Hi ! 19.(pénteken) aki szeretne egy edzésre összefuthatnánk valahol hely egyenlőre még ismeretlen. Ez azért is jó lenne mert mint lentebb írtam jönnének páran akik kipróbálnánk és jó lenne ha lennénk elegen hogy ne azt tapasztalják hogy 5-en dobálózunk.
Szóval aki el tudna jönni az írjon a fórumra vagy jelezzen valakinek hogy jönne .
A csapatokat 11főből álló 10-12 éves gyerekek alkották, 3 csapat kvalifikálta magát a tornára. A rövid felkészitő edzés után a végeredmény a következőképpen alakult :)
1. Vérfarkasok 6Pont 2. Zöld Bulldózerek 3Pont 3. Katonák 0Pont
Köszönjük a megjelent csapatoknak a részvételt és 'edzőiknek' a felkészitést :D
( zabálnivalóak voltak ezek a kis srácok és hozzáteszem, lányok is akik ugyanugy játszottak :)) )
Geri riportja nekem sem tetszett, de nem tudok haragudni rá, mert én is voltam életemben hasonló helyzetben. Ő vélhetőleg most van először. Talán én is ezt írtam volna le, ha először kerülök szembe azzal, hogy mit vállaltam és mire vagyok képes. Igen, Geri túlvállalta magát, és ilyenkor előfordulhat, hogy nem csak magában, de másban is keresi a hibát. Keresi vélt vagy valós kudarcában az alternatívákat, és hangosan gondolkodik. Asszem a riportban csak ez utóbbiról van szó, hiszen egy érző apa sosem dobná el gyermekét, melynek a születésénél maga is jelen volt. Legfeljebb baby sittert fogad, ha nem bír vele........
Bízom abban, hogy egy személyes válságot senki nem vesz magára, és kérek mindenkit segítsen Gerinek megtalálni a helyes utat. Mondjuk elsőre úgy hogy rendszeresen jár edzésre és befizeti a tagdíjat. Ez már majdnem elég motíváció lenne, ha elnökként, vagy ha csak edzőként folytatná is. Meg kell vallani mindannyiunknak, hogy számottevő kapcsolati és tudás tőkét veszítenénk el ha Geri egyáltalán nem vállalna semmilyen szerepet a csapatnál.
Bízom a csapat és Geri józan itélőképességében, és együtt olyan döntéseket tudunk hozni, mely a csapat jövőjét tekintve csak pozitív változásokat hoz.
A Soldiers elnöke és vezetőedzője csak játszani szeretett volna, ehelyett egy vállalkozást kapott a nyakába.
A szombati csapatgyűlésen Forgács Gergely kijelentette, otthagyja a Szolnok Soldierst. Az indokokról kérdeztük:
Lemondtál az elnöki posztról, az edzőségről, mindenről. Miért? Mert belefáradtam. Én csak játszani akatam, ehelyett lett egy saját vállalkozásom. Már nem akarom ezt a vállalkozást. Nem bírom tovább csinálni.
Megszakítasz minden kapcsolatot, vagy tanácsadóként, akár játékosként maradsz a csapatnál? Ezt még nem tudom. Most pihenni akarok. Ami bztos, hogy "felnőtt" koromban szívesen dolgoznék edzőként (akár) Szolnokon is. Szeretem ezeket a srácokat, és ugyanúgy szurkolok nekik továbbra is, mint eddig. Ha szükségük lesz rám, megtalálnak. Játékosként viszont nem biztos hogy a Soldiers a legjoibb döntés, elsőre lehet, hogy inkább a div. II-ben kéne próbálkoznom, van mit behoznom.
Mit jelent az, hogy felnőtt korodban? Hány éves vagy most, és hány évesen szeretnél edzősdködni? 28 leszek maholnap. Úgy gondolom, hogy ezen a mai magyar amerikai futball szinten lehet még akár 5-6 évem is játékosként. Szerintem az én koromban ne akarjon senki se edző lenni. Még ha rengeteg sok tapastata van, akkor se.
Miért? Mert nincs múltja. Mert nem ért a játéklosok nyelvén, hiába játszott négy évet. Ehhez kell egy bizonyos kor, hogy kialakuljon az emberben a készség. Vagy ha mégis csinálja, akkor hívják legalábbis Lee Hlavkának. Persze az is lehet, hogy ez csak az én személyes bukásom, és mindenki más meg tudja oldani.
Ezzel a kijelentéssel több fiatal edzőből ellenszenvet válthatsz ki. Igen, de miért? Mert félnek önmagukba nézni, vagy önmagukat kívülről látni. Ezért azt hiszem, én kérek elnézést. Nekem annak idején (2005 tavasza) a nagykanizsaiak megmonták, hogy kemény, napi 10-12 órás meló lesz. Azt hittem menni fog, tévedtem.
A napi tíz-tizenkét órába fáradtál bele? vagy volt más is? A heti 5 edzésre való készülésbe, a játékosok lelki támogatásába, a szövetségi ülésekbe, a mérkőzés szervezésekbe. Én "csak" játszani akartam, ehelyett vállalkozó lettem.
A csapat idei szereplése mekkora szerepet játszik a döntésedben? Valamikor április végén, május elején fogalmazódott meg bennem először, hogy abbahagyom. Aztán arra jutottam, hogy még ezt azt idényt kitöltöm. A mai gyúlésen is volt, aki azt javasolta, gondolkodjak még rajta, vége az idénynek, pihenjek. Csakhogy nincs pihenés, a juniorokkal kell foglalkozni, hogy őszre készen legyenek. Sajnálom, elfáradtam!
Pótolható vagy? Senki sem pótolhatatlan. Kérdés, hogy valójában is akarják-e pótolni, vagy csak egy bábot akarnak.
Ez is felmerülhet a csapatnál? Szinte minden felmerült. Elnököt egyelőre (a katonák őszi hazaérkezéséig) nem akarnak. Szeretnék, ha maradnék legalább elnök, még ha más egyebet nem is válllalok. Ez azt jelentené, hogy szedhetném be a pénzt, és járhatnék a bankba. Én lennék a báb, aki 3-4 havonta feljár Pestre a szövetségi ülésekre.
Hogy reagáltak a hírre a csapatban? A 97 százaléka ment a dolgára, amint vége lett az ülésnek.
Nem volt meglepetés, hogy otthagyod a csapatot? Vagy csak nem érdekelte a játékosokat a dolog? Még az sem érdekelte őket, hogy kaptunk ingyen jegyeket a döntőre. Láttam meglepett tekinteteket, de közönyöseket is. Elmondtam nekik, és még sokszor el is fogom, hogy ez a sport nem magyar embernek való. Nem vagyunk rá elég érettek, nincs meg a csapatszellem. Önzőek, önsajnálóak és öncélúak vagyunk. Ez a játék pedig a bizalomról és a csapatról szól.
De te is játékosként kezdted. Csak szerettem volna... Majd most nem hagyom magam sodortatni az árral, és végre azt csinálhatom, amit igazán szeretnék. Aztán ha eljön az idő, lehet edzősködni is.
A vipers meccs óta többször is elhangzott a fórumon,a csapatgyűlésen stb. hogy újra van csapatszellem, összefogás.remélem ez nam csak 1 hétig tartott . holnap lehet bizonyítani ,hogy minél többen megyünk el falvára az összefogást.eddig négyen vagyunk jó lenne még 5-6 hat ember.különösen az iskolásoknak szól hiszen most nincs tanítás.3 ok amiért mennünk kell(nem fontossági sorrendben) 1. A csapat:kevesen vagyunk jól jön az utánpótlás ezért minden ilyen alkalmat meg kell ragadnunk a toborzáshoz.+lehetséges szponzorok,önkormányzati képviselők stb. 2. A gyerekek:Béllától úgy tudom ,hogy hátrányos helyzetű gyerekekről van szó ezért lehet hogy lesz közöttük akinek nem csak arra a napra hanem egész nyárra meghatározó élmény lesz.EZ BENNÜNKET MINT ELSŐ OSZTÁLYÚ JÁTÉKOSOKAT KÖTELET.GONDOLJUNK CSAK AZ NFL JÁTÉKOSOKRA mennyit jótékonykodnak és jelennek meg hasonló rendezvényeken legutóbb Tom Bradyt és Randy Mosst láttam egy cikkben ha nekik nem nyűg nekünk se legyen az. 3.Te magad:élmény lesz ha örömöt szerezhetsz. Akinek e 3 ok közül valamelyik is fontos az hívja a meghízott akarom mondani megbízott elnökünket Bélát vagy írjon a fórumra.név + telefonszám. adjátok át azoknak is akikről tudjátok ,hogy nem olvas rendszeresen fórumot. Én melőzom De holnap reggel a hattól hívhattok engem is a számom 70/392-3075. előre is köszönöm a jelentkezőknek. Varró Gábor.
Hoki Bélának üzenem, hogy én ráérek szerdán délelőtt, ki tudok menni, majd felhívlak ez ügyben.
Gerinek üzenném: Olvastam a MAFL honlapján a riportot, ami Veled készült...
Ha nem érdekelné a csapattagokat és közönyösek lennének az iránt, hogy Te elhagyod a csapatot, akkor nem adtak volna Neked még gondolkodási időt. Az összetartásról meg csak annyit, hogy nem kéne mindenkit egy kalap alá venni, mert én is tudom, hogy vannak akik nem érzik egy csapatjáték súlyát, de tudnék sok csapattársat mutatni, akik minden meccsen bizonyítják, hogy létzik ilyen, létezik összetartás. Ezzel a riporttal azokat égetted le, akik igenis küzdenek a csapatért. Ha úgy érzed a leírtakból, hogy dühös vagyok, akkor jól érzed, mert tényleg az vagyok. Jó, hogy nem a riport után jelentetted be a távozásod...
Dr. Rudner Ervin - MÁV kórházban ortopédia főorvosa. Magánrendelés Szolnokon a piaccal szemközti oldalban lévő 4 emeletes házak egyikében. Kék színű tábla hírdeti a helyet. Több orvos is rendel egy helyen. Pontosan nem tudom mely napokon rendel ott. Esetleg próbáld a MÁV kórházban utolérni.
Most beszéltem egy sráccal érdekelné a sport illetve pár embert még tudna.
Szóval 1-2 héten belül egy edzésfélét összehozhatnánk hogy megnézzék mi is ez illetve már kicsit hiányzik hogy a héten még nem fejeltem meg senkit és a szekrények ezt nehezen viselik:D
Szükségem van egy pár ráérő emberre akik szerdán 10.00tól ki tudnának menni rákóczifalvára kb 100 gyerek közé. Felszerelés is kell hagy lássák a srácok hogy milyen meg hogy kitudják próbálni. Hajnal Misi már megy , aki ráér az hívjon vagy írjon.