkor negativ kép kell (belülre ragasztjuk) ha pedig lökháritóra akkor pozitiv kell (kivülre ragasztjuk).... nekem mind1 döntsétek el.
A féltett jármű baromira Nem kopik a matrica alatt. Annyira meg még a Rönyóék sem fedthetnek szarul, hogy leszedéskor leugráljon a festék. Egyébként egyetértek az üveges megoldással, csak szeretek kötözkönni. Anyikámtól kötőtűt kaptam Karira, még ifjonc koromban. Komolyabban; az üvegre nem t'ok elképzelni oly és akkora matrincát, ami feltűnő, ámbátor nem takar sokat a látótérből, avagy csak én vagyok fantáziátlan. Alan Berger szerintem mocskosul el bír férni a lökösön. Na ! Akkor terveljünk ilyet is, + olyast is!!!
Sziasztok!
Nem tünök el a csapatból, csak jelzen, hogy egy időre melegebb égtájra megyek. Ha ilyen intenzitással írtok naponta lesz mit olvasnom mire visszajövök
A matrica terv jó, csak jobban használd ki a sárga mezőt, hogy messziről jobban lehessen látni. Vagyis nagyobb legyen a márkajel, és mellette a betük. Amúgy tökéletes! Ügyes munka!
Ha megvan a kép, akkor simán ráteszik egy pólóra - vannak erre szakosodott helyek.
OFF én egyszer egy csomó söröscímkét rakattam pólókra csapatmeznek, azzal sem volt gond, bár először vakarta a fejét az iparos :)) ON
A thalias póló jó ötlet. Vasalható matricával meg lehet oldani. Tehát venni kell egyszinü pólót, és rávasalni a matricát. De hol lehet ilyen matricát készittetni?...
"a domain regisztráció költségeibe természetesen beszállunk ám!" Természetesen! Gondolom amúgy is lesz valami tagdíj féle, ami az ilyen közös költségek fedezetéül szolgál.
A tagkártya szerintem még ráér egy ideig, annak inkább akkor lesz jelentőssége, ha a klubon kívülre kell (érdemes) igazolni a tagságot.
Matrica ügyben az üvegre belülről verziót pártolom.
Anno volt a reklámokban a Thalics sziluett, megpróbálom megkeresni hátha valahol még fellelhető, az klassz volt (legalábbis nekem tetszett), esetleg valahogy bele lehetne illeszteni a képbe...