Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Tehát a kém elvtárs - bohóc -libás triumvirátus által exponenciálisan elszálló adósságot elkezdte megfogni az Orbán kormány, stabilizálni tudták kis csökkenésekkel, majd a Covidot még úgy ahogy kivédték, de az elmeroggyant szankciózást már megsínylette az ország.
Mégis jó lehet, csak a vége néz ki furán, de az eleje pont 1990-ben kezdődik, szóval valószínűleg a január 1 esik az évszámok közepére, ahogy gondoltam. Itt van firkálás nélkül, oszlopokban (így két szám közepe közt látható, hogy pont 8 negyedév van):
"Nem gondolod, hogy kevesebb a plakát az utcán, pedig ilyenkor már nyomni szokta rogán ezerrel. "
Szerintem az lehet az oka, hogy az eddig sikeres lejárató szlogenek annyira elkoptak, hogy gyakorlatilag kontraproduktívvá váltak (lásd MP), pozitív saját programot meg egyszerűen nem tudnak mondani semmit (az uccsó ilyenjük az volt, hogy "folytatjuk", ugye... Az meg itt most megint pont nem jönne be).
Egyszer azért úsztam meg a bírságot. Lejárt a kocsim műszakija, csak nem figyeltem rá. Lemeszeltek a rendőrök, két sarokra a garázstól. Odaadtam az irataimat és mindjárt győzködni kezdtem őket legott, hogy már majdnem otthon vagyok, most az egyszer engedjenek el, holnap bejelentem és elviszem műszakiztatni a kocsit, addig meg nem járok vele, becs'szó. Közben a rendőr az átadott irattartómat nézte, megmutatta a másiknak, aztán elengedtek egy ejnyebejnyével. Én kis naiv Banshee annak tulajdonítottam az ügyet, hogy -- akkor még -- jó csaj voltam. Később esett le, hogy a személyi mögötti fachban a parlamenti belépőm volt. ;P
Egyébként ezen az ábrán is látszik, hogy a szemét, nemjobbvótt Gyúúrcsányi mennyire visszavetette az egész térség gazdaságát4!!
Ahogy Orbán Viktor, a haza megmentője, nyilván mellényzsebből visszafizette az IMF-hitelt, nem csak a magyar gazdaság lódult meg, de még a szlovák és a cseh is...
A javunkat akarták, nem adtuk. :D Korábban kellett vón felkeljenek a butuska fideszes önkormányzati képviselők, hogy a mi eszünkön túljárjanak...
Miért lenne ezért személyes ellenszenvem? Most nem keresünk ugyan annyit, mint a legjobb éveinkben Mo-n, de azért a felét lazán, kevesebb munkával és sokkal nyugodtabban, kiszámítható környezetben és megbecsülten. Inkább hálás vagyok én a fideszes excimborának az "ajánlatáért" meg az önkormányzati korrupcióért, ami miatt a B-tervünk is meghiúsult. Ha belegondolok, milyen lett volna ott élni az elmúlt 10-12 évben, lehet, hogy írok is nekik mindjárt egy köszönő levelet. :_D
A diagramodról minden lényeges infó hiányzik, szóval nem tudni mit ábrázol. Még az sem világos, hogy egyáltalán Magyarországét tetted-e be. :)
Gyanítom, hogy a GDP-hez lesz köze vagy ilyesmi (a 2019-es visszaesésből). Itt meg nyilván hiányzik az "elmútt nyócév", mert olyan táblázatot nyuszi vagy betenni, ahol 1999-től 2022-ig mutatnak mindent. Ez is a propaganda szokása, csak lusta vagyok megkeresni a tévéműsor aka valóság mémet.
Ugyanakkor megkérdezném, hogy te nem látod azt, amit én? Nevezetesen, hogy bár 2020-ban sikerült eladni a 2019-ben bennragadt exportcikkek egy részét, és jól megugrott az oszlop, de 2021-ben már megint a 2013-as szint alatt volt az oszlop, hibahatáron belül a 2014-eshez. Mi folyik ott Gyöngyösön?
A másik érdekesség, hogy hiányzik a viszonyítási alap is, mi volt a 100%, amihez képest csak 70-80%-ot hoz az adott vállalkozás/ország/csillámfaszláma/vatevör?? ;P
Tessék, ezt a Copilot rajzolta neked az instrukcióim alapján az említett (frappánsabb) mém helyett:
Nézd... neked személyes ellenszenved van a Fidesszel, mert a gonosz fideszoligarchák ki akarták ütni a kezedből a mesés üzletet és onnantól Rogán akarta ágytálazni helyetted az öregek otthonában a homelesseket.
Nektek ballibeknek az is jó gazdasági teljesítmény, hogy 2002-10 közt (lásd a lenti diagram) agyagba döngölték a komcsik az ország gazdaságát, de ha a Fidesz ebből nem elég gyorsan hozza ki az országot, akkor már abzúgorbán és leafasisztákkal. Jelzem: