“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ez az incel különös banda nekem. Egyszerűen nem értem, mi a bajuk. Ebben a mai világban szexpartnert már bárki találhat, csak a megfelelő helyen kell keresnie. Igaz, ehhez venni kell a fáradságot pl. regisztrálni a megfelelő oldalakra. Ha meg nem szexre vágyik, hanem rendes párkapcsolatra, és évek óta nem talál, magában kell keresnie a hibát. Jó helyeken ismerkedik? Reális igényeket támaszt?
Könnyű a másik nemre hárítani a felelősséget, de vajon igazuk lesz? Szerintem baromira nem. A legtöbb embernek, nemtől függetlenül, két igénye van azzal szemben, akivel randizna: legyenek valamennyire egy hullámhosszon, és legyen szexuális értelemben vonzó a számára a másik.
Ha valaki keres, de egyetlen ellenkező nembelit sem talál, aki ezt a két dolgot meglátná benne, az elég fura. Vagy nem is keres igazán, vagy nagyon rossz helyen teszi.
Sajnos vannak ilyenek . Akik a gyereket a bosszúállás fegyvereként használják . Fogalmuk nincs , mekkora kárt tesznek . Rajtam múlna , én büntetném az ilyen hülyenőket' .
Nem értek egyet ezzel a gyerekes lehetőséggel, hogy mínuszolgassuk meg pluszozgassuk egymás hozzászólásait. Mentesít az alól, hogy érvelj is a másiknak.
Aki lemínuszolta az előző hozzászólásomat, legyen már szíves, fejtse ki, mivel nem ért egyet. Netán azzal az állítással, hogy a láthatást zsarolásra az használja, meg az neveli a gyerekét a másik szülő ellen, aki maga egy önző, gyermeteg lélek, aki a saját sérelmeit a mindkét szólőjével jó kapcsolatot igénylő gyereke elé helyezi? És ha nem ért egyet, miért nem?
Viszont tegyük hozzá, a prostizó férfiak azok, akik érthetetlen okokból kifolyólag még ilyen helyzetben is sokszor elutasítják a gumit. Ami a saját egészségüket is veszélyeztető ostobaság, ennyire normális ember nem lehet ösztönlény, nem érezheti fontosnak beleürítkezni a másikba. Nem csak az asszony, meg az esetleg ezután nemzendő gyerekeik egészségét tojják le, hanem a sajátjukét is.
Sok prosti eleve IV kábszerhasználó is, aki így keresi a pénzt a drogra. Márpedig ez a másik nagy rizikó a szabados szexualitás mellett.
Egyezségre jutottak, tehát a nő meggyőzhető volt. Ha az anya is belemegy, úgy persze, hogy zöld utat kap a felügyelet...nálunk van a családban egy elég csúnya viselkedésű elvált nő, na az pl. sosem menne bele ilyesmibe, és az önzősége még a franciaországi utazástól is megfosztotta a gyerekeit, a kin dolgozó apjuknak annyi időbe telt megszerezni a bírói végzést, hogy joga van kivinni őket, amíg már hazajött dolgozni. A láthatásokkal meg rendszeresen zsarolja.
Másoknál meg működik ez a megosztott felügyelet, csak ott mindkét szülő érett felnőtt, aki a gyereke érdekét nézi, és nem a saját, gyerekes sérelmeit. Az a szülő, aki láthatással zsarol, ellene nevel a másik szülőnek, valójában maga is önző, sértett gyerek, aki a gyerekében a kicsinyes sérelmei megtorlásának eszközét látja. Mert a gyerek érdeke a két szerető szülő, akikkel jóban van, akkor is, ha azok elváltak.
Az én nagynéném lényegében gyűlöli már az ex-férjét, annyi sérelem van köztük, de a gyerekeit mindig elküldi a láthatásra, és amikor a tinilány éppen nem akart menni, mert ott közös szoba van a húgával, mondta neki, hogy ha jól jön a zsebpénz az apjától, akkor jöjjön jól a vele töltött idő is. Ez egy felnőtt korrekt hozzáállása.
Régebben tényleg úgy volt , hogy szinte automatikusan az anyánál maradt a gyerek (ennél fogva a lakás használat is) . Kivéve ha abszolút alkalmatlan volt , vagy nagyon küzdött a papa .
Ismerek olyat, h egy 4 végtag bénult fickónak sikerült megosztást kiharcolnia gyerek ügyben. A kölök egy hétig itt, másik héten az anyjánál v an. És nem volt nehéz menet a bíróságon. Asszem még a két fél ügyvédjei megegyeztek egymással. Az anyuci eleinte magának akarta a kölköt, de aztán az ügyvédeknek sikerült egyezségre jutni. Úgyh nem olyan nehéz kiharcolni a gyermekelhelyezést, ha egy teljesen béna fickónak sikerült. Csak akarni kell. Úgyh ez egy álságos duma mamár, h nem ítélik a fickónak a kölköt. Ha normális körülményeket tud teremteni, odaítélik.