az aranyérmet senki nem vonta kétségbe, csakhogy hirtelen történelmi kontextusba is került az ügy. így viszont a kérdés most már az, hogy akkor ennek tükrében kardvívásban mennyire releváns az olimpiai aranyak száma. ahogy mondjuk fociban sem Novák Dezső a Goat, vagy kosárlabdában Anthony
Az aranyérem az aranyérem, nem lesz attól kevésbé értékes, mert neked nem tetszik az aranyérmes nyilatkozata. Kezd igencsak izzadságszagúvá válni az erőlködésed.
mielőtt valaki azzal vágna vissza, hogy akkor meg az számít jobb vívónak, aki a fontos versenyen koncentrál jobban, az helyettesítse be SZÁ helyére az NSZK-t, a többiek helyére meg az Aranycsapatot, és ne rabolja az időmet azzal, hogy még egyet bele kelljen rúgnom. köszöntem
vívó VB évente van. Szilágyi indult mondjuk 8-10 VB-n (nem nézek utána, de ez a nagyságrend a kora alapján). egyéniben van 1 darab bronza, és ennyi
ezzel szemben az olimpiáról van 3 aranya
a konklúzió ugyanaz, amit ő is elismert a nyialtkozatában: nem ő a legjobb kardvívó, de ő a legjobb robot (koncentráló, tökmindegy)
a konklúzió konklúziója, amit már írtam: a saját teljesítményét értékeli le. az aranyérem után fél órával. ennél azért többet gondoltam a Fazekas specmatjáról
a két konklúzió közös konklúziója: akarjuk mi ezt nézni? kell ez a versenyszám így az olimpiára? mert ilyen alapon lehetne olimpiai sportág a foci helyett a büntetőpárbaj is
Bár szerintem a sí közvetítéseivel vallatni, a tenisz közvetítéseivel meg altatni lehetne, a vívás kommentátorként is nagyon jól áll neki, az már csak ráadás, és szerencse neki és nekünk is, hogy ilyen sportolót közvetíthet, mint Áron.
Áron nem vont párhuzamot semmi között, ezt te tetted meg, csak azért, hogy beleköthess a teljesítményébe és kitrollkodhasd kicsit magad így nap végén, ha már egész nap szokatlanul visszafogottan viselkedtél.
Jó éjszakát, szép álmokat, holnap korán kezdődik a nap.
na, most volt a foci EB, ott volt elég büntetőpárbaj. azokat ugye nem szeretjük, mert az nem is igazi foci. fanyalgunk, hogy nem is biztos, hogy a legjobb nyer úgy
most SZÁ gyakorlatilag párhuzamot vont az olimpiai vívás meg a focis büntetőpárbajok közt