Paulinamartinez Drága, könnyeidet letörölném, legközelebbi bulin majd csókolózunk! Meg minden! ( Marina és karolin sem szívbajosak, éreztetik szexuális téren is, hogy igen vagy nem...) Olyan szép piros betűket tudsz betűzni, én olyat nem tudok, de SZERETLEK!
(Veszélyesen pörögnek az események, máris involválódni látszok a történetbe. Nem lesz ennek jó vége.narrativa off)
Legdrágább Paulina!
Nem tudom, hogy az utóbbi időben ezt hány alkalommal kérdezted különböző emberektől, de tény hogy hatásos, most saját bőrön érzem.
állok (ülök, fekszem) elébed!
Te már nem idol vagy, hanem egyenesen ikon. Sütkérezek a fényedben, amíg lehet. (tán jön a borulat)
nem baj az se, ha nem vagy keanu, ő ott lóg a falamon, szép nagyban. jól látható, és finom. gondolok rá.
de rád is! és eziránt szeretném, ha csókolóznánk.
mondhatnám azt is, szeretlek, de leginkább:
SZEX, BABY?????
Egy ideig én voltam a gonosz ebben a csodás, végtelenített szappanoperában, kedves futár, de az utóbbi időkben nagyon nem tudtam itt gonoszkodni :((( De dolgozom az ügyön!!!
Szakad a szívem, de csalódást kell okozzak (magamnak is): nem a keanu vagyok. Annak okán van ott a képe, hogy Jhonny Mnemonic-kal egy szakmában vagyunk, tudniillik adatcsempész volnék én is(de csak annyira amennyire libertin gróf, vagy amennyire béla kölönböző).
Nem tudom megbocsátod-e ezt nekem valaha, tudod, mindenki csak azt adhatja, mi önmaga.
kedves őrgróf, a topikcím jelentése nekem is nyilvánvaló, azonban mégis sokáig rejtélyes volt eme topic igazi célja, ritka látogató lévén a kultúrában. Ezertöbbszáz bejegyzés elolvasása pedig nyomasztó feladat, maradjanak akkor már inkább előttem rejtetten a belső viszonyok.
De most elolvastam pár oldalt, és mintha egy magasabb cél derengenék elő a homályból: nagyszabású kísérlet a szappanoperák és sitcomok világának új térbe való áthelyezésére. Titkok és szerelmek és csalódások -mindez új megközelísben. Csak azt nem értem , hol vannak a rosszak, itt mindenki olyan jónak tűnik.
És ami-illetve aki- a történések fókuszában áll: paulinamartinez, nos, ő valóban a legmegfelelőbb személy egy ilyen fontos szerepben, gabi spanic hozzá képest semmi önképzőkörös színésznőcske. Férfiember szíve nem marad dobbanatlanul, ha Ő van a közelben. Veszélyes örvényként magába húz.
Nem marad szárazon senki, na. ööö
(milyen volt?)
na jó libi, mondjuk, hogy ezt meg se hallottam, illetve láttam.
aszittem itt nem lehet off-ot mondani...de azért elvégre én mégsem rajonghatok magamért...vagy mégis?
hát jó...:
Látod, egész nap Rád vártam, nagy türelemmel és csillapíthatatlan lelkesedéssel! Elolvastál minden mai hozzászólást? Azér' kicsit visszavehetné' legalább itt az uhrinizálásból...:-)
ha keanu vagy, akkor azonnal, most rögtön igen sürgősen gyere ide, mert nem bírok nélküled élni!!! KEANU RULEZ FOREVER!!!!!! (és nem buzi...)
béla, libi!
ha tudnátok mennyire meghat az összefogásotok...csak egyet nem tudok. most akkor a szex, baby-t is hárman fogjuk nyomni??? végülis nekem nem annyira rossz...de hogy nektek milyen lesz...:)))))
na ne féljen senki, mindenkit imádok, hiszen a szívem :) nagy....
az uhrinisták is mind egytől egyig beleférnek (és valljuk be, azért nem elhanyagolható ez a léccám)...kivéve akik beszóltak. mert hát lehet, hogy drága imádott lubbtársaim félreértettek, mert ám nem az összes sértett meg...sőt!
köszönöm, a leprám jól van. annyira jól esik, hpgy máris leprajárványt feltételeztek...jó, végülis igazatok van, mi is vagyok én, ha nem egy k*****......
ha tudnátok mennyire szeretlek titeket!!! mind mind!!!!
csókolózunk
lina
ui: melyiket olvasod béla? a kéket a narancsot, vagy a fehéret (johnny zero után szabadon:) )
és különben is, mi az a dolog az eladólánnyal? talán elmentetek a vörös csillagba is?
Na jó, nem bántjuk az uhrinistákat, elvégre drága Paulinánk is szereti a koszorús művész urat, de itt akkor tessék rajongani - péembéjért! Ez itten a PMB fánk lub!!!
megérzésedben csalatkozni fogsz, barátom. Mint kis harci klubbok a Phalaniuk(?) regényben, úgy jönnek a napvilágra és alakulnak már vidéki városokban is az uhrinista sejtek. Tagjai elszánt antiglobalista, nonkomformista fiatalok, akik az ő Tyler-ük (Uhrin) összművészeti eszközeivel visznek szellemi- és folyékony kenyeret (fonó sőr) az éhezőknek. Az eltikkadtaknak, akik még a globalizmus átmediatizált pszeudó valóságának sivatagában botorkálnak. Mi vagyunk a jövő méhében. És ez így finom.
Most megyek zuhanyozni.
Köszönöm.
/balra el (csobogó víz hangja, - talán egy hűs vizű kispataké?)
Ez azé van paulina, mer már mekkfeszülésig hasonulni akarok a megvetemedett uhrinistákra, csak hogy egy kicsit jobban szeressé!!! Tejjesen elzüllesztem magam a kedvedér, tessék, még képes vagyok miatta sértegetni is és mekkeseríteni jobb sorsa érdemes sorsodat. Nem is beszélve egy esetlegesen várható kibékülési folyamat csábító lehetőségeiről...
Hmmm meg is magyaráztam vóna...de tegnap este sajnos kiestem a topicból, mint Uhrin Benedek a ritmusból, aztán meg már képtelen voltam újra felvenni a telefonalat
Ma este még nem tom, mi lesz...igazság szerint nagyon, de nagyon sokat kéne pihennem...ugyanis átrágtam magam Uhrin mester egyik remekkművén...a legjobban az a rész teccet, mikor a Zeneszigeten az elárusító csajci olyan szépen rámmosolygott...de sajna asztán kősőbb kénytelen voltam belekezdeni az olvasásba...
Paulina, mintha én is itt lettem volna a hétvégén! Talán láthatatlanok a hozzászólásaim? Na jó, megbocsájtom ezt az elszólást, mivel már biztos kissé elkábultál a melegtől és kínzó hiányomtól (vagy mi :-)).
Nade akko' most a tárgyra térek: ha nagyon unatkozol, drága PMB-m, van egy javaslatom: kezgyé mondjuk el karatézni, és akkor jól tökön rúghatod a szemtelenkedő uhrinistákat! Ráadásul te lehetnél PAULNINJA!!!
Úgy látom, télleg össze kell fognom Bélával (meg Iceride-dal, ha végre visszatalálna ide - Shalina, please kötözd meg és kényszerítsd a lubba!), mivel itten a gaz uhrinista reakció ismételt behatolási kísérletet tett - na szerencsére nem drága paulinánkba, hanem a lubba! Egyébként is PMB kielégítéséhez minimum két-három belevaló lubtag szükséges, mivel az állandó jelenlétünk csak így biztosítható. Ezennel átnyújtom békejobbomat Bélának, de miután a lepra engem is elért, lécci add vissza!!!:-)))!